Szeptember 6 Csütörtök

48 2 0
                                    

Reggel felkeltem,lementem a lépcsőn és láttam, hogy senki nincs itthon,hanem csak egy cetli van a hűtőre kirakva.
Ez állt rajta:
,,Jó reggelt Kicsim! Jeremiahval el kellett mennünk mert lesz egy fontos tárgyalás. Találsz kaját a hűtőben jó sulit" Puszi Samantha

Kinyitottam a hűtőajtót és valóban volt ott tányéron gofri és egy pohár narancslé. Gyorsan megreggeliztem és elvégeztem a reggeli rutinomat majd felöltöztem. Felkaptam a táskámat és elindultam a suliba. Ma egész szép idő van így gyalog mentem. Mikor odaértem a sulihoz láttam Elizabethet is bemenni. Bementem és a teremhez vettem az irányt. Amit a terem előtt nos inkább bár ne láttam volna. Ugyanis a terem előtt Jason és Gretchen smároltak de annyira bele élték magukat,hogy szinte az iskola szeme láttára lefeküdtek egymással. Összeszorult a szívem és éreztem,hogy nagy könnycseppek gördülnek le az arcomon. Gyorsan a mosdóba rohantam ahol Elizabethel találkoztam aki látta rajtam,hogy a sírás határán vagyok ezért kiengedtem és elbőgtem magam. Nem tudtam volna visszatartani így elmeséltem  mindent Jasonről. Kivéve a farkasokat. Elizabeth figyelmesen végig hallgatott és próbált megnyugtatni. Nem értem Jasont tegnap a farkasgyűlésen visszautasította Gretchen nyomulását azzal,hogy a vállamra tette a kezét. Majd utána kell néznem, hogy melyik farkasnak milyen képessége van a falkában. Írtam is egy sms-t Jason apjának,hogy délután találkozunk az erdőben mert lenne pár kérdésem. Időközben kicsit lenyugodtam. Elizabeth óvatosan kinézett a mosdó ajtaján,hogy kint van e a Gerlepár. Szerencsére nem,így bementünk a terembe. Liz nagyon aranyos volt, mert becsengőig próbálta elterelni a gondolataim Jason-ről. Mostmár hivatalosan is tudja,hogy beleestem.
Becsengőkor a Tanár belépett és elkezdett névsort olvasni. A fenébe Jason még sehol. De mit is aggódok érte? Aggódjon a barátnője. Még jó,hogy Grerltchen nem ebbe az osztályba jár. A tanár pont Jason nevéhez ért mikor kinyílt az ajtó és az említett fiú lépett be rajta. Haja összekócolva a pólója pedig összegyűrten festett rajta mint aki becsengő előtt öltözött fel.
~ Merre járt Mr Waters?-kérdezte a tanár
^^ Volt egy kis dolgom.- felelte a sráv huncut mosollyal az arcán. Ha velem lett volna az a dolga akkor most biztosan elolvadnék tőle,de minden bizonnyal Gretchen-el szexelt valahol a suliban de nem is érdekel,hogy hol. A tanár  a helyére küldte majd belevagott a az anyagba. Olyan gyorsan  diktált, hogy leszakadt a karom. Kicsengőkor az osztály r*banca odajött hozzám és ezt mondta.
~ Láttam,hogy Jason-nek barátnője van és ennek biztosan nem örülsz, a vak is látta ahogy a mosdóba rohantál zokoha amint megláttad őket. Eredetileg én akartam elcsábítani Jason-t, hogy idegesítselek azzal ahogyan az osztályban smarolunk,de mindent megért az a jelenet mikor a mosóban zokogsz és Elizabethnek meséled el mi történt.-nyávogta azon a ribancos hangján.

A szemeim teljesen elkerekedtek, a döbbenettől levegőt se vettem.
~ Na mivaaan? Elnémultál?-kérdezte nevetve.
- Izéééé nem csak...- hebegtem
~ Megkönnyítem a dolgod elbújtam az egyik fülkében és végig hallgattam amint kiöntöd a szíved Lizikének.

Éreztem ahogy elönt az ideg a szemeim izzani kezdenek. Nem, most nem szabad átváltoznom. Meghallottam Elias, Jason apjának a hangját a fejemben: Serafina meg kell nyugodnod, ne fedd fel a titkunkat. Délután az erdőben tanítok neked egy trükköt amivel lenyugodhatsz.
Hallgattam Elias tanácsára,mély levegőt vettem majd leültem a helyemre és inkább reakció nélkül hagytam  Regina gonoszkodását. A nap hátrelevő részében kerültem Jason-t ami fel is tűnt neki mert a suli előtt várt rám én pedig lazán kikerültem ő pedig utánam futott. Rohanni kezdtem teljes erőmből majd mikor már biztos voltam benne, hogy senki nem lát minket átváltoztam farkassá majd  a házunkig futottam. Ott is  a szobám ablakáig ami szerencsémre nyitva így beugrottam,de mielőtt Jason utánam jött volna gyorsan bezártam az ablakot. Próbált telepátiával elérni folyamatosan kérdezgetett, hogy mivan de ignoráltam. Egy idő után feladta és áttért az sms-re.
Jason: Serafina mi a baj?

Nem írtam vissza. De nem hagyta ennyiben. Megint írt.
Jason: Naaa Seriii mondd el mit tettem amiért kerülsz.

Na ere már visszaírtam.
Serafina: Összejöttél azzal a r*banccal akit utálok a falkában. Láttad rajtam mennyire idegesít.
Jason: Gretchennel? Nem én jöttem vele össze.
Serafina: Na ne viccelj. Láttalak vele reggel ott smároltatok a folyosón.
Jason: Én biztosan nem,hiszen késtem mert nem volt kivasalba a kedvenc pólóm és emiatt gyűrötten vettem fel és a siettségtől fésülködni is elfelejtettem.
Serafina: Oh értem, de akkor ki smárolt Gretchennel?
Jason: Valószínű a tesóm volt Eric. Az egyik különleges képessége,hogy fel tudja venni mások alakját. Biztosan felvette az én alakomat és elcsábította Gretchent.

Most, hogy már mindent értek hirtelem melegség árasztotta el a testem. Ezek szerint van meg esély arra, hogy Jason belém szeret és összejövünk. Gyorsan az órámra pillantottam és úgy döntöttem,hogy ideje indulni. Átöltöztem  edző cuccba és kiírtam a hűtőre,hogy futni mentem,nehogy aggódni kezdjenek ha hazajönnek. Bezártam az ajtót majd elindultam.

A tisztásra érve Elias és Jason már várt.
~ Serafina! Örülök,hogy láthatlak. -köszöntött Elias.
-Szia Elias! Lenne pár kérdésem.
~ Hallgattlak.
Érdekelne,hogy kinek milyen képessége van a falkában.
~ Rendben,mint leendő falkavezér jó ha tudod mert így fel tudsz készülni. Tehát sorban mondom.

Eric: Alakváltás. Birtokolt elem: Tűz
Jason: Láthatatlanná válás. Birtokolt elem: Víz
Elias: Megérzi mások képességét mielőtt ők maguk felfedezik. Birtokolt elem: Évszakok
Jessica: Tud az állatok nyelvén. Birtokolt elem: Föld
Gretchen: Könnyen tanul idegen nyelvet. Birtokolt elem: Levegő
Serafina: Mágia használata,Erőtér képzése,Sugárnyaláb kilövése. Birtokolt elem: Az összes.

~ Most,hogy már tudod ki milyen erővel bír  így nemsokára készen állsz,hogy átvedd a helyem falkavezérként. Miután megküzdöttél  Eric-.  Mivel elmondtam, hogy milyen képességeid lesznek,számíthatsz rá, hogy nemsokára  megjelennek. Óvatosnak kell lenned mert némelyik képességek megjelenése előtt lesznek fizikai tünetei. Fontos,hogy senkinek ne mondd el miért jelentkeztek a tünetek. Most idehívom a mai edzőpartneredet, Gretchent. Remek akkor ma a kis r*banccal kell edzenem. Nemsokára megis érkezett farkas alakban így én is átváltoztam majd megálltam vele szemben.
Kezdődhetett a harc. Most végre minden dühömet kiölhetem vele szemben. Ő nekem támadt a hasamba harapott amitől felvonyítottam majd talpra ugrottam és teljes erőmből rávetődtem. Éles karmaimmal az arcára csaptam amitől a földre esett és mancsával a szeméhez kapott. Nagyon vérzett. A küzdelem véget ért és mindketten visszaváltoztunk. Gretchen továbbra is a szemét fogta. A csatánk közben Eric is ideért így tehát látta ahogyan legyőztem a kis barátnőjét. Ezt onnan tudtam, hogy elég idegesen méregetett.
Végül Elias szólalt meg.
~ Jól van Serafina ügyes voltál. Ha megjelenik valamelyik képességed akkor értesíts. Eric te pedig vidd el a barátnődet és lásd el sebeit.

Ezután Jason hazakísért es beszélgettünk.
~ Szerintem nagyon jól harcoltál. Pénteken simán legyőzöd a tesómat.
- Kösz. Bosszút álltam miattad.
~ Ja van még valami. Ezt apa mondta,hogy adjam oda.
- Köszi.-mondtam majd kezembe vettrm a könyvet. Wow ez egy varázskönyv!
~ Ebből megtanulhatsz varázsolni így később majd alkalmazhatod. Benne van a relaxációs trükk amit apa mondott.

Elköszöntem Jasontől majd bementem az ajtón. A konyhába érve Samantha az asztalnál ült és egyre csak zokogott. Odasiettem hozzá majd átöleltem.
- Mi a baj Sam? Hol van Jeremiah?
~ Jeremiah a tárgyalás után leesett a lépcsőn és agyrázkódást szenvedett és eltört a karja. Kórházban van és eszméletlem. Az orvos szerint még napokig bent kell maradnia.
-Jajj ne! Remélem azért jobban lesz.
~ Most menj fel a szobádba.

Felmentem majd a táskámból kivettem a varázskönyvet. Hirtelen rájöttem. Ha megpróbálkozom a varázslással akkor meggyógyíthatom Jeremiah-t. Holnap ha hazajöttem mindenképp gyakorolni fogok. Ezzel a gondolattal aludtam el.

FarkaslányWhere stories live. Discover now