Stanovačka

3 0 0
                                    

Ráno začalo ako vždy .Ten budík ,prisahám že ho raz vyhodím von oknom .Vstala som obliekal sa a šla prebudiť Sam .Zistila som však že ona je už dávno na nohách a dáva si s mamou raňajky .Vošla som späť do izby a dala sa do poriadku .Za chvíľu už som bola pri nich a spokojne jedla .

O chvíľu už sme museli vyraziť .Mama nás visadila pred školou a šla do práce .
Celý deň zbehol na počudovanie rýchlo a ja už som sa nemohla dočkať večera .,,Počuj kočka pôjdeš somnou a s Derekom nakúpiť ? Nezvládneme to dvaja ,bude toho totiž dosť ".
Presne som vedela že viac alkoholu ako jedla .
,,Akoby som ťa mohla odmietnuť keď na mňa Hádžeš takéto psie oči ".

Čakali sme pred školou .Pred nami sa objavilo auto a v ňom Derek (logicky).
Nastúpili sme a mierili rovno do obchodného centra .
To všetko čo sme nakúpili fuh ...keby ideme na dlhšie potrebovali by sme hádam armádu .Dva plne košíky a ešte niečo málo sme niesli v rukách .
Nevyhli sme sa samozrejme alkoholu .Zaujala ma hlavne fľaša Jack Daniels a Tullamore Dew .Tmavý alkohol bol môj obľúbený .Ďalej tam bolo veľa toho takže som ani nepozerala .

Kým sme to všetko naložili tak prešlo aj 15 min .Vážne toho bolo veľa .Jediná vec ktorá ma zarazila že to všetko platil Derek a nebolo toho málo .Zrejme mal bohatú rodinu .
Nieže by som na tom bola zle ,mala som toľko koľko som potrebovala a nesťažovala som si.

Po zdĺhavom nákupe sme sa zastavili u mňa .Zobrali sme tašky a zišli dole .Mame som nechala na stole papierik aby vedela ze budem okj.
Keď sme prechádzali mestom pripojili sa k nám na autách aj ostatný .

Tešila som sa no zároveň aj bála .Predsa len bude tam aj Derek a aj Josh . Myšlienky som nechala plynúť a dokonca som si aj poslala keďže cesta trvala hodinu minimálne .Prebudilo ma až zabrzdenie auta .Boli sme teda na mieste .
Vystúpili sme a začali vybalovať stany .Trochu som zneistela .Čo ak budem musieť byť s niekým v stane ? .To neprichádza do úvahy .Rozbehla som sa za Sam ktorá už stan postavený mala .,,Sam ? Každý si doniesol svoj stan však ? ".
,,No Derek nie vraj bude spať v aute,ale ostatný majú svoje stany neboj nikto ťa v noci neprepadne ".

Zasmiala sa no mne to tak vtipné neprišlo .

Josh

Lisa sa mi páčila .Myslím že ona si to všimla .Možno že budem mať dnes šancu ak mi dovolí aby som bol pri nej .Aj keď sa bojím aby som na ňu nešiel príliš rýchlo .
Svoj stan už som mal rozložený .
Stany sme si postavili do kruhu teda až na Dereka ktorý chce spať v aute .V strede sme s chalanmi spravili ohnisko a chystali zvyšné veci .

Lisa sa motala pri Sam a nakoniec usúdili že pôjdu spolu a nazbierajú drevo aby sme mali vôbec na čom opekať .Derek z kufru vytiahol všetky zvyšné veci a ku koncu aj deky .Všetkým sa ušla jedna deka až na Sam a Lisu ktoré tu neboli .Asi len zle počítal .

Lisa

Po dlhom motaní sa som usúdila že niekto musí ísť nazbierať drevo .Takže som stiahla Sam a šli sme na to .Chalani zatiaľ nachystali posedenie ,ohnisko a všetko ostatné .

,,Sam čo myslíš že sa dnes bude diať ? ".
,,Myslím si že sa poriadne najeme a hlavne opijeme .Nič viac nič menej .A inak ak by si nevšimla Josh z teba celú dobu nespušťal oči tak isto ako Derek aj keď ten to nedával najavo tak okato ".
,,Stále neviem ,neviem koho chcem Sam a určite nechcem nikomu ublížiť ".
Slzu som mala na krajíčku ,sú to najlepší kamaráti a ja si teraz ako sliepka vyberám medzi dvoma vajíčkami .Prídem si ako hlupaňa .
,,Neplač no tak ,vyrieši sa to ".

Bojím sa že nie .Už sme mali plné ruky dreva a mierili späť do stanoviska . Chalani už mali všetko hotové .Priniesli sme im drevo a oni už zakladali oheň .Mohlo byť tak 9 keď sme sa všetci posadili okolo ohniska a začali . Prvým návrhom bola fľaša .Samozrejme že sme sa od ohniska nad ktorým sa robilo jedlo presunuli ďalej aby bol priestor .Prvý krát to padlo na Sam .

,,Sam pravda alebo odvaha ?".
,,Odvaha ".
,,Pobozkaj Lisu ".
Nieže by som bola lezba ale nevadilo mi to .Pusa bola krátka a jednoduchá .
Druhý krát to padlo na Josha .
,,Pravda alebo odvaha Josh ?".
,,Odvaha ".
Prečo nie pravda ?
,, Vyzleč sa a obehni celé stanovisko ,nezabudaj úplne nahý ".
Baby sa začervenali ale aj tak to ten blázon spravil ....samozrejme rukou priloženou na imtivnej partii.
Obliekol sa a sadol spať k nám .Medzitým tu kolovala flaša a brzda z ktorej som si neraz Odpila .
Ďalší krát to padlo na mňa .Svätý bože zmiluj sa .
,,Takže Lis pravda alebo odvaha ?".
Sam no tak nie už presne viem o čo ti ide .
,,Odvaha ".
,,Som tvoja kamarátka takže ti dám vybrať - Buď dáš pusu mne alebo Joshovi ".
Trocha som zamrzla a všetci sa napäto dívali ako sa rozhodnem .Sama to neviem preto som si radšej vybrala Sam .
Prišla som k nej a pobozkala ju .Už druhý krát za večer .Priblížila sa ku mne a potichu mi zašepkala .
,,Tuším si sa už rozhodla zlato".

Nie nerozhodla .Len som nechcela robiť ohen na streche .Fľaše bolo dosť a preto sme sa presunuli k ohnisku .Takže k jedlu .Všetci sme boli hladný a o smäde ani nehovorím .Liali sme to do seba jeden za druhým .Po výdatnom jedla a ešte lepšiom alkohole sme boli všetci Mimo .Pobrali sme sa do stanov a väčšina hneď zaspala .Všimla som si že Derek nie .Sedel tam a premýšľal .Zaujímalo by ma nad čím .

Z myšlienok má vytrhol Josh .Samozrejme napity ako nikto .Blabotaľ niečo no vôbec som mu nerozumela .Takže to po chvíli vzdal a šiel do stanu . Ja som tiež zašla dnu ale nemohla som spat.Alkohol neučinkoval tak ako mal .Možno zo stresu alebo z niečoho iného .Vyšla som von zo stanu a vytiahla jednu cigaretu .Derek ešte nespal .

Zapálila som si a moje pľúca zaplavil slastný dym .Posadila som sa a sledovala oblohu .Bola taká krásna ,milióny hviezd tancujúcich na oblohe .Derek sa postavil a prisadol si ku mne .Tiež si zapálil .,,Je to nádhera byt takto pod hviezdami ".
Mal pravdu bolo to neopísateľné .Striaslo ma .Vonku už bolo predsa len chladnejšie .Všimol si to a trocha sa prisunul ku mne a svojimi veľkými rukami má zahrial .

Hlavu som oprela o jeho rameno a len sledovala tu nočnú scénu .Musela som sa trochu pousmiať ...voňal krásne .Ja viem znie to divno ale keď som bola pri ňom nedalo sa to necitit .,,Už mi je trocha viac zima asi pôjdem do stanu .Ja len ....nemohol by si ísť somnou ? Nemám takú hrubú deku a rada prijmem spoločnosť".Vyzeral ako vydesené šteniatko keď sa na mňa pozrel pohľadom "myslíš to vážne ?".

,,Prosím ak ti to nevadí pod somnou ".

Derek

Nedalo sa mi spať takže som blúdil ešte po vonku .Ďalej sediac som si všimol Lisu s cigaretou v ruke .Asi aj ona nemôže spať .Prisadol som si k nej .Triasla sa tak som sa teda trocha prisunul a rukami ju obajl .Bolo vidieť že jej je fakt zima .Zapálil som si spolu s ňou .,,Je to nádhera byt takto pod hviezdami ".

Oprela sa o mňa a mne to nevadilo .Potom navrhla to čo som nečakal .Ja nevedel ...nevedel som sa ani hýbať .Začervenala sa a ja som bol toho dôvodom .
Rozhodol som sa že to nieje až taký zlý nápad a predsa len auto je nepohodlné .Vošli sme do stanu a ľahli si .Dívala sa mi priamo do očí a ja zas jej .Miloval som tie je krásne oči.Priam som sa v nich strácal .No musel som prestať takto pozerať inak by sa stalo čo by sa nemalo .Z môjho výrazu pochopila zrejme na čo myslím a len sa mi pritisla viac k hrudi .

Bola roztomilá keď tak pokojne odfukovaka .Potiahol som prykryvku ešte viac na nás aby jej nebolo zima . Zaspala ako nič a o pár minút aj ja .Príjemné a pokojne .

Sweet As Honey Where stories live. Discover now