7.

14K 993 203
                                    

Sabah odama vuran güneşle uyanmak zorunda olduğumu söylerseniz sakın inanmayın. Sabah genzimi yakan Okyanus ferahlığı kokusuyla uyanmıştım.

Bu konuda şikayet etmiyordum Ama kocam ile  uyuma fikri hâlâ bana garip geliyordu. Akşam onları nasıl yaptığımı aklım almıyordu Ama kocam'ın saçlarını okşayarak uyumak ve ona sadece benim dokunabilmem  özel hissettiriyordu, kimseye ait olmadan sadece bana ait olmasını gösteriyordu.

İtiraf etmek gerekirse bu hoşuma gitmişti. Ama aklıma sevdiğim kadın gelince, kendime gelmem  bayağı zamanımı almıştı.

Gözlerim bahçedeki ikiliye gidip duruyordu ve bu sorun nedensiz bir şekilde canımı sıkıyordu.

Uyuyacağım zaman, Nigel ve David'i görünce derin ve çok olan uykum birden bire  kesilmişti.

Zar zor uyumaya çalışsamda aklım bahçedeki ikilideydi. David'i dostum gibi görmeme rağmen bana ihanet etmeyeceğini umuyordum. O kardeşimle aynı statuye sahipti.

Muhtemelen Nigel'e yardım etmesini annem söylemişti, Nedense böyle şeylerin içinden annemin çıkması beni eskisi gibi artık hiç ama hiç şaşırtmıyordu.

Bahçedeki ikiliye daha dikkatli süzmeye başlamıştım ki davidle Nigel'in eli  (Yanlışlıkla) birbirine değmesiyle ikisi de ellerini jet hızında çekmişti.

Bunun son olmasını umuyorken ikisi'nin de aynı anda ayağa kalkması sonucu kafaları çarpışmıştı, Hadi ama bu kadarı da fazla değil miydi?!

Buna bir son vermem gerekiyordu, Benim için olan kapıdan çıktığım da annemin odasına yönelmiştir, İkisini ne olursa olsun yalnız bırakmayacaktım.

(〜 ̄△ ̄)〜(〜 ̄△ ̄)〜

-Beni bahçeye indir anne.

-Delirdin mi oğlum sen? Kocan'ın  bahçede seni görmesinden endişelenmiyor musun?

Annemin söylenmesinden sonra bunu düşündüğüm zaman  saçma bir fikir gibi gelmişti.

Bir sinirle hayatımı tamamen tehlikeye atıyordum, annemi ikna edecek başka bir şeyler koymalıydım ortaya.

-Sıkıldım David'i çağır o zaman

Annem sinirle kaşlarını çattığında fırtına öncesi sessizlik sarmıştı etrafı.

-Oğlum, David senin hizmetçin değil. Daniel kendine gel. Dolu işi var onun gelemez.

Sinirlenmemeye çalışıyordum ama bu annemin sayesinde çok zor bir hal alıyordu. Anneme şirinlik yaparsam belki David'i yanıma çağırttırabilirdi.

Ayrıca david'e oğlum diye hitap etmesi gözümden şu zamanlarda kaçmıyordu. Tamam bu mesele kıskanmantan tamamen farklı bir olaydı david kardeşimden farksızdı. Yine de annemin ona oğlum diye hitap şekli garip hissettirmişti doğrusu. David küçüklüğümüzden bu yana bizimleydi, o zamanlarda oğlu derdi. Ama bir zaman sonra kesip tekrar etmesi garipti.

Annemin bir şeyler karıştırdığına şüphesiz emindim. Sadece başımın belaya girmemesini umuyordum.

Kendi annem başımı sayısız derde sokuyordu, Hangi anne çocuğuna  böyle yapar ki?

-Ama anne o zaman kocamı çağır? Beni görüp görmemesi umrumda değil. Hem ben odada çok sıkılıyorum hem sevgili gelininle aman damadın ile  iyi anlaşırız. Hem bir de Bakmışsın torun falan gelir.

Annem çatık kaşlarını daha çok çatabilirmiş gibi çattığında üstüme doğru eğilmişti. Kulaklarımı çektiğinde kaçmaya çalıştım.

-Kafana bir şey düşmedi değil mi? Yoksa kocanı mı kıskandın?

Tamamen köşeye şıkışmıştım. Annem gayet nerden vurması gerektiğini iyi biliyordu. Ailemin bu yöndeki tutumundan tek anlamıyla nefret ediyordum. Bu olay mucezevi derecede lanet bir şeydi.

-N-Ne saçmalıyorsun anne?

-Daniel kocanı kıskanman gayet doğal bir şey oğlum , emin olabilirsin. Sen küçükkende böyleydin istediğini elde edene kadar bırakmadın,  hâlâ zor  bir çocuksun. her şeyi çok çabucak kabullenen bir yapın var, bunu niye kabullenmekten kaçıyorsun?

-Kabul edeceğim bir şey yok ortada ben o velet için sevdiğimden vaz geçtim sen ise burada gelmiş ne diyorsun anne?

Annem sinirle ayaklarını yere vurduğunda ciddi derecede kavga edecek olduğumuzu anlamam uzun sürmemişti. Bu aralar annemle çok sık kavga ettiğimden bu durumu ezberlemiştim ve hayli canımı sıkıyordu.

-O kadını unut Daniel sen evlisin ve sorumluluğunda bir eşin var çoçukça davranmayı hemen kes ve eşine  odaklan yoksa onu ciddi anlamda kaybedeceksin.

-O benim kocam  değil onu kaybedip kaybetmemem zerre umrumda değil anne.

Annem sinirle odadan çıktığında pencereye doğru ilerledim, ne yapıp edip onları ayırmam gerekiyordu.

*********

Kurt Prens / bxb  (Mpreg) ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin