× sunwoo sigara olayı ×

394 27 35
                                    

Sunwoo'unu sigara içtigine dair olay çıkınca herkes tarafından linç yemeye başlamdı. Bunun üzerine Sunwoo bugün bi açıklama yayınladı:


[SUNWOO] Merhaba, ben Sunwoo

Deobi'ye söylemem gereken bir şeyim var. Bu mekanın hayranlarımıza mutluluk ve rahatlık sağlayabileceği bir yer olmasını istedim. Bunun üzerine size bir özür olarak yazıyorum.

Yanlış yaptım.

Yarışma programı bittikten sonra üyelerle kısa bir tatil için denize gittim ve sonra halka açık alanın kurallarına uyuyormuş gibi davranmaya başladım ve bana inanan hayranlar için çok özür dilerim.

Buna nasıl devam edeceğimi bilmiyorum, ama dürüst hislerimi söylüyorum, bana sevgi veren Deobi, değerli üyelerime, şirketimize ve bana inanan ve güvenen ailemden özür diliyorum.

Her zaman sizi ne kadar takdir ettiğimi ve benim için ne kadar değerli olduğunuzu düşüneceğim. Ne yaptığım hakkında düşüneceğim.

Bu hataları ve yanlışları tekrar görmenize izin vermeyeceğim. Deobi'nin beni sevdiğini gördüm ve onlardan çok şey öğrendiğimi hissettim. Bana sonsuz sevgi ve inanç veren Deobi'ye gerçek bir kalp, iyi bir imaj, güzel sözler ve samimi düşünceler vermeye çalışacağım.

Ve size inanç ve mutluluk verecek olgun bir insan olmak için çok çalışmaya devam edeceğim.

Bir kez daha hatamdan dolayı hayal kırıklığına uğramış olan Deobi'den içtenlikle özür dilerim. Kendimi derinden yansıtacağım ve kendimi geliştirdiğimden emin olacağım. Çok üzgünüm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bilmeyenler için:

bilmeyenler için:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Boyz Facts (Magazin)Where stories live. Discover now