ÜÇ BUÇUK YIL ÖNCE

422 43 2
                                    


MERHABA SEVGİLİ OKUR! Eğer Buz'u okuduysan bu kitap onun devamı! Ama eğer Buz'u okumadıysan, ilk birkaç bölümünü hesabımda bulabilirsin. Devamını okumak için kitabı istediğin kitapçıdan ya da kitap sitesinden satın alabilirsiiin! 

Tıpkı serinin ilk kitabı Buz'da olduğu gibi geçmişten bir kesitle maceramız başlıyor! Çok ama çok heyecanlıyım^^ 

-----------

Üç buçuk yıl önce...

Neredeyse tamamen karanlık koridor boyunca bana eşlik eden uzun boylu, iri yarı adamlarla bir odanın kapısının önünde durduğumda korkudan bacaklarım titriyordu. Ellerim buz kesmişti ve ensemden sırtıma doğru süzülen terler tişörtümü sırılsıklam ediyordu. Başımda onu kesip atmamı tetikleyecek kadar keskin bir ağrı dolaşırken, zihnimde iç içe geçmiş çığlıklar ve pişmanlıklar kol geziyordu.

Adamlardan birisi önünde durduğumuz kapıyı tıklattı. Çok geçmeden kapıyı açıp içeriye girdiğinde, arkamda duran diğer adam, beni odaya doğru itekledi. Tökezleyerek girdiğim odada gözümü kamaştıran aydınlıkla afalladım. Koridorun aksine yerden tavana kadar neredeyse tüm odanın duvarları camdı.

Bir kez daha dürtüldüğümde önümdeki adamı takip ederek sağa doğru ilerledim. Solumda kalan büyük siyah deri koltuklara bakarken önlerinde duran sehpada birkaç bardağın olduğunu fark ettim. Bir kez daha itildiğimde başımı önüme çevirdim ve orta büyüklükte bir daire genişliğindeki odanın diğer ucuna ilerlemeye devam ettim.

Bir paravana benzer ayrımın ardından gelen adamın sesi kulaklarıma dolarken, verdiği bu tanıdık hissin tüylerimin diken diken etmesine izin verdim.

Paravanın etrafını dolanmama izin vermeden önce önümdeki adam beni eliyle durdurup tanıdık sesi bilgilendirdi, "Getirdik, efendim." Ardından bana döndü ve koluma girdi. Hızlı bir şekilde beni kendine çektiğinde ayaklarım birbirine dolanmadan tanıdık sesin yüzünü görmeyi başardım.

"Seni yeniden görmek güzel, Umut."

KUZ (Hedef serisi II)Where stories live. Discover now