1

757 12 0
                                    

Nehéz elkezdeni egy történetet sokkos állapotban, de azért mégis megpróbálom. A nevem Evelyn, de azt szeretem ha Evie-nek szólítanak az emberek. Nem szeretném a személyiségemet bemutatni, ugyanis majd egy idő után úgyis rájöttök, hogy milyen vagyok és nem akarom rögtön az elején rossz színben feltüntetni magam. 

Aznap este kezdődött ez az egész, amikor elindultam a város legjobb bulizó helyére levezetni a feszültséget. Legjobb barátom, Sean, egyáltalán nem akart velem jönni, ugyanis elég otthon ülős fajta. Ő a szembe szomszédom egyébként és nagyjából két éve vagyunk jóban.

A kutyám elszökött a parkban és valamiért hozzá futott oda. Új volt a városban és nem ismert senkit, így nagyon örült annak, hogy egymásba botlottunk. Én is bírtam és még mindig bírom őt, annak ellenére, hogy eléggé eltérő a személyiségünk. Sean imád tanulni és a sulis matléta csapat elnöke. Szemüveges és midig ing van rajta, ami egyébként nekem kifejezetten tetszik. Én nem rajongok azért, hogy órákat üljek az íróasztalomnál és házit írjak, kivéve ha Sean átjön segíteni, mert a tanulós estéinket élvezni szoktam. Minden hétvégén buliba járok, leginkább Bella kísér el, aki a nővérem. Nem igazán jövök ki Bellával, de jól jön, hogy elvisz buliba, ugyanis van kocsija. Majd amikor odaértünk, szétválunk. Én mindig új embereket ismerek meg, ő pedig a saját társaságával lóg.

Rólam még annyit, hogy elég népszerű csajnak mondanám magam. Sokszor bunkó vagyok és nagyon makacs, így megszerzem amit csak akarok és pont ezzel vívom ki a tiszteletét másoknak. Akit viszont pont a kedvességemmel nyerek meg, vele kedves vagyok. Jó, lényegében manipulálom az embereket. 

Szóóval ott tartottunk, hogy Sean-nel elindultunk a buliba. Bella ideges volt, amikor kirohantam az ajtónkon, ugyanis mindig kések. Sean is már ott várt a kocsi mellett és inkább csendben hallgatta ahogy Bella engem szid és azt ecseteli, hogy megbízhatatlan vagyok és ha azt mondom 5 perc és kész vagyok, akkor legkorábban másnapra készülök el igazából. 

- Nyugi Bella, megjöttem! - kiáltottam az ajtóból neki, mire fújtatva beszállt az autóba és becsapta az ajtaját. 

Sean a szemét forgatta és ő is bemászott a hátsó ülésre. Én pedig futottam, hogy ne késsen el Bella még jobban a megbeszélt találkájáról a csodálatosan idegesítő barátaival. 

- Csinos vagy - mosolygott Sean rám.

- Neked is jó a lakkcipőd, ezzel az új öltönyöddel - vigyorogtam vissza kissé gúnyosan, de a fiú már nem veszi magára az ilyesmit tőlem. 

- Kérlek Evelyn, mondd, hogy ma nem fogod magad teljesen leinni! - váltott hirtelen témát.

- A nevem Evie, és mi van akkor ha leiszom magam? - háborodtam fel, szerintem jogosan.

- Evelyn, tényleg ne igyál ma annyit. Apuék így is idegesek, nem akarom, hogy miattad is aggódjanak - szólt hátra Bella.

- A nevem Evie, már ezerszer elmondtam és annyit iszok, amennyit akarok! - szóltam rájuk, majd keresztbe tettem magam előtt a kezeimet és az út hátralévő részében nem szóltam hozzájuk.

Nem szeretem ha megmondják, hogy mit csináljak.

Amikor odaértünk, már ugrottam ki a kocsiból és rohantam be a klubba, majd megvettem az első italomat. Aztán a következőt. Aztán a következőt...

Diamond Maffia 18+Where stories live. Discover now