4, Hogyan távolítsuk el a parazitákat kiszemeltünkről

179 16 1
                                    

A két (újabban elég gazdag) barát elindult visszafelé a hajó irányába, mert időközben kezdett beesteledni (nem az ájult Deku miatt). Egy ideig szótlanul sétáltak egymás mellett a városban, majd végül Bakugou törte meg a csendet.
-Te Felemásképű...mi a fene volt ez az előbb a kaszínóban??
-Nem tudom miről beszélsz-nézett rá a fiú ártatlan arccal.
-Nekem ne játszd itt magadat, tudod jól miről beszélek. Mégis hol a francban tanultál meg így játszani??
-Hát, tudod mindenkinek vannak korszakai...
-...-*csend*...-Ugye tudod, hogy ezzel rohadtul egyedül vagy?
-Mostmár igen, de nekem köszönhetően végül rengeteg pénzünk lett, szóval ne beszélj többet erről, hanem siessünk vissza a hajóhoz.

Kirishima szemszöge

Sétálgattam a parton, mert nem volt jobb dolgom éppen aznap, amikor megláttam a távolban egy hatalmas hajót. Gondoltam utánanézek, mert eléggé gyanúsan állt egy helyben, szóval ha segítségre szorulnak az ott lévők én megjavíthatom. Ugyanis építész vagyok, értek az ilyen dolgokhoz.
Ahogy közelebb értem, megláttam valakit feküdni a parton. Csak egy zöld hajat láttam a személyből, amely eszembe juttatott valakit...de nem, ő nem lehet itt. Vagy mégis? Elkezdtem futni.
-Midoriya?-suttogtam amikor felismertem régi barátomat.-Te jó ég, veled meg mi a fene történt? És hogy kerülsz ide?
Most mit kéne csinàlnom? Totálisan úrrá lett rajtam a pánik. Hívjak segítséget? Nem, nincs itt senki, ez egy kihalt partszakasz. Kezdjük ott, hogy nem tudom mi történt vele. Lehet, hogy simàn elájult. De az is lehet, hogy a hajótól sodródott el valahogy a vízben. Furcsa, azon nem is látok embereket. Mióta lehet itt egyáltalán??Mindegy, ez most nem is fontos, gondolkozz Eijiro!
Mikor végigfuttattam magamban ezt a gondolatmenetet, elkezdtem ütögetni az arcát, hogy felkeljen, de meg se moccant. Tényleg lehetséges volna, hogy a hajótól sodródott el? Viszont ha ez az eset áll fenn, akkor bizonyára rengeteg vizet nyelt. Akkor viszont...
-Meg tudod csinálni, ez tűnik most a leglogikusabb lépésnek. Képes vagy rá, gyerünk...-motyogott maga elé.-Ezt csakis érte teszem...-majd közelebb hajolt arcához, és a brokkoli szájához tette az egyik kezét. Becsukta a szemét, és már meg is tette volna, amikor két erős kar megragadta a vállait.
-TE MÉGIS MIT KÉPZELSZ MIT MŰVELSZ???!!!

Lehet, hogy lesz egy kisebb kihagyás a részek között, de igyekszünk❣️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 19, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TodoBakuDeku bárkájaWhere stories live. Discover now