14 - Final

315 23 10
                                    

Jaemin'in eski sevgilisini görmesinin ve Mark'a çıkma teklifi etmesinin üzerinden birkaç gün geçmişti. Arkadaşlarına her ne kadar söylemek isteseler de onlara küçük bir sürpriz yapma istekleri daha baskın gelmişti.

Jaemin son zamanlarda olduğu gibi soğuk ve dalgın davranmaya devam edecek, Mark da onunla zorunda olmadıkça konuşmuyordu. İkisinin de içi kıpır kıpır ve heyecanlı iken bu oyunu sürdürmek zor olsa da bugüne dek sürdürmeyi başarabilmişlerdi.

Bugün hâlâ Jaemin'in durumunun düzelmediğini fark eden grup onu neşelendirmek için bir buluşma planlamışlardı.

Jeno'nun ailesi iki haftalığına tatile gitmişlerdi. Bu zaman içinde de sevgilisiyle birlikte iyi vakit geçirebileceklerini düşündüğünden onu kalmaya çağırmıştı. Hyuck da tabii ki bu fırsatı kaçırmayarak teklifini kabul etmişti.

Jaemin'in durgunluğu için planladıkları buluşmayı da Jeno'nun evinde gerçekleştireceklerdi. Hepsi arkadaşlarının tekrar neşelenmesi için uğraşıyorlardı. Ancak bilmedikleri şey arkadaşlarının zaten düzelmiş olduğuydu.

Mark ve Jaemin ilişkilerini açıklamak için bu buluşmanın onların eline geçmiş bir fırsat olduğunu düşünmüşlerdi. Her ne kadar sürdürmesi zor olsa da eğlenceliydi, bu yüzden de bitirmek onlara biraz zor geliyordu. Fakat arkadaşları onun için uğraşıp dururken onları kandırmak Jaemin'in biraz vicdan azabı çekmesine yol açıyordu.

Bir yandan da Hyuck Mark'ı artık açılması gerektiği hakkında sıkıştırıp duruyordu. Arkadaşı Mark'ın duygularının giderek büyüdüğünü bildiğinden eğer Jaemin onu reddedecek bile olsa açılıp reddedilmek, sürekli platonik olarak kalmaktan daha az acıtırdı. Bu yüzden de arkadaşına açılmasını söyleyip duruyordu.

Renjun'un son zamanlarda sürekli mutlu olmasının sebebini de öğrenebilmişlerdi sonunda. Çin'deyken arkadaşı olan çocuk buraya yerleşmişti ve Renjun ile sürekli görüşmeye başlamışlardı. Renjun'un adının Lucas olduğunu öğrendikleri bu çocuktan hoşlandığını onu anlatırkenki gözlerinin parıltısından bile anlayabilirdiniz.

Bu birkaç gün içerisinde Renjun nihayet duygularını Lucas'a açabilmiş ve Lucas'ın da ona karşı aynı duyguları beslediğini öğrenmişti. Tabii bu şekilde de çıkmaya başlamışlardı. Bugünkü buluşmaya o da gelecekti. Daha önceden arkadaşlarıyla tanışmış olduğundan bu grubun içinde olmak Lucas'ın hoşuna gidiyordu.

Gruptaki herkesin bir sevgilisi, mutlu bir ilişkisi olmuştu kısacası.

Mark son günlerini düşünmeyi bıraktıktan sonra Jaemin'e onu almaya geleceğini belirten bir mesaj attıktan sonra evinden çıkıp sevgilisinin evine gitti. Birkaç öpücük ve nasıl anlatacağız faslı ile birlikte evden çıktıktan sonra yakınlarda olan Jeno'nun evine gittiler.

Derin bir nefes alıp zaten birleşik olan ellerini daha da sıkı bir şekilde birbirlerine kenetledikten sonra kapıyı çaldılar.

Kapıyı açan kişi Jeno olmuştu. Arkadaşlarının yüzlerine bakarken bir anda gözünün ellerine kaymasıyla birlikte gözlerini kocaman açmıştı.

"SİZ SEVGİLİ MİSİNİZ?"

Jeno'nun bağırışıyla herkesin kapıya toplanması arasında pek bir zaman farkı yoktu. Jaemin ve Mark bu olaya gülümseyerek kapıda olmalarını umursamadan onlara açıklama yaptılar.

Açıklamalar, oyunlar, filmler ve bir sürü kahkaha ile geçen bir gün olmuştu. Gecenin sonunda dağılma zamanı geldiğinde hepsi birbirine güzel dilekler dileyerek ayrılmışlardı.

Mark ve Jaemin'in de ayrılma vakti Jaemin'in evine gelmeleriyle gelip çatmıştı. Mark sevgilisine kocaman sarılmış ve dudaklarına minicik bir buse kondurmuştu.

"İyi ki bulmuşum seni Jaemin, iyi ki benim sevgilimsin"

view//markminWhere stories live. Discover now