The Black Angels

377 16 0
                                    

Stále vysmiata som vošla do malej predsiene. Vyzula som čierne baleríny a čakala. Bola som tu po prvý krát, nevedela som kam ísť a riskovať, že by som mu omylom vletela priamo do spálne, ako sa pri mojom šťastí poľahky môže stáť, to som nechcela.

"Hm...tak teda..poď ďalej." povedal trochu rozpačito a zaviedol ma do menšej obývačky. Sadla som si na čiernu koženú sedačku.

"Hneď sa vrátim." Zamrmlal a vybehol z izby.

Obzerala som sa po útulnej obývačke. Krémové steny, čierna kožená sedačka, zladený nábytok, jedna stena odložená kameňom a druhá zasa obvešaná fotkami. Z diaľky som toho moc nevidela. Ja krátkozraký človek s diaľkou moc veľký kamarát nie som. Preto som sa postavila a k fotografiám podišla bližšie. Jednu po druhej som si prezerala fotky, až som sa zastavila pri jednej malej.

Zízala som na ňu ako taký kretén.

Bol na nej Zayn s nejakou vysokou blondínkou a dieťaťom na rukách.

Zayn...

On....

Má....

Dieťa?

"Tak som tu." Usmiala sa. Obzrela som sa za ním stále zaskočená novým poznatkom a s menším sklamaním som zistila, že sa bol obliecť. Opäť som sa otočila k fotkám . Mala som neskutočné nutkanie spýtať sa ho na to, no bolo by to zrejme dosť divné a tak som to nechala tak.  Samozrejme že som si takmer jazyk odhrýzla, aby som sa neprekecla.

"Tak čo bolo také súrne, že si mi spravila prepadovku?" vyškieral sa tým svojím úsmevom. 

Snažila som sa čo najmenej myslieť na to dieťa a na to, že je to asi jeho dieťa. Snažila som sa nemyslieť na tú ženu a na to, že to je zrejme jeho bývalá, keďže El tvrdošijne tvrdila, že priateľku nemá. Snažila som sa myslieť len na to, že mu musím oznámiť informáciu o novej ponuke pre nás všetkých. 

"Vybavila som nám job." 

"Komu nám?" nechápavo zaškúlil.

"No." mykla som plecami. "Nám." zopakovala som. 

"Akože nám?" ukázal na seba a mňa. 

Trochu pohŕdavo som prekrútila očami.  "Nie  ako nám." povedala som trochu nepochopiteľne. "Ale nám ako skupine." ozrejmovala som .

"Čo?" prekvapene vytreštil oči.

"No, zohnala som nám job v jednom pube neďaleko odtiaľto. Čoskoro sa nám majú ozvať." vysypala som zo seba na prvý  krát. 

Oči mu dobre že z jamôk nevypadli. Hneď ako mu to došlo, vrhol sa po mne, schmatol ma do medvedieho objatia a točil sa so mnou po obývačke, na čo som zasa ja pišťala ako šialená histerka. 

"Musíme to oznámiť ostatným." povedal keď ma položil na zem a ja som sa snažila udržať rovnováhu aby som nespadla priamo na zadok, z toho odporného kolotoča, ktorý mi Zayn prichystal ako vďaku za to, že som mu vybavila vysnívanú prácu.  Takú vďaku si naozaj mohol nechať pre tú svoju žienku domácu.

Bože, veď ja žiarlim.  Doplo mi odrazu. Pane Bože , ja naozaj žiarlim.  

_______________________________________

Zayn zavolal chalanom s tým, že má obrovské prekvapenie a že sa musíme všetci do pól hodiny stretnúť v skúšobni. Po tom, čo sa túto informáciu dozvedeli chalani, aj oni ma všetci vystískali a točili sa so mnou po celej miestnosti, takže som sa potom cítila ako po riadnom nočnom záťahu, piatich litroch alkoholu v sebe, troch prenocovaných nociach a týždni strávenom v nejakej výrobni. 

"Už žiadne točenie. " vyhlásila som, keď som sa ako pripitá odtrepala do rohu miestnosti, kde sa som sa zrútila na veľký reprák, na ktorom som sa potom asi pól hodinu dávala dokopy. Následne ma donútili začať nacvičovať piesne do pubu. Takže o večer, ktorý som plánovala stráviť v posteli na skype s Chrisom som mala postarané. 

Chrissovi som napísala ospravedlňujúcu sms, do ktorej som napísala iba toľko, že mi do toho niečo prišlo a že pokecáme inokedy. 

Takmer do tretej rána sme trénovali. Myslela som, že úplne stratím hlasivky a už nikdy zo mňa nevypadne ani slovko. 

O štvrtej ráno ma konečne Zayn vyhodil pred barákom a odpochodoval domov. Vraj je úplne unavený z toho tréningu a že už ani nevie, či sa bude vládať odplaziť do postele. 

To povedal on, ktorý celý čas len sedel alebo stál a brnkal na gitare. Čo mám povedať ja, čo som celý čas škriekala do mikrofónu a hopkala ako motorové autíčko na dráhe. Pravdepodobne zaspím vo výťahu. 

-----------------------------------------------------------------------------------

Konečne v posteli. Mám pocit, že som obehla svet za jeden deň. Idem spať, oči mi klipkajú, už riadne ani nevidím.

------------------------------------------------------------------------------------

Ktorý imbecil mi volá o piatej ráno? 

Mám pocit, že zajtra budem veľmi krutá. 

Na dneWhere stories live. Discover now