Szeptember 3 Hétfő

74 3 0
                                    

A nyár utolsó pár napja hamar elmúlt. Sikerült mindent beszereznem azokat a dolgokat amik a listán voltak. Sokat olvastam és futottam. Szerencsére a hét további részében nem lökött fel senki futás közben pedig lehet,hogy Jason megint megmentett volna. Nem tudom miért de egyre többet gondolok rá. Valahogy olyan vonzó. Viszont azt nem tudhatja hogy róla álmodtam. Ma van a suli első napja így úgy izgulok,hogy mi lesz. Remélem Jason is az osztálytársunk lesz. Reggel felébredtem és lementem a konyhába kávézni és reggelizni. Összepakoltam a táskámba majd elköszöntem a nevelőszüleit. Kimentem a garázsba, hogy kivegyem a biciklimet.

Mikor odaértem a sulihoz, láttam hogy rengeteg diák igyekszik befelé. Lelakatoltam a biciklimet és én is bementem. Gyorsan megkerestem a termet ahol az első órám lesz. Szóval a 14-es terembe leszek. Hamar megtaláltam a termet aminek örültem mert így volt értelme bent maradni amikor beiratkoztam. Nagyon izgultam, de lassan beléptem és láttam,hogy már majdnem mindenki beért. Bementem majd kerestem egy helyet. Sajnos Jason mellett már ült valaki így találtam egy helyet egy lány mellett.
- Szia leülhetek?- kérdeztem
~ Szia persze. A nevem Elisa. Téged hogy hívnak?
- Az én nevem Serenity

Becsengetésig beszélgettünk. Utólag vettem észre,hogy az a lány is az osztálytársunk aki beszólt nekem mikor beiratkoztam. Ma is ribancosan öltözött. Hát nem lesz a barátnőm. De szerencsére Elizával jól kijövök. Talán ez egy szép barátság kezdete.

Becsengetés után pár percel bejött az osztályfőnök.
~ Jónapot kívánok mindenkinek. Én vagyok az osztályfőnök Caroline Switch. De szólítsatok csak Ms Switchnek. Hoztam egy lapot amire mindenki feliratkozhat az általa választott szakkörre.

Miután mindenki feliratkozott, természetesen én a rajzszakkört választottam, mindenkinek be kellett mutatkoznia. Nincs senkinek A-val kezdődő vezetékneve ezért én kezdtem.
- Sziasztok az én nevem Serenity Black. Szeretek olvasni és zenét hallgatni és futni az erdőben. Kedvenc állatom a farkas.
Ekkor valaki megszólalt.

~ Lúzeer Hófehérke! Menj haza mérgezett almát enni. Hülyeleány. Ez a suli nem neked való.
Ekkor olyan ideges lettem,hogy éreztem,hogy felmegy bennem a pumpa. Valahogy a szemem is izzott és éreztem hogy a feszültségtől lángokban áll a testem. Már épp álltam volna fel,hogy beverjek neki egyet amikor Jason hirtelen lefogott és kiráncigált a teremből.
- Jason ezt most miért kellett?- kérdeztem
~ Azért mert ne tegyél semmi meggondolatlant,ha feldühíted magad. Még a végén valami rossz történik.
- Mégis mi?
~ Suli után találkozunk a bejáratnál és megmutatom.
- Miért nem most?
~ Mert valamit mondanom is kell és senki másnem hallhatja.

Ezután visszamentünk a terembe. Alig tudtam figyelni az órákra pedig érdekesek voltak. Szünetekben Elizával és a többi lánnyal beszélgettem kivéve ugye azt aki beszólt nekem. Még most is ideges leszek ha eszembe jut.

Órák után ahogy megbeszéltük a suli elött megvártam Jasont miután kilakatoltam a biciklimet. Nem kellett rá sokat várni szerencsére.

~ Gyere menjünk.- mondta
- Rendben.- Nem ültem fel a biciklimre csak toltam magam mellett mígnem beértünk az erdőbe.

- Jason miért rángattál ide? Mostmár elmondhatnád.
~ Jó oké elmondom és meg is mutatom,csak ne akadj ki.
- Rendben.
Ekkor a szavam is elállt, sőt a lélegzetem is. Az előttem álló fiúnak remegni kezdett a teste, majd egy ugrással hatalmas ébenfekete vérfarkassá változott. Alig hittem a szememnek. Hiszen vérfarkasok nem léteznek. Vagy mégis? Jason látta a rajtam a meglepődöttséget ezért vissza változott emberré. Majd megszólalt.
~ Szóval elmesélem onnantól,hogy  elmentél futni és valaki ellökött,nos az a bátyám volt és meg akart ölni,mert ha te átváltozol akkor te leszel a falkánk alfája mert fehér a hajad és a bundád is nyilván fehér. De mivel apám az alfa és utána a bátyám lenne a soros ,hogy ő legyen a falkavezér ezért meg akart ölni téged,hogy ne tudj átváltozni. Azért nem tudott megölni mert miután apánk közölte,hogy nemsokára megérkezik hozzánk a fehér farkas, a bátyám ismerve a törvényeket tudta,hogyha átváltozol akkor te leszel az alfa és így kiesik az öröklésből, nos miután megtudta a keresésedre indult,hogy végezzen veled,de apa parancsba adta,hogy mentselek meg így az egészből csak egy lökés lett mert időben megtaláltam és legyőztem így többé nem bánthat. Amikor ma beszólt neked az a lány, majdnem átváltoztál, ezt onnan lehet tudnu,hogy a tested remegni kezd és a szemed izzani vagyis világítani kezd majd magadtól is át tudsz változni,de akkor is fennál a veszélye ha valaki felidegesít. Ezért hoztalak ki a teremből. De mostmár mondhatnál valamit, mert ilyesztő kicsit ,hogy így bámulsz.
- Ne ijedj meg de én erről álmodtam. Azt hogy farkasok voltunk és egy szürke bundájú farkas rád támadt és harcoltatok.
~ Akkor az a bátyám lehetett. Max.
- Komolyan vérfarkas vagyok? Wow! El se hiszem. A farkasok a kedvenc állataim és az,hogy majd át tudok változni farkassá hát óriási. De majd segítesz nekem ezekben a dolgokban?
~ Persze,de remélem tudod,hogy nem mondhatod majd el senkinek?
- Igen gondoltam. Mikor kezdjük? Mikor változzak át?
~ Ma semmiképp, majd holnap suli után ugyanitt és majd megtanítalak pár dologra.
- Rendben.

Ezután elváltunk  és én hazamentem. Beraktam a biciklit a garázsba és felmentem a szobámba. A közösségi hálón mindenki bejelölt kivéve azt a ribancot. Elpakoltam holnapra majd vacsiztam, fürödtem és olvastam kicsit majd elaludtam.

FarkaslányWhere stories live. Discover now