1. "Carlifonien" og lækre fyre

30 3 0
                                    


Mia Smith


Jeg sukkede dybt imens jeg kiggede på den store skærm som viste hvilken land flyet vil flyve hen. "Carlifonien" Hviskede jeg lavt imens jeg kiggede skuffede ned. Mine forældre blev skilt for et halvt år siden så min far flyttet til Carlifonien og uheldigvis skal jeg flytte med imens min mor bliver i Costa rica. Jeg gik hen til billet afdelingen for at komme videre ind i flyet. 

Jeg vidste damen min billet og hun tog imod den men gav mig også en elevatorblik. De fleste der lige havde set mig vil tro jeg var en luder men det tøj jeg går rundt i, kort nederdel som nærmest dækker min røv, kort top så man kan se min navle og en kort læderjakke, det eneste normale er faktisk min kondisko.

"Du må have en god rejse" Sagde damen da hun havde checket min billet. 

"I lige måde bitch" Sagde jeg og gik min vej smilede væk imens jeg puttede min solbriller på og kun ikke stoppe med at smile da jeg så damens ansigtudtryk. 

Jeg kom op og sad på første klasse på et vinduesplads. Jeg tog min solbriller af og lagde den i min håndtaske, og tog min høretelefoner og begyndte med at høre mit musik. Flyet vil først flyve om ca. et kvater. Min telefon brummede og da jeg så hvem det var rullede jeg straks med øjnene. Jeg tog telefonen. 

(Forstil jer samtalen er på spansk tak)

"Hey" Hørte jeg fra den anden side af telefonen. 

"Jeg har sagt du ikke skal ringe til mig" Sagde jeg og kiggede ud af vinduet. 

"Jeg savner dig" 

"Tag hen til din kæreste" Sagde jeg tilbage, den fyr er for meget.

"Jeg slå op med hende fordi jeg vil heller være sammen med dig" 

"Har du ikke forstået det endnu Diégo du var en engangsknald ligesom alle de andre fyre jeg har været sammen med" Sagde jeg endnu engang rullede med øjnene.

"Men vi var sammen flere gange huh, jeg troede vi var i gang med at bygge noget op" Sagde han rystende.

"Jeg var kun sammen med dig flere gange fordi du var den type der ikke vil falde for en pige som mig men heller være sammen for nydelsen" Sagde jeg og så at flyet kom stille op. 

"Men jeg er faldet for dig så hvad vil du gøre ved det, jeg kan ikke styre min fucking følelser Mia... J-Jeg elsker dig Mia" Sagde han og jeg kun høre hulken fra den anden side af telefonen.

"Jeg har det ikke på samme måde Diégo du har altid været en engangsknald for mig" Sagde jeg og der blev stille. 

"Og jeg er alligevel også ligeglad med hvad du føler, jeg tager til Amerika så lad være med at kontakte mig ellers fortæller jeg det til Darby, adiós Diégo" Sagde jeg og slukkede min telefon inden han kunne nå at sige mere. 

My god det ender altid sådan når jeg sammen med en fyre det er så irriterende. Jeg kiggede ud og så ude på skyerne. En mandlig tjener kom hen til mig han lignede en i 20'erne. "Jeg håber du nyder flyvturen og hvis der er noget kan du trykke på vores service knap også kommer vi straks" Han stemme var hæs og han havde virkelig nogen flotte øjne. 

"Faktisk ved jeg ikke hvor toilettet er så kun du måske vise mig vej" Sagde jeg og snittede roligt hans hånd. Han nikkede stille imens han gav mig elevator blikket og viste mig vej. Da vi var nået frem åbnede jeg døren men stoppede og vendte mig om. 

"Faktisk har jeg brug for hjælp med at tage min strømpebukser af" Sagde jeg og bed min underlæbe. Han kiggede sig lidt rundt og da der ikke var nogen skubbede han os ind i toilettet. Mit ryg var ved vasken imens hans hænder var ved hver sin side af håndvasken. 

"Og hvorfor har du nu brug for hjælp med at tage et par strømpebukser af" Sagde han og kiggede mere på mine læber end min øjne. 

"Jeg har hørt at det nemmest med mandlig hænder" Sagde jeg og bed endnu engang min underlæbe. 

"Så vil jeg med glæde hjælpe dig...-" 

"Kald mig Mia" Sagde jeg og vores læber ramtes. Ingen af os stoppede og sådan forsatte vi i nogen per minutter mere.

_________________________________________________

Jeg tog min nederdel ordentlig på inden jeg rettede mit mørke lange hår som så rodet ud. Fyren jeg lige havde været sammen med sad stadig forpustet på toiletbrættet og stadig bukserne nede. "Kan jeg få dit nummer" Spurgte han. Jeg gik over til ham og skrev på hans arm med min kuglepen. Han vidste bare ikke det ikke var mit

"Ring når du kommer og besøger San Diego" hviskede jeg og åbnede døren for at komme ud. Jeg stoppede lidt op for at putte rød læbestift på mine læber. Hvad er det her for en afdeling jeg er i, jeg slet ikke huske jeg gik forbi den. Jeg kiggede rundt og så et skilt hvor der stod privat afdelingen. Da jeg var færdig med at putte læbestift lagde jeg den tilbage i min håndtaske.

"Damn bro hun er hot hvad laver hun mon her" Jeg hørte stemmer bag mig og lod som om jeg ikke hørte noget. 

"Hendes nederdel sidder også lige i skabet" Sagde en anden person. Jeg vendte mig om og så et flok muskeløs mænde som alle lignede i 20/30'erne. lækre fyre det kan jeg lide at se på.

Alle fyrene kiggede på mig som om de var sultene undtagen en vi holdte øjenkontakten. Han havde nogen brune øjne som jeg helt sikkert ikke kan stoppe med at kigge på. Hans gyldenbrune hår så rodet ud som om han lige havde stået op men stadig så det helt perfekt ud. Han havde en hvid t-shirt på og mand jeg gad godt se hvad der var under den.

Der var gået noget tid og fyren kiggede på mig som om han vidste jeg havde studeret ham grundigt, et lille smil kom frem på hans læber og jeg bed mig selv på læben. Ingen så vores intense øjenkontakt og de fyre som havde gloede op og ned på mig havde nu travlt med at snakke om hvilken del af min krop der var lækrest.

"Undskyld men du må ikke være her miss" Sagde en stewadesse og kiggede frastødende på mig. 

"Toiletet var gået i stykker ved første klasse så jeg tog den der var tættese hvor jeg sad" Sagde jeg og vendte min blik tilbage til fyren. 

"Kan du så tage hen til din afdeling nu miss...-" 

"Selvføgelig og det er miss Smith søde...." Sagde jeg og vinkede farvel til fyren.

Jeg sad tilbage på min plads og sukkede stille. "Jeg elsker Carlifonien" 



The IdolWhere stories live. Discover now