3. Julie i nat og kæmpe flad

12 0 2
                                    


Mia Smith


"Morgenhår" Sagde jeg og kiggede på ham. 

"Dig fra flyet vidste ikke du stalkede mig nu" Sagde han og drak af hans glas. 

"Jeg vil ikke kalde det stalkede men mere tilfældigt" Sagde jeg og vi kiggede på hinanden.

 "Hvis det ikke er stalkede hvad laver du så så sent om natten" Sagde han og rykkede sig tættere på mig.

"Jeg drikker mig fuld indtil jeg ikke kan huske mit eget navn" Sagde jeg og bundende mit glas vin. "Hvad er dit navn så?"  Sagde jeg og kiggede på ham. 

"Gæt" Sagde han og drak resten af hans vin færdig.

"Romeo" Sagde jeg med et lille smil. 

"Hvorfor tror du mon det?" Spurgte han. 

"For så kan jeg blive din Julie bare i nat" Sagde jeg og rejste mig op. 

"Wow meget cliche jeg overvejer det faktisk" Sagde han og imens min hånd snittede hans lår. 

Jeg begyndte med at gå ud af lokalet og forventet han vil følge med og da jeg var nået til elevatoren åbnede den sig. 

Da vi var kommet ind kom han nærmere og skubbede han mig blidt mod væggen. "Du er en lille fræk en" Sagde han. 

Jeg lagde mine hænder ved hans brystkasse. "Hvad vil du gøre ved det?" Sagde jeg og kiggede op på ham. Han bed sin underlæbe og lænte sig frem så vores læber kom i kontakt med hinanden. Det blev hæftigt og jeg blev løftede op så jeg krydsede mine ben om hans mave.  Elevatoren lukkede sig og det var kun os to. 

"Hvilke etage?" Spurgte han mig og jeg hviskede syv og han trykkede på knappen. Elevatoren åbnede sig og han gik ud imens han båredede mig og vi blev ved med kysset og jeg åbnede min dør med nøglekortet.

Vi gik hen til mit soveværelse og forsatte hvor vi slap.

_________________________________________

Solen ramte mig i ansigtet som fik mig til at åbne mine øjne stille og gnide dem. I går aften var utrolig ikke tag fejl jeg gøre altid det her og de er gode nok men det her var.... wow.

Jeg vendte mig om får at se ham stadigvæk i gang med at sove. Hans morgenhår er sexede og minder mig om første gang jeg så ham. Jeg rejste mig op og valgte at gå i bad for at vaske mig. 

Efter badet tog jeg en ren bh og g-streng. Jeg gik hen til køkkenet og kiggede hvis jeg havde mad i køleskabet. Jeg åbnede den og så kun et flaskevand. "Intet" Sukkede jeg og lukkede den igen. 

"Så gætter jeg på jeg skal spise nedenunder sammen med alle andre" Sagde jeg og sukkede for andet gang. Jeg gik ud til mit værelse og så at han var allerede gået sengen så redt ud men han glemte sit tøj som stadig var nede på gulvet... underlige nok. Jeg sad på sengen og tog min telefon frem bare for at se hvis jeg skulle på min nye gymnasium idag. Jeg kiggede på kalenderen og så først jeg skulle starte i morgen mandag. 

Jeg hørte at døren gik op til badeværelset og ud kom morgenhår. Han havde håndklæde omkring sin liv og man havde en perfekt udsigt til arme.... brystkasse.... hans mave. Hans våde hår så hot ud og jeg havde helt lyst til at spørger om jeg måtte gå i bad med ham.

"Jeg håber det okay jeg lånte din badeværelse" Sagde han og gav mig et smørret smil.

"Jeg troede du var gået uden din tøj på" Sagde jeg og rejste mig op fra sengen.

The IdolWhere stories live. Discover now