Darling in the FranXX

54 3 1
                                    

Gen: Drama, Actiune, Fantezie, Romance

Episoade: 24

Descriere: Darling in Franxx are loc într-un viitor distopic post-apocaliptic, unde rămășițele civilizației umane au abandonat suprafața.  Adulții și copiii există în medii contrastante între ei.  Adulții trăiesc în orașele avansate din punct de vedere tehnologic din cadrul Plantation și sunt nemuritori, dar procrearea și relațiile dintre ele au devenit caduce și nedorite.  Copiii creați artificial, numiți „paraziți", sunt lipsiți de individualitate și sunt educați doar pentru pilotarea lui Franxx în perechi pentru a apăra umanitatea.  Copiii sunt ținuți izolați de societatea adulților în medii poreclite „colaci de păsări", care o imită pe cea a unei epoci trecute, astfel încât să poată dezvolta răspunsurile emoționale necesare pilotului Franxx.

Nota: 10/10

Side note: A devenit animeul meu preferat. In 6 ani de zile de cand ma uit la animeuri nu a fost unul care sa-mi placa mai tare decat Kamisama Hajimemashita, pana la acesta. Am plans ca un copil la el si inca si acum daca ma gandesc plang. Unul dintre cele mai frumoase si complexe animeuri vazute de mine, nu e de mirare ca a fost ales animeul anului 2019. De asemenea Zero Doi a devenit personajul meu feminin preferat. Nu a fost vreunul care sa ma fac sa zic wow in ceea ce le priveste pe fetele din animeurile vizionate de mine, dar ea chiar este un personaj puternic si ma regasesc in ea foarte mult. Vi-l recomand cu drag si din inima, este acum animeul meu de suflet.

 Vi-l recomand cu drag si din inima, este acum animeul meu de suflet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 09, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Anime ListWhere stories live. Discover now