I won't let you go...

274 21 6
                                    

Wattmas - day 12

Sveiki Loves!

Dneska jsem zvolila Litevštinu. Na nic se neptejte, protože nic nevím... xD S touhle částí jsem spokojená, za což jsem samozřejmě ráda. A počkejte na konci... Napovím jedním slovem: KONEČNĚ!!! :P Snad vám to alespoň trochu pomohlo. Mno, ale nebudu to spoilovat. :D Takže tak... Na boku --> máte tentokrát písničku od Becky G, která se mi, asi jako jediná od ní líbí. Takže já se vykecám zase na konci a teď vám popřeju jen příjemné počtení... 

❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅❅

Mikey's POV

Konečně víkend!... Tohle byla první myšlenka, která se zrodila v mé hlavě. Myslím, že jsem nebyl jediný člověk na světě, kterého tohle hned po probuzení napadlo. Ale určitě jsem byl jediný v téhle místnosti. Vlastně mě nevzbudily sluneční paprsky, jako pokaždé. Mým budíkem se pro dnešek stala Monroe. Podíval jsem se na mobil, abych zjistil, kolik je vlastně hodin. Bylo přesně 5:30 a já zavrčel, protože mi bylo jasné, že už neusnu. Rozhlédl jsem se po pokoji a její postel byla prázdná. Spozorněl jsem a z koupelny se ozýval hlasitý nářek. Rychle jsem se zvedl z postele a přešel ke dveřím koupelny, jež byly pootevřené. Malou škvírkou jsem nahlédl dovnitř a Monroe, stále ještě v oblečení ze včerejška, tam seděla na podlaze u záchoda a vypadala vážně příšerně. V obličeji byla celá zelená a okolo očí měla rozmazanou řasenku. Hah, pan alkohol se činil...

Vstoupil jsem do koupelny a klekl si vedle ní. 
''Ježiši, zabij mě! Mně je fakt špatně... Panebože...'' zahuhlala a otřela si slzy, které jí stékaly po tvářích a po krku.
''Byla jsi teda slušně zpráskaná...'' zkonstatoval jsem a z úst se mi vydral malý posměšek
''No nekecej... Radši teď odejdi, protože je to tady.'' odsekla a já zvedl obočí
''Co je tady?'' Až po vyřčení otázky jsem si uvědomil, co tím myslela
 
Naklonila se k míse začala vydávat jakési dávivé zvuky. Zvedl jsem se ze země a přišel k ní, přičemž jsem jí hladil po zádech a držel vlasy, aby si je, jednoduše řečeno, nepoblila.
''Nono... Už dobrý. Je to dobrý.'' konejšil jsem jí a snažil se dívat kamkoliv jinam, než na ní
Kdyby mi někdo před tím měsícem řekl, že budu zamilovaný, budu asistovat při zvracení a budu si ubližovat kvůli holce... No, nejspíš bych si myslel, že ta osoba je naprostý blázen.

Po zhruba deseti minutách strávených posloucháním jejích zoufalých proseb o pomoc snad od všech svatých se konečně odtáhla od záchoda a hřbetem ruky si utřela pusu. Pomohl jsem jí na nohy a odvedl k umyvadlu. Odešel jsem z koupelny. Pohled mi ihned samovolně sklouzl opět k mé krásné posteli, na kterou jsem se o vteřinu později svalil. Nevěděl jsem co dělat, takže jsem jen tak civěl na bílý strop nade mnou. Jak zajímaná to činnost.

Už jsem myslel, že se mi podaří znova usnout, ale nějaké zašustění mi to znemožnilo. Otevřel jsem oči a u postele stála Monroe, která svírala lem mé peřiny a když se naše pohledy setkaly, skousla si spodní ret.
''Uh, já si myslela, že spíš. Můžu?'' zašeptala a já na ní vykulil oči
Ne, že by se mi tenhle návrh nelíbil. Právě naopak, ale byl jsem spíše překvapený. Moje zlá půlka charakteru na mě křičela, abych jí odmítnul a dělal nedostupnýho. Když už mě tak nasrala s tím... Budu počítat do deseti, abych se uklidnil... No prostě s Brooksem. Ale jelikož takovej zmrd zase nejsem a taky jsem nechtěl promarnit šanci, že mi bude nablízku, tak jsem souhlasil.

''No... Jasně.'' vykoktal jsem a ona mi věnovala unavený úsměv
''Děkuju.'' zamumlala, zatímco já jsem jí odhrnul peřinu
Opatrně vklouzla do postele. Hned jak jsem přes nás přehodil deku, přitiskla se ke mně a schoulila se, přičemž mi zabořila hlavu do hrudi.
''Michaele?'' zahuhňala a já se prostě musel uculit, protože to znělo jako Mikaeli
''Hm?'' brouknul jsem, aby věděla, že jí poslouchám
''Nevadí, když ti budu říkat Mikey? Víš, zdál se mi takovej divnej sen a tam jsem ti řekla Mikey a přišlo mi to strašně roztomilý.'' trochu se odtáhla a promluvila rormálně
''Ehm, to nebyl sen. Takhle jsi mi řekla včera, když jsi přišla, dodávám, že totálně na sračku a já tě ukládal do postele.'' trhla sebou a já se znova usmál
''Eh, omlouvám se...''

Cut |m.c. ff // POZASTAVENOWhere stories live. Discover now