Capitolul 3

10 1 1
                                    

A venit ziua intalnirii. Ann s.a intalnit cu David si John in fata scolii.Kate nu.si putea lasa prietena in mainile acelor dobitoci. Asa ca o spiona,deghizandu.se intr.o doamna eleganta si de clasa. David conducea un BMW cu geamuri fumurii. Cei trei au urcat in masina si au plecat. I.am urmarit calare pe bicicleta daruita de matusa mea. Am intrat o data cu ei la film. Eu stateam cu un rand mai sus decat ei,astfel sa le pot observa miscarile. Pe la jumatatea filmului, Ann adormise,la fel si John.David il trezi pe John. Ii spuse:

- Drogul si.a facut efectul! Hai sa mergem la masina!

- Yoy,de abia astept!

Am ramas socata. I.am urmarit pana ce au ajuns la un hotel de 5 stele. Nu stiam ce sa fac. David a mers la receptie,insa John a ramas in masina ca sa o trezeasca pe Ann. Am avut un moment in care ma puteam furisa in camera unde ei se stabilisera. Zis si facut. Aveam destul timp sa gasesc o ascunzatoare perfecta,deoarece camera era la ultimul etaj,iar hotelul avea 10. In spatele unui dulap,era o gaura foarte greu de observat. Era destul de primitoare,pentru ca avea si un scaunel si un telefon in caz de urgenta. Cei doi au adus.o pe biata mea prietena in camera. David vorbea la telefon,iar John tot ii spunea :

-Spune.le sa le aduca si pe ele! Hai,te rog!

-Ok ok

Peste o juma de ora,trei fete bune si frumoase intrara in camera,in spatele lor fiind 3 baieti frumosi. Fetele impreuna cu Ann incepusera sa se dezbrace. Toate erau sub influenta unor droguri care,daca cineva le ordona ceva,ele faceau acel lucru!

Se dezbracau si pe rand treceau in poala fiecaruia. Kate era scarbita de ceea ce vedea. Incepu chiar sa planga.

Dimineata,baietii plecara si au ramas doar fetele. Kate s.a uitat pe fereastra si i.a vazut pe baieti plecand. Le.am trezit pe fete si le.am scos din camera. Insa Ann nu era nici la baie si nici sub pat. Kate a reusit sa le salveze pe fete. Dupa ce le.a dus intr.un loc sigur,adica la politie,a plecat in cautarea prietenei sale.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 14, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Prietenia nu e sfantaWhere stories live. Discover now