◆️Második rész◆️

1.1K 120 2
                                    

Taehyung nagyon sokat foglalkozott az apró nyuszival. Öt éves létére, finoman és kedvesen bánt vele. Próbált a többi nyuszival is "összebarátkozni" , de ők valahogy ezt nem akarták. Mivel Tae még kicsi volt, ezért azt hitte, hogy a többi a más, a furcsa. Mikor az ő nyuszija volt a különleges. Nagymamájával is rengeteget beszélgetett ez alatt a hónap alatt. Sokat segített neki a kertben, és a házban is próbálkozott. Egyik nap, viszont sírva rohant az idős hölgyhöz.

- Mama! - szipogott és a nyuszival a kezében és bújt a nő ölelésébe. - Ide akarok költözni hozzád. - nézett fel arcára, a még könnyektől csillogó szemeivel.

- Miért kincsem? - mosolygott lágyan a kisfiúra.

- Ha elmegyek, akkor nem tudok vigyázni Jungkookra. És neked sem tudok majd segíteni. - hadarta el.

- Jaj angyalkám! Ne butáskodj! - nevetett fel angyalian a nő. - Miattam ne aggódj, én meg tudom oldani egyedül is. Viszont inkább mond el nekem ki az a Jungkook? - simogatta meg a szipogó kisfiú fejét.

- Jungkook a nyuszi. - húzódott ki a kényelmes ölelésbõl és nyújtotta a kezében lévő jószágot a néni felé. Ő csak elmosolyodott és leült a közeli padra a kertben, majd intett unokájának, hogy üljön az ölébe.

- Nagyon szereted ezt a nyuszit. Igaz? - Tae csak bólintott - Mit szólnál, ha megbeszélnénk anyával és apával, hogy a tiéd legyen és hazavihesd? - Taehyungnak felcsillantak a szemei a boldogságtól, és hevesen bólogatni kezdett. A fiú tettére ismét egy angyali nevetés hagyta el a hölgy ajkait, majd megölelte a fiúcskát. - Akkor gyere hívjuk fel őket. - állt fel a padról a hölgy, kezében tartva a fiút.

Egy sikeres telefonálás után, Tae boldogan ugrándozott nagymamája körül.

Elérkezett a nap. Taehyungért jöttek a szülei, hogy haza vigyék. Nem nagyon akarta egyedül hagyni a nagymamáját, már teljesen összeszoktak és szeretett ott lenni. Viszont annyi öröme volt, hogy a nyuszi az övé, így az is ment vele. Egy kis lyukas tetejű dobozt szorongatva ült be a kocsiba és várta, hogy hazaérjenek. Közel egy óra utazás után végre leparkolt a jármű a házuk előtt. Kipakolták a kisfiú holmijait a kocsiból, és bementek vele a házba. Taehyung felvitte a szobájába a lyukas tetejű dobozt, amiben Jungkook volt, a különleges nyúl.

~A nyúl mentett meg~ |Vkook|◆️✓️◆️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن