Part 25/Epilogue

225 15 11
                                    

-és...meghallottam a hátam mögül egy pisztoly elsütését a mögöttem sétáló férfi elsütötte égbe meresztve a pisztolyát az egész utca hallotta. Aznap este aki aludt felriadt. Aki nem az pedig sikoltott. Én csak elszaladtam de egy percre lefagytam. Nem tudom hogy az a pisztoly honnan került ide de biztos a szállításkor keveredett ide.-mondtam majd megölelt és megszólalt.
-annyira sajnálom, ha ezt tudtam volna nem csinálok ilyet. Inkább mondd meg mit szeretnél csinálni vagy enni,inni megveszem neked?!
-nézhetnénk filmet?
-okés, mondd mit szeretnél?
-mondjuk Stargirl?
-benne vagyok.
-én addig csinálok popcornt és hozok valamit inni.
-rendben én rákeresek és elindítom.

A filmet néztünk, feküdtünk az ágyban ő átkarolt engem én pedig a fejem a  mellkasásába furtam. A film végén megkérdezte:
-emiatt tanultál meg ukulelézni.
-ez volt az alap szóval igen, de szerintem most megyek lefürdök utána meg szerintem alszom mert elég fárasztó volt ez a nap.
-okés, rendben.
Lezuhanyoztam, megmostam a fogam, felöltöztem, megszárítottam a hajam és kijöttem a fürdőmből. Jaeden bealudt. Egy ideig csak néztem ahogy alszik majd én is befeküdtem mellé az ágyamba a lehető leghalkabban.

-fáradtan is olyan rohadt szép vagy.-mondta.
-ha ennyire ébren vagy menj el fürödni meg fogatmosni.-parancsoltam rá,de mosolyogtam az előző mondatán.
-jólvan naaaa.-mondta fáradtan.
A következő napokban anyáék hazértek és még gyakran találkoztam a fiúkkal és persze Sárival. Lassan vége a téliszünetnek.

*december 31 késő este*

Összeültünk mind a 6-an (Jaeden,Jack,Finn,Wyatt,Sári és én)  és vártuk az éjfélt majd mikor 0:00-t ütött az óra Jack megcsókolta Sárit amint Jaeden ezt látta megcsókolt. Finn és Wyatt pedig kiparodizálták ezt.
-Mindenki kívánt?-kérdezte Sári.
-igen.-mondtuk együtt Wyatt kivételével.
-kellett volna?-kérdezte Wyatt. Ezen mind elnevettük magunkat.

Következő héten kezdődött a suli. Mivel az összes fiú barátunk magántanuló így csak ketten tudtunk reggelenként suliba menni. Szerencsére szomszédok vagyunk így egy suliba is mentünk.

Az első nap a suliban elég nehéz volt de mivel egymás mellett ültünk minden órán így sikerült kibirnunk a sulit.

Ezek után csak teltek a napok és a hetek. Majd jött szurkoló lány meghallgatás ezen csak én indultam mert ez nem Sári terepe, az övé inkább a zene.

Kedvesen a fiúk eljöttek a meghallgatásra és tök cukin szurkoltak nekem. Mikor megláttam a hirdetést az eredményekről nem hittem el. Bekerültem értitek BEKERÜLTEM!!!!!! Ezek után elég kevés szabadidőm lett de azt a keveset is a barátaimmal és a családommal töltöttem.

Sikerült beilleszkednünk a suliban ami nagyon jó érzés volt. A fiúk nem igazán az amerikai foci szerelmesei de miattam eljöttek a meccsekre ami nagyon kedves és aranyos tőlük.

Ja és az egyik meccsen Finn megismert egy lányt és összejöttek. Jaedennel pedig már lassan 3 hónapja együtt vagyunk.

És eljött a bál napja szép lassan. Nem szeretek Bábolna járni de ez most sulis rendezvény így ott kell lenni minden tanulónak. A bálon felvettem a sárga, virágokkal díszített egybe ruhámat de hogy azért ne legyek annyira kiöltözve a cipőm egy fehér Converse volt.

A bál elejét eléggé eluntam de mikor az ajtóban álltam ahol jön be a tömeg a bál felénél is megjelent egy srác akit ismertem vagyis inkább 6 srác. Eljött az egész baráti társaság. Mikor Jaeden meglátott teljesen lefagyott (de ezt nem menőzésből mondom). Odajött hozzám és megölelt meg persze a többiek is csak Jae még egy puszit is nyomott a számra. Táncolgattunk.

Minden fiú talált magának párt akivel tudott táncolni. Természetesen Jaeden és én együtt táncoltunk. Aztán jött a lassu szám vagyis Lord Huron-tól a The night we met. Jack rajtunk kereste Sárit de mi se tudtuk merre lehet nekem annyit mondott hogy később jön.

A lassú szám közepén amúgy megjelent drága Sára. Jaeden nagyon jól tud táncolni amit eddig amúgy nem is tudtam. Tánc közben amúgy néha csókolóztunk ami tök jó volt. A bál után Jaeden hazakísért engem Jack pedig Sárit. Jól éreztük magunkat a bálon legalábbis a mosolyokból amiket egész este láttam.

Ez volt eddig az én történetem..

*Köszönöm hogy velem voltatok a sztorim alatt. Köszönöm a vote-okat és kommenteket. Remélem tetszett. Imádlak titeket.
puszil és köszön mindent: whitedaisyisblack*

Seriously? Where stories live. Discover now