Sladká ako med

3 0 0
                                    

Derek

Zobudil som sa ešte pred Lisou .Bola sladká keď spala .Ruku aj nohu mala prehodenu cezomňa takže som sa nechcel hýbať aby som ju nezobudil .
Sledoval som jej tvár .Jemne hýbala kútikmi úst z toho som usudzoval že sa jej niečo pekné snívalo .Trošku sa pomrvila chytila moju ruku a ešte viac sa pritisla ku mne .

Bojím sa .Čo ak sa zobudí ,zľakne alebo podobne.Možno si nepamätá že si ma pozvala ku sebe do stanu ako osobný radiátor .Mne osobne to nevadilo .To dievča sa mi riadne dostalo pod kožu .Mal som ju rád a možno aj viac .Ale aj tak by som nemal mať .Nebolo to správne voči Joshovi .Všimol som si ako za ňou stále chodí ,stále sa za ňou obzerá .Sme predsa kamaráti a ja to nechcem pokaziť .

Začala sa preberať .Hneď ako má zbadala zahryzla si do pery a ja som sa musel usmiať .Rozospatá vyzerala ešte krajšie .Presne ako v tu noc keď som ju prvý krát videl .Po Tom ako som ju priniesol domov a zostal s ňou až do rána .

Lisa

Zobudila som sa a prvé čo som zbadala bola jeho tvár .Nič viac som si nepriala .Všimla som si že bol bez trička a musím uznať nevadilo mi to .Bol tak strašne sexy až som si musela zahryznúť do pery .Nad moju reakciu sa usmial .Milovala som ten úsmev ,tak čistý a úprimný nie ako včera .Odlepili sme sa od seba .
,,Dobre ráno ".
,,Aj tebe Lis ,ako sa ti spalo ?".
,,No musím povedať že lepšie ako keby som bola sama ,si príjemný tepelný zdroj ".
Usmial sa ešte viac a ja som nemala slov .Nakoniec sme obajal už samozrejme oblečený vyšli zo stanu. Väčšina už bola hore .Sadla som si k Sam .,,Dobre ránko šípková princezná ako sa ti spalo ?".
S úškrnom na tvári mi položila z čela príjemnú otázku .Všimla si že spolu somnou vyšiel zo stanu aj Derek .
,,Dobre Sam ,povedala by som že vyborne ".
,,Vidím že si ako slniečko to Derek však ?".
Áno mala pravdu bolo to ním .
,,No vieš v noci som nejak nemohla spať a bola mi zima ,tak trochu som ho poprosila o droj tepla .Najskôr som myslela že mi dá svoju deku no nakoniec si ku mne ľahol a tak vieš ".
Trošku klamstva nikomu neublíži .
,,Jasné a ja som víla amálka".
Začala sa smiať až tak že to bolo nákazlivé .Zo smiechu nás vyrušil Josh.
Zavolal si ma bokom .
,,Prepáč za ten včerajšok ,nevedel som čo vlastne hovorím .Pozri ak by sme mohli začať od znova ...ja bol by som rád ".
,,Pozri Josh ja nechcem ťa zraniť ale bola by som rada ak by sme zostali len kamaráti vieš ,vážne ti nechcem ublížiť ale mám ťa rada a si mojou oporou ako aj Sam".
,,Tak nejak som to čakal už včera pri tej fľaši mi to doplo,to Derek však ? Nemusíš sa báť ja to chápem ,poznám ho a musím povedať že málokto sa k nemu dostane tak blízko ,ja len ....prosím neublíž mu dobre ?"
,,Nie ja ...".
,,Nemusíš sa vyhovárať Lis ,vidím ako sa na neho pozeráš ale ak by sa čokoľvek stalo som tu pre teba aj keby len ako kamarát ".

Pochopil to skôr než ja a to som sa tak bála že ho zranim.Som aj celkom rada že to zobral takto a že pre svojho kamaráta by sa vzdal všetkého .Vtisol ma do obajtia ktoré som mu opätovala .

Potom som však už šla za Sam .
Myslím že by mala vedieť všetko .
,,Sam počuj bola som práve na slovíčko s Joshom ani by si neverila aký kameň mi padol zo srdca ".
,,Už si sa rozhodla však ?Ja som nejak od začiatku tušila že to bude takto ".
,,Josh mi sám povedal že už sa vzdal šance ,vraj len nech mu neublížim.
On ho má asi veľmi rád však ?".
,,Ani si to nevieš predstaviť ,sú ako bratia ,poznajú sa od malička a úprimne som rada že sa to všetko vyriešilo .Sama som ti to vravela ".
Podišla som k nej a silno ju objala ,,Ďakujem Sam že si pri mne a pán Boh zaplať že som vtedy vstúpila do toho baru ".

Ráno bolo čím viac zaujímavejšie .Chalanov napadlo že by sme si dali malú turistiku .Keďže Andy ešte triezvela a Mark tiež nechali sme ich tam a vyrazili .Aspoň budú strážiť veci .

Príroda naokolo bola krásna .Lenže mne už po dvoch hodinách chôdze odchádzali nohy .
Všetci ostatný pokračovali lenže ja som musela zastať .Vážne som už nevládala .Sadla som si na najbližší kameň a napila sa .Hneď zamnou sa zjavil Derek so spýtavým pohľadom .,,Som v pohode len už trocha nevládzem ".
,,To vidim nechceš niečo na jedenie ?Myslím že ti to pridá trocha sily ".
Z batohu vytiahol orieškovú čokoládu a ja som skoro odpadla .Moja najobľúbenejšia čokoláda .Nemohla som odmietnuť a s chuťou si zahrizla .Dal si tiež kúsok .Niečo mi napovedá že aj on ju miluje .

Pozrela som do obalu a zbadala posledný kúsok .Z môjho pohľadu pochopil ako moc ho chcem .A ponúkol mi ho .Už viem prečo sa mi ten chlapec tak páči .Vážne som to teraz povedala keďže už prakticky môžem .Čokoláda dojedena a môžme pokračovať .Kráčal hneď vedľa mňa s uprenym pohľadom na ostatných .Nebolo by dobre keby sme sa stratili .
,,Ďakujem za tu čokoládu ,čakala som hocičo len nie čokoládu ".
Pousmiala som sa a kráčala ďalej .
,,Nieje začo viem ako moc miluješ čokoládu ".

Ja sa z neho asi roztopim .Zvyšok cesty bol tichý .Obidvaja sme dosť premýšľali .Nakoniec sme dorazili na veľký kopec s krásnym výhľadom.Ostatny tam už čakali a Sam na nás kývla rukou .Sadla som si vedľa nej ale Derek si sadol vedľa Josha .Nevadí asi sa chcú rozprávať .,,No ako vy dve hrdličky ?".
,,Ale no tak Sam ešte nie sme žiadne hrdličky aj keď by som moc chcela nechcem na neho nejak tlačiť chápeš ".

Derek

Sadol som si vedľa Josha .Lis sa len jemne pousmiala a otočila sa naspäť k Sam .Musel som sa porozprávať s Joshom .Myslím že dlhšie to už nevydržím .Nemôžem na ňu prestať myslieť .
,,Josh ja chcem ti niečo povedať a ....".
,,Ale no tak Derek ja to viem ,presne viem a vidím ako sa na ňu pozeráš ...presne ako ona na teba tak už sa prestaň hrať na drsného chlapa .Viem že veľa ľudí ti ublížilo ale pozri na ňu ...myslíš že by to dokázala ? Ja ...veľmi som chcel byť s ňou ...páči sa mi ale láske proste nerozkážeš .Ráno som sa s ňou rozprával ...povedala mi to ako keby mi ublížila aj keď to tak vôbec nieje .

Odmietla ma s takým citom ako nikto .Sľúbil som jej že ak by sa čokoľvek stalo budem stáť pri nej ale len ako kamarát ".
Bez slov som počúval každé jeho slovo ,on mi vážne teraz potvrdil to čo som mu chcel už od začiatku povedať.

Sweet As Honey Where stories live. Discover now