Prológ

63 8 1
                                    

Chlapec bežal nocou.

Pot mu stekal hrdlom a jeho pľúca boli v jednom ohni. Videnie mal zastreté hladom a únavou. Bolo takmer nemožné nespadnúť ale chlapca to nezaujímalo.

Jednoducho bežal dopredu, jeden krok za druhým, bolo to jediné čo dokázal - bol vystrašený, že sa jeho končatiny zlomia. Chlapec, menom Akutagawa Ryuunosuke, nemal čas. Keď konečne dobehol na koniec cesty, Akutagawa myslel, že zomrie.

Akutagawa bol jedným z detí, ktoré nepoznali svojich rodičov a potuloval sa ulicami tohto chudobného mesta. Žil tam so skupinou ôsmich ľudí, ktorí zdieľali rovnaké okolnosti. Deti v rovnakom veku ako on, ho nazývali "chlapec bez emócií".

I keď stál na studenom povrchu, i keď jedol hostinu, i keď bol zbitý alebo skleslý, alebo s dospelými, neukázal žiadnu emóciu. Bol iba tam, pozoroval oblohu s temnými bezodnými očami. Ten vzhľad, to "dieťa bez emócií", bolo kvôli tomu, že tam nemali príliš veľa dospelých. Akutagawa, ktorý nemal srdce, namiesto neho mal záhadnú moc. Bol schopný voľne ohnúť jeho oblečenie. Niekedy podobajúce sa lanu, inokedy nožu. Mohol zmeniť tvar a voľne ním manipulovať. Sila manipulovať s oblečením, ktoré mal na sebe, bola schopnosťou.

Skutočne, tu v tomto démonskom meste Yokohame, samopaly a ilegálne ručné granáty, bolo ľahké získať ako jablko. Rukávy na jeho oblečení sa premenili na nože, nebolo prekvapivé, že to bolo niečo viac ako magický trik. Dospelí, ktorí poznali Akutagawu, ho nenávideli. Ale jeho priatelia boli odlišní od týchto dospelých. Osem chlapcov a dievčat, ktorý zdieľali rovnaký osud ako Akutagawa: boli opustení.

Chudý a špinavý chlapec s bičom. Chlapec sa približoval, bez akýchkoľvek emócii v očiach, prahnúci po krvi, odsekol ich hrdlá. Dospelí, ktorí držali zbrane v takej arogancii sa s takou technikou ľahko stali mŕtvolami. Potichu a bezcitne, tých, ktorí zaútočili na jeho teritórium, nemilosrdne roztrhá. Názov Akutagawho charakteru bol: "šialený pes, ktorý kúše". Nebol tam ohrozujúci štekot alebo varovný rev, a v momente, kedy si si to uvedomil, prekusol tvoje hrdlo.

Jeho charakter bol v porovnaní so štekotom od šialeného psa v realite omnoho horší. Bol obchádzaný, možno kvôli strachu, ktorý zapríčinila jeho prezývka.

Napriek tomu, dieťa je dieťa.

Nebolo dosť jedla a studený nočný vánok im prenikal do kostí. Akutagawa mal malé, slabé telo s trochou mäsa. Avšak, nebolo tam moc rozdielov s jeho ostatnými priateľmi, s ktorými zdieľal posteľ a raňajky.

To bol dôvod, prečo tí ôsmi žili spolu odkedy sa stretli.

Ale už to viac nebolo potrebné. Všetci jeho priatelia boli zabití.

Vinník bol dobre známy.

Bola tu ozbrojená skupina, ktorá sa sa snažila dosiahnuť tohto chudobného mesta zo západu. Hoci znie dobre, že sú iba ozbrojená skupina, boli vlastne pirátmi, ktorí vstúpili a odišli zálivom tohto chudobného mesta a zaútočili na lode, ktoré prechádzajú bez sprievodu. Hoci sú nová organizácia, majú dôveru od ilegálnej organizácie Prístavnej Mafie, a jeho podriadených, a bolo jej udelené povolenie na činnosť ako pod-organizácia. Pre človeka je nemožné odporovať Prístavnej Mafii, synonymu temnoty v Yokohame.

Náhodou, jeden z Akutagawových priateľov vedel, kedy sa títo kriminálnici zúčastňujú ilegálnych obchodov. Banditi sa báli získať pozornosť autorít, tak zaútočili na miesto, kde bol Akutagawa. A zabili tých chlapcov a dievčatá. Akutagawa obtiažne unikol vďaka jeho sestre a zase sa zranil v boji.

Bol neskorý Január, ale Akutagawove kroky vyzerali ľahko, zatiaľ čo bežal nocou. Deti mali jedno pravidlo. "Ak zrania jedného z nás, ostatný sa musia pomstiť." To boli opatrenia sebaobrany pre deti, ktoré boli opustené. Avšak, hoci boli Akutagawove kroky ľahké, nebol to jediný dôvod, prečo išiel. Konečne to cítil. Jeho srdce horelo, jeho vlasy vzrástli a jeho emócie boli tak silné, že spálili jeho hrdlo. Bola to nenávisť. Bola to emócia, ktorá bola jasná už od narodenia. Zatiaľ čo jeho vlastný osud bol rovnaký ako kráľovstvo pekla, Akutagawove emócie stále horeli v plameňoch. Bez váhania, ako nôž, ktorý presekne hrdlo. Nechať sa uniesť nenávisťou.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 16, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bungou Stray Dogs BEAST: Light Novel (Slovenský Preklad)Where stories live. Discover now