Neutekaj

3 0 0
                                    

Lisa
Ráno bolo kruté .Nechcelo za mi ani postaviť .Zajtra je už škola a mne sa vážne nechce .Vstala som z postele a celkom som mala chuť ísť si zabehať .
Spravila som rannú hygienu prezliekla sa a šla .Približne 20minut od mesta je malý park /les .Navrhla som si trasu a začala .Hudba v slúchadlách mi hrala a ja som si pospevovala.Milovala som tú pieseň .Imagine dragons mi vždy vedeli zdvihnúť náladu .

Seasons, they will change
Life will make you grow
Change will make you cry, cry, cry
Everything is temporary
Everything will slide
Love will never die, die, die.

I know that
Ooh, ooh, ooh, ooh
Birds fly in different directions
Ooh, ooh, ooh, ooh
I hope to see you again.

Nechala som sa unášať tónmy a náhodou som do niekoho vrazila .Bože to je trapas ja si tu vyspevujem a ešte aj niekoho zrazim.
Teda skôr ten dotyčný zrazil mňa keďže som skončila na zemi ale tak nevadí .Keď som otvorila oči zbadala som krásne sivozelene oči a ruku ktorá sa ku mne načiahla .Bol to Derek .Ruku som prijala a vstala zo zeme .
,,Prepáč nechcela som ".
,,Neutekaj keď to nevieš ".

Nič viac som nepočula ,len túto jednu vetu .Následne sa otočil a bežal preč .Heh ja mám tuším na toho chalana šťastie ....vždy je tam kde nemá byť .Rozhodla som sa pre oddych .Sadla som si na najbližšiu lavičku a zapálila si .Áno behám a fajčím ale len občas .Teda skôr hlavne keď pijem alebo tak .Ten pocit dymu v mojich ústach bol neopísateľný .

Derek

Bežal som tou istou trasou ako vždy ,slúchadlá v ušiach a hrala mi moja obľúbená pieseň .Imagine dragons Next to me.Bežal som so sklonenou hlavou a zrazu do niekoho narazil .Zložil som slúchadlá a zbadal že to je Lisa .Pozrel som sa na ňu a ponúkol jej ruku keďže keď do mňa vrazila skončila na zemi .

,,Prepáč nechcela som".
,,Neutekaj keď to nevieš "
Zdvihol som ju a šiel ďalej .Všimol som si že si dala pauzu a zapálila .Bože ako môže športovať a zároveň fajčiť ? Počkať veď to robím aj ja .Ale to je iné .Ja fajčím len príležitostne .

Bežal som ďalej až som prišiel k domu .Vyzul som sa a vybehol do svojej izby .Presunul som sa k počítaču a našiel si ju .Neviem čím ma to dievča zaujalo ale chcel som vedieť viac .
Cez Sam som si ju našiel .Lisa Becky Moonroundova .Zaujímavé meno .
Požiadať o priateľstvo.

Lisa

Domov som dobehla spotena ako nikdy .Riadne som si zabehala .Prišla som dala som si sprchu a prezliekla som sa .Sadla na posteľ a ako vždy keď som nemala čo robiť .Vzala do ruky knihu a čítala si .
O chvíľu mi pipla správa .Hmm to bude asi Sam.Lenivo som zdvihla mobil a div že mi oči nevypadli.Na obrazovke sa zjavilo Derekovo meno .

Derek Johnson vám posiela žiadosť o priateľstvo.

Samozrejme som to prijala aj keď som nečakala že práve on mi pošle žiadosť . Čítala som ďalej a nejak to neriešila .O chvíľu mi pipla správa .

D: Ahoj ako dopadol beh? Dúfam že si nezrazila ešte niekoho .
L: ahoj nie nezrazila a ty ?
D: Nie ,ja niesom taký nešikovný.
L: to bola urážka ?
D: Čo iné to mohlo byť ?
L: na otázku sa neodpovedá otázkou
D:....myslíš ?
L: Viem to .Čo sa stalo že si napísal ?
D: nic len sa nudím

Derek

Nebola to pravda , samozrejme že som sa nenudil len som vyzvedal.Dalej už neodpísala .

Lisa
 
Zajtra začína škola a z tejto predstavy nie som práve nadšená .Samozrejme že sa teším na Sam ,za tých pár dní sme sa dosť skamarátili.Ale keď si pomyslím ze budem musieť vydržať pohľady ostatných tak mi nieje práve najlepšie .V predchádzajúcej škole som nemala práve povesť akú by som ľuďom predhadzovala .Takže toto mohol byt môj nový začiatok .

Mohlo byť tak 9 večer keď som šla spať .Pred tým mi ešte pipla správa .

S:ahoj dúfam že sa zajtra vidíme už sa ťa neviem dočkať .
L: samozrejme že sa vidime a ani ja teba .
S: dobre hlavne nezaspi hneď prvý deň .
Dobrú .
L: dobrú

Onedlho pipla ďalšia .

D: Dobrú
L: Dobrú Derek .

Ráno

Neznášala som budík .Hnusná mala piskava vec .Bolo 6:40 keď som vstala .Mama už štartovala auto takže to vyzerá že do školy idem pešo.Sprcha mi ráno padla vhod aspoň ma prebrala .Obliekla som sa ,vzala si veci a tašku a jablko na cestu.Zamkla som a šla .

Škola je od môjho domu necelú pol hodinku .Kráčala som asi 15 min a už sa mi nechcelo .Všimla som si že pri mne zastalo auto .V ňom sedel Josh .
Od kedy sme si naposledy písali tak ma nekontaktoval .
,,Chceš zviesť ?".Nemohla som odmietnuť keďže sa mi fakt nechcelo ísť pešo .
,,To znie dobre ak ti to teda nebude vadiť ". ,, Samozrejme že nie ,inak by som pri tebe nezastavil ".
Nasadla som a už to išlo .,,Aky si mala zvyšok víkendu kráska ?".
,,Tebe sa zapáčilo to pomenovanie však ?, nič zvláštne obyčajný nudný víkend pri knihe ".
,,Máš pravdu zapáčilo ,inak sa ťa ani nazvať nedá ".
Žmurkol na mňa .Vážne som sa mu páčila .Nemôžem povedať vyzeral dobre ,Hnedé oči a orieškove vlasy padajúce do tváre .Bol naozaj pekný .Musela som si pri pohľade na neho kusnúť do pery.Myslim že si to všimol keďže sa pousmial.

Onedlho sme boli pri škole .Obidvaja sme vystúpili z auta a ja som si všimla Sam ako ma už vyhliada.Objala som Josha a poďakovala mu za odvoz .Prisahám že v tej chvíli bol červený ako paprika .Odišla som a Sam sa usmievala od ucha k uchu .
Objala ma .,,Počuj kočka ,ty si riadny nezmar najskôr Derek a teraz Josh? Si tu pár dní a narobila si toľko rozruchu ako nikto".

,,Neviem o čom to hovoríš ,Josh ma iba zviezol keďže mama musela ísť skoro do práce a ja pešo .Je naozaj milý ".
,,Myslím že sa mu páčiš Lis".
,, Nemôžem povedať ,je milý a pekný ale nwm či chcem práve teraz začínať niečo takéto ".
Vážne som si nebola istá či práve teraz niečo takéto chcem aj keď ma to lákalo .

Sweet As Honey Where stories live. Discover now