~21~

13 1 0
                                    

/ви додивились фільм десь  в 22:00 годині і Хосок відвіз тебе і Юнджи до ваших домів.
Так як батьки мали приїхати за три тижні, то в домі нікого не було. Ти прийшла, включила музику на повну гучність і почала робити уроки, так як за всі дні не зробила ні одного завдання, але уроків було мало, лише англійська і математика, так як ти вчилася дуже добре ти зробила їх за хвилин 30. Потім ти пішла в душ і лягла спати.

7:00

Ти проснулась і зробила все, що завжди(лінь описувати і  це буде нудно) ти вдягнула:

На диво ти швидко зібралась і вже о 8:00 поїхала до школи(уроки в 8:30), коло входу тебе чекав Хося а Юнджи побігла в кафешку за чимісь солодким

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

На диво ти швидко зібралась і вже о 8:00 поїхала до школи(уроки в 8:30), коло входу тебе чекав Хося а Юнджи побігла в кафешку за чимісь солодким. Ви зайшли в клас, там вас вже чекала Юнджи з булочками)

Після трьох уроків всі пішли в кафе, окрім тебе, ти не хотіла їсти. Ти стояла в постому кабінеті коло вікна і від нічого робити ти спостерігала як по небу пливуть хмарки. В один момент ти відчула на своїй талії чиїсь гарячі руки, ти злякалась і швидко обернулась, коли ти підняла погляд то побачила перед собою Юнґі.
Ти не встигла ніяк відреагувати, як він підняв тебе за талію і посадив на підвіконник і накрив своїми губами твої. Він тобі можливо навіть і подобався, але ти не хотіла відповідати на поцілунок. Ти відштовхнула його, вибігла з класу і вже просто швилким кроком направилась в кафе до Хосока і Юнджи. Ти зайшла в кафе і зразу пішла до них. Ти сиділа, і задумчиво дивилась в одну сторону і Юнджи це замітила.

My live belongs to youWhere stories live. Discover now