Part 11

214 13 2
                                    

Mindent elmeséltem Sárinak mikor találkoztam vele a nézőtér fölött és ő megpróbált lenyugtatni ami többé-kevésbé sikerült is neki. Ezek után még jó sokat beszélgettünk. Sárival egymással szemben ültünk a szőnyegen kint a ruhatárnál. Viszont felnézett drága barátnőm és úgy éreztem elég dühös volt hisz az öklét a tenyerébe csapkodta mintha meg akarna verni valakit. Amikor megfordultam ott állt Jaeden. Megint le kellett állítani drága barátnőmet nehogy szétverjen valakit. Azt mondogattam neki (Sárinak):
-márcsak egy napig van itt. Ez az utolsó napja itt Magyarországon nem kéne szétverned.
Ezek hallatán szerencsére leállt. Ennek ellenére elég jól elkezdett vele veszekedni.

-hogy mertél ilyet tenni a barátnőmmel te szemét barom. Leállhatnál a csajozási hajlamaiddal és nem kene minden 2. csajjal kavarni nem gondolod??
-Figyu nem tudom mit mesélt neked Csenge de te eltévedtél egy másik bolygón vagy nem tudom mert nagyon nem az a szitu mint amit te látsz.
-még meg is akarsz hazudtolni? Szerintem az lesz a legjobb ha most eltakarodsz innen.-ezek hallatán már én is lefagytam és próbáltam lenyugtatni Sárit hisz baromira megsértette Jaedent tudom hogy megérdemelte de akkor is.

Ezek után megszólalt Jaeden:
-figyelj Csenge legalább értsd meg te hogy csak TE kellesz nekem és nem akarok feszültséget kettőnk illetve hármunk között.-most már viszont meg kellett szólalnom:
-ezt mondod minden csajnak?
-nem-most viszont elcsuklott a hangja és kijött egy könnycsepp a szeméből-kérlek értsd meg hogy nekem nem kell más. Annyira sajnálom hogy hazudtam de meg tudom magyarázni létszíves hallgass meg és ha utána is azt gondolod mint most akkor elmegyek.
-mondjad-mondtam mert érdekelt a sztorija.
-azért találkoztam azzal a lánnyal a kajáldában mert szakítani akartam vele de a csókolózást ő kezdte és meg próbáltam leállítani. Azért nevettünk mert mutatott egy vicces mémet. És mikor megérkeztetek akkor szakítottam a csajjal de jól fogadta és barátok maradtunk.
Azért hazudtam mert úgy gondoltam ha már úgy is szakítok vele minek mondjam el hogy van valakim.
Ami rossz döntés volt el kellett volna mondanom tudom de nem mondtam és nem kellett volna hazudnom hülye voltam sajnálom.  De ez mindenkivel előfordulhat nem? És nem tudtam hogy te hogy érzel ezért akartalak megcsókolni a buszon. KÉRLEK SZÉPEN BOCSÁSS MEG!! KÖNYÖRGÖM!

Miután ezt elmondtam kicsit könnyes lett a szemem de megszólaltam:
-joo nyugi megbocsátok ezt most elcseszted de máskor majd nem cseszed el ugye?
-nem. nem. köszönöm.
Majd ráborult a nyakamra (mert közben felálltam) és megölelt. Én természetesen visszaöleltem. És nagyjából így álltunk pár percig. Majd megint megszólalt:
-te is úgy érzel ahogy én? Te is szeretsz engem?-ezen a kérdésen le döbbent nem számítottam egyáltalán rá de válaszoltam:
-nem tudom régen is tetszettél de még csak most ismertelek meg. Egy napja ismerjük egymást és még nem volt senkit akin meg tudtam volna tapasztalni milyen valakit úgy szeretni nem úgy mint a családod vagy a barátaid. Nem tudom mit érzek viszont azt tudom hogy megbocsátok és soha többet nem akarlak sírva látni de ha mégis akkor hívunk egy lesifotóst hogy meglegyen emlékbe.-ezen elnevettük magunkat mindhárman.

Seriously? Where stories live. Discover now