rüya

1.5K 114 79
                                    

Yüksek bir tepedeydi Harry.Çimlere uzanmıştı,yanında ise Draco Malfoy duruyordu.Öğlen saatleriydi ve tepelerinde parlayan güneş içlerini ısıtıyordu.

"Sence de çok güzel değil mi ?" dedi Harry.

"Ne güzel mi ?" diye sordu Draco.

"Bu manzara,bu hava ve yanımda sen."

"Bu fiyakalı laflarına inanacağımı düşünüyorsan yanılıyorsun Potter."

"Salaksın Malfoy." 

Ardından doğruldu ve uçurumun kenarına geldi Harry.

"Biraz daha ilerlersen düşeceksin Yaralı Kafa."

Harry bir adım daha attı.Eğer bir adım daha atsa düşecekti.

"Hey sana diyorum.Kendini öldürmek mi istiyorsun ?"

Harry'den ses alamayan Malfoy hızlı bir şekilde doğruldu ve Harry'nin yanına geldi.O sırada bir adım attı ve tam düşecekken Draco,Harry'i kolundan yakaladı.

Sonra bir kahkaha sesi duyuldu.Ses uzaklardan gelmiyordu.Kahkaha Draco'ya aitti.Sonra ses,aşina olduğu bir sese dönüştü.Ardından da o güzel surat,kırmızı yılan gözlere sahip birinin suratına dönüştü.Bu surat Voldemort'a aitti.

Tekrardan yüksek sesle kahkaha attı ve :

"Bir daha görüşmemek dileğiyle Harry Potter." 

Ardından Harry'i uçuruma doğru itti.

--------------------

Terler içinde,sıçrayarak uyandı bu sabah Harry.Gün daha yeni ağarmaktaydı.Yüksek dağların arasından güneş,yavaşça yüzünü gösterdi.

Hâlâ gördüğü rüyanın etkisinde olan Harry,lavaboya gidip yüzünü yıkadı önce.Aynaya baktı ve düşündü.

Rüyasında Malfoy ile samimi bir şekilde uzanıyordu.Bunun sebebinin dün Malfoy ile yaptığı konuşma olduğunu düşündü.Sadece bilinçaltının bir oyunuydu.

Nasıl kendini aşağı atacağı,sonra Malfoy'un kolundan tutması ve onu son anda kurtarması,ardından suretinin Voldemort'a dönüşmesi,kırmızı gözleriyle ona bakıp sonrasında o şeytani gülüşünü bahşetmesi ve kendisini uçurumdan itmesi..

Rüyasında gördüklerini tekrardan aklında canlandırması ister istemez içini ürpertmişti.

Neden hâlâ uykularını Voldemort'un böldüğünü merak etti.7 yıl boyunca kâbuslarının başrolü olan adamı öldüğünden beri rüyasında hiç görmemişti.

Bilinçaltında bir yerlerde hâlâ onun olduğunu düşündüğünden daha fazla önemsememesi gerektiğini düşündü Harry ve sineye çekti.

Odasına döndü,okul kıyafetlerini giydi.Kahvaltıya neredeyse 1 buçuk saat vardı.Ne yapacağını bilemeyen Harry,okul arazisine çıktı.Ardından bir ağacın altına kuruldu ve kuşların cıvıltısını dinlemeye başladı.En sonunda sıkıldı ve eline çapulcu haritasını aldı.Kimi aradığını bilmese de,haritaya bakmak oldukça hoşuna gidiyordu.

Asasını haritaya doğrulttu,gerekli kelimeleri söyledi ve tekrardan tanıdık yazıları gördü.Bu gülümsemesine neden olmuştu.Çünkü yıllar yıllar önce,tam bu ağaç,babası ve arkadaşlarının uğrak mekanıydı.Şimdi tam bu yerde dörtlüden kalan tek şey,onun elinde duruyordu.Haritaya göz atmaya başladı.Gözleri sebepsizce tek bir ismi arıyordu.Nereye bakarsa baksın onu göremedi.

"Galiba okulda değil." diye kendi kendine konuştu Harry.

Çocuğu farketmedi,ta ki oturduğu ağacın arkasındaki Malfoy ismini görene kadar.

man of my dreams | drarryWhere stories live. Discover now