3.časť .... :)

3 1 0
                                    

Ally sa zobudila tentokrát na koberci. Bolo päť hodín ráno a ona si uvedomila , že musela zaspať pri maľovaní , lebo na kúsku tvare mala otlačenú oranžovú farbu zo západu slnka ktorý včera dorábala. Celá pomliaždená vstala , zahabkala a ruku položila do paletky s farbami .
,,Došľaka."
Po jej aj tak márnom hľadaní maličkých nezvestných štetcov a po uprataní neporiadku sa rozhodla, že ešte nie je pripravená zísť dole po schodoch a stretnúť sa s otcom po včerajšku. A tak si sadla za stôl , vybrala starú sadu obálok na dopisy, ktoré posielala mame do nemocnice , a načarbala Kathryn krátky text. Kathryn totiž dneska ráno odišla na týždeň preč za svojími starými rodičmi, takže v podstate nemala nikoho na zlepšenie nálady. A za Alexejom sa jej fakt teda ísť nechcelo.
Pozrela sa na nedávno zachránenú myšku z komory vo veľkej zaprášenej krabici. ,,Poďme na to."vydýchla si a odomkla si po celej noci dvere od svojej izby. Pozrela sa dole schodiskom. Nikoho tam nebolo počuť , bolo hrobové ticho . Pomyslela si , že jej otec možno ešte bude spať, a rýchlo zbehla dole. Poobzerala sa v kuchyni okolo seba a jedinú živú vec videla kocúra ako im škriabe na dvere . Potvora, isto chce jesť .
,,Dlmee...dhjdj."započula z otcovej pracovne/izby.
,,Stopro telefonuje aby mohol čo najrýchlejšie vypadnúť.''potichu zaironizovala. 
Položila vajíčko z ktorého sa chystala urobiť na raňajky praženicu do porcelánovej misy a podišla k dverám do otcovej pracovne/izby. Prudko otvorila dvere a uvidela LEN svojho otca.
,,Musím sa o ňu postarať, musím ju uživiť .'' šomral.
,,Oci...?"spýtala sa .
Otec sa k nej otočil a Ally sa vyľakala. Mal totálne červené oči a pod nimi veľké vačky.
,,Si ...okej?"
,,Dobré ránko...Ally. Zavolám neskôr   z práce.''povedal otec a položil telefón ,ktorý mal v ruke.
,,Kto telefonoval ?"
,,Nikto dôležitý ..."
,,Znelo to dôležito.''
,,Ty počúvaš cudzie hovory ?"
,,Kto to bol ?"
,,Ally , niečo som sa ťa opýtal.''
,,Prečo mi to nechceš povedať ?"
,,Lebo je to súkromné Ally .''
Chvíľu na seba pozerali .
,,Takže odteraz mi budeš tajiť ešte aj hovory ?''prebodla ho pohľadom.
,,Bolo ...to z práce ...áno ??? Nemusíš sa ničoho báť.'' postavil sa pred ňu .
,,Ty ...si vôbec nespal..?''spýtala sa.
,,Ale spal....len ...som mal dôležité tel...telefonáty.'' hlboko si zývol.
,,Musím ísť do práce zlatko.''
,,Ty si ale dneska nemal pracovať, dneska sme mali ísť s Alexejom na výlet , mal si so mnou tráviť čas, oci ."
,,Ally, ja to viem, ale dneska máme dôležitú poradu ,...ne...nedá sa odložiť ...."
,,T...ty si zabudol ....že ?"
,,Čo...nie, Ally, sľubujem , že ti to vynahradím."
,, Určite...a kedy si na mňa urobíš čas...kedy máš voľný termín ?? Dňa neviemkoľkatého?! ....alebo nie , už viem , budúci rok šiesteho Októbra ?!''rozbehla sa do izby celá rozzúrená a zabuchla za sebou dvere. Otec za ňou vybehol a začal búchať na dvere : ,,Ally...prosím ťa otvor....''Ally sedela na zemi opretá o dvere a slzy jej stekali po lícach... Keby ju len takúto videla práve teraz Kathryn.....

Chrrrr. Chrrrr. Buch ! Cink! Brr!
Tieto zvuky Ally zobudili o druhej poobede keď po jej hádke s otcom zaspala na kraji postele.
Tentokrát ale niečo tak treslo až sa Ally zľakla. Zrazu sa v okne vynorila silueta a Ally rýchlo schytila metlu. Mierila na človeka dovtedy, kým nespoznala ten zákerný smiech. Alexej. No super.!
,,Ale..xej! Sakra, vieš , ako som sa zľakla.?!'' podišla k oknu, ktoré bolo trochu pootvorené a otvorila ho dokorán, Alexej sa za smiechu prešmykol dnu , a hneď sa aj zdrýzgal. Ally sa trochu pousmiala.
,, Aká je príčina tvojej návštevy cez moje okno?'' zaironizovala.
,,Hm, mohla by si prísť aspoň otvoriť dvere keď ti niekto zvoní. To by som ti nemusel hádzať šutre do okna a liezť cez neho."zazrel na ňu .
,,Nevidíš , že spím?"
,,Áno, vyzeráš jak zombie . Po stalo sa niečo ?''
Ally sa len tvárila že nepočula otázku.
,,Ally, vieš že mi môžeš .....je to niečo s tvojím otcom...?"
Ally si povzdychla . ,, Áno. Pohádali sme sa.'' 
Alexej pokrútil hlavu....,,Ehm...môžem vedieť .....o čom ?''
Ally sa nadýchla : ,,Takže otec sa na nás dneska vykašľal, ehmm, teda zabudol, a šiel do práce, aj keď to mal byť náš ,,free deň", a tak som sa ho spýtala či si na mňa nájde čas šiesteho Októbra, budúceho roku.''
Alexej sa musel usmiať nad tým, ako mu to vyrapotala .
,,Mohol by som tu nachvíľu nasáčkovať ?? Nachvíľu pokecať ?''
Ally prikývla.
A tak u nej zostal ďalšie 3 hodiny . Ally ani nevedela ako, ale zrazu bolo trištvrte na päť a Alexej sa už pobral domov, vraj jeho otec sa vráti po týždňovke a ešte musí pripraviť večeru ,a zajtrajší obed.
,,A tvoja mama....nie je doma??"
,,E-e...vieš , naši teraz nemajú zrovna ľahké obdobie...asi je s priateľom.''
Ally si povzdychla. Ani jeden z nich to teraz nemá ľahké. Ally sa pobrala aj s ním a rozhodla sa že pôjde na poštu zaslať ten list pre Kathryn, Alexej ju kúsok odprevadil . Aaaach, joj.
Dnešok bol teda faaakt ,, úžasný''., dokonca nebola ani na západe slnka, nemala chuť. Zajtra sa jej otec musí pobaliť , v Utorok odchádza vyšetrovať ten prípad . No, a Allyne slzy sa zase neudržali. No Ally vie že jej niečo uniká a bude sa snažiť porozumieť svojmu otcovi. Tak teda dobrú noc, Ally.!

Tak taký menší Comeback!!!! 🐺❤️🌈🖤😛🤪🧐💛😁😮
Viem , že už som dlho nič nevydala, a preto sa nebudem viazať na presné termíny, len vám dávam vedieť, že sa máte ešte na čo tešiť!!! Viem , táto časť bola naozaj smutná, no autorka to už má premyslené !!!;)) Ak ste tu noví tak si pozrite moje predchádzajúce časti ( 2) a kľudne ich zhodnoťte, hehe!!
Môžete si typnúť čo bude ďalej a taktiež nezabudnite moju knihu všetkým odporúčiť, ďakujem ! ❤️❤️💜💜 Love u All 🔥🐺💙🐌....!!!!

🖤🐺 Where stories live. Discover now