Szeptember 9 Vasárnap

36 4 0
                                    

Reggel mikor felkeltem és lementem a konyhába láttam,hogy  Samantha és Jeremiah nincsenek itthon így gondoltam akkor rendelek magamnak pizzát reggelire.  Míg vártam a pizzát addig lefürödtem és felöltöztem,majd csengetést hallottam és mentem ajtót nyitni. A pizzafutár egy magas jóképű szőke hajú,kék szemű srác volt aki folyamatosan engem bámult. Na ez is valami csajozógép.
~ Megjött a pizza cica.-vetette be a csajozós dumáját.
- Látom. Köszi. Mennyibe lesz?-kérdeztem.
~ Neked ingyenbe szépség.-kacsintott rám.
- Én inkább kifizetem.-nyújtottam oda annyi pénzt ami valószínű elég  pizzára.
~ Amúgy Hudson vagyok és a belvárosba lakok.
-  Az szuper. Engem Serafina-nak hívnak.
~ Bemehetek hozzád,hogy eggyütt együk meg a pizzát?
- Öööö... nem mert ez az enyém és te meg csak kihoztad.
~ Márpedig én akkor is bemegyek.-mondta. Azzal belökött az ajtón és a falnak nyomott,majd vadul csókolni kezdett. Próbáltam letaszítani magamról és ellenkezni,de erősen szorította a kezemet majd egyre durvábban csókolt végül vetkőztetni kezdett. Gyorsan telepátiával küldtem egy üzenetet Jason-nek hogy jöjjön ide mert rám nyomult a pizzafutár. Bárhogy próbálkoztam nem tudtam leállítani. Egyre jobban beindult már majdnem megerőszakolt amikor Jason berontott az ajtón és leszedte rólam a srácot majd elkezdte verni. Közben én gyorsan visszavettem a ruháimat amiket a pszihopata leszedett rólam. Jason azt mondta a srácnak,hogy ha mégegyszer meglát itt akkor sokkal rosszabbat tesz. Úgy éreztem,hogy  le kell mostmár állítanom Jason-t mert ha így folytatja akkor a srác szeme láttára változik át.

- Jason most már elég lesz. El fog menni innen. Hidd el! -mondtam.
~ Nem, nem hagyom hogy ez a rohadék megint ezt tegye.- morogta idegesen a szeme egyre jobban izzott.
- Mi az,hogy megint? Egyetlen egyszer fordult elő.
~ Nem! Ez nem igaz!- hörögte
- Jason!  Hagyd abba kérlek!-fakadtam sírva.
Féltem,hogyha átváltozik akkor a pizzafutár elmondja mindenkinek és akkor elkapják és nem kísérleteznek rajta.
Ekkor Jason abba hagyta,mikor már látta,hogy mennyire sírok és kivitte a srácot majd visszajött és a karjába vett, én zokogva dőltem a vállának ő pedig bevitt a nappaliba,majd letett s kanapéra.

~ Na ssst. Ne sírj. Mostmár minden rendben lesz.-vigasztalt.
- Köszönöm,hogy megvédtél.-szipogtam.
~ Nincs mit. Többé nem ő hozza a pizzát.
- Mondtad,hogy nem ez volt az első eset,hogy rányomult valakire. Elmeséled,hogy mi történt?-kérdeztem.
~ Pár éve volt egy barátnőm April. Egy nap átmentem hozzá,hogy filmezzünk és hogy eggyütt legyünk kicsit. Rendeltünk pizzát. Mikor csengettek én mosdóba mentem April pedig ajtót nyitni. Mikor kimentem a mosdóból vissza a szobába akkor láttam,hogy a kanapén már javában sz*xeltek. April meglátott és utánam akart jönni,de annyira élvezte,hogy végül csak utánam kiabált azzal,hogy majd ír. Én pedig nem írtam neki vissza és még aznap letiltottam és töröltem a kapcsolatot mindenhonnan.-mesélte Jason
- Te most komolyan azért verted meg,hogy bosszút állj a volt barátnőd miatt?-kérdeztem elkerekedett szemekkel,majd sértődötten elfordultam.
~ Nem, nem azért hanem mert nem akartalak téged is elveszíteni miatta mint Aprilt. Ez a srác ugyanis az egyik leghíresebb szoknyapecér a városban. Minden srác barátnőjét elcsábítja. Te túlságosan is fontos vagy nekem ahhoz,hogy elcsábítson. -ölelt meg és vissza fordított magával szemben.
- Hűha. Sajnálom,hogy azt feltételeztem,hogy csak a bosszú hajt.
~ Semmi baj. Na gyere együk meg a pizzát.

Miután megettük a pizzát leültünk a nappaliba filmezni és miután megnéztünk pár filmet, meg sorozat részt és azon veszekedtünk hogy kinek ki a kedvenc karaktere.

Délután körül Jasonnek haza kellett mennie,mert az apja beszélni akar vele valamiről. Mivel egyedül maradtam gondoltam mégegyszer átnézem a matekot a holnapi dogához. Miután végeztem Samantháék is hazaértek és mondták,hogy az orvos még elvégzett pár vizsgálatot Jeremiah karján utána pedig a munkahelyre mentek be intézkedni.

Vacsi után felmentem elpakolni holnapra és fürödni,majd aludni.

FarkaslányWhere stories live. Discover now