💙Modrá jako slzy💙

308 33 8
                                    

„Páni, mě bolí nohy." Zaskuhral Tae, když se konečně  doma vyzul a běžel se do ložnice převléct do toho co mu Yoongi půjčil.
„Taky mě bolí nohy." Povzdech si Yoongi a pomalu se sunul do obýváku, kde si sedl na gauč nevyzutý a v oblečení z venku.

Taehyung už byl celý převleklí a když uviděl Yoongiho, musel zakroutit nešťastně hlavou. „Yoongi, měl by ses převléct." Pověděl mu a sedl si vedle něj.
„Jsem na to moc líný. Potom." Odpověděl šedovlasý a dál odpočíval na gauči.
„Fajn, tak tě z toho vysleču já." Obeznámil Giho mladší a začal Yoongiho vyslékat z kabátu, potom z bot, následně mu sundal mikinu a když se dostal ke kalhotům, konečně se zastavil.
„Ehmm.. proč zastavuješ?" Zeptal se skoro spící Yoongi a konečně otevřel oči. Uviděl modrovláska, jak klečí mezi jeho nohama a je celý nesvůj.
„Jo, aha... to by stačilo. Já už to zvládnu sám." Zvedl se a odešel se převléct, jenže si řekl, že když už je tak spocený, tak by se mohl jít rovnou osprchovat.
„Kam jdeš?" zeptal se Tae, kdyz uviděl staršího jak jen v boxerkách a tričku prochází, kolem něj.
„Do sprchy. Asi tam budu dýl, tak si dělej co chceš, jen mi neloz do textů." Odpověděl mu Yoongi a došel si do koupelny.
Tam si napustil trochu vody, která mu sahala tak do boků. Napustil by si víc, ale neměl by to potom jak zaplatit. Nepřidával si tam ani pěnu, jelikož ji neměl rád, takže voda byla průzračně čistá. Opřel se zády o okraj vany a zatáhl si neprůhledný, kostkovaný závěs.
Ležel tam tak deset minut, dokud neuslyšel zaklepání. Věděl, že nidko jiný než Tae to nebude a tak ho pustil dovnitř. Odhrnul trochu závěs a podíval se na něj s otazníky v očích.
„Copak potřebuješ, Tae?" Usmál se a čekal na odpověď.
„Můžu jít za tebou? Jsem tam sám a vodu mám navíc rád." Odpověděl nejistě, modrovlasý kluk. Yoongi nevěděl co říct. Chvíli se rozmýšlel, ale pak si řekl, že ani nemá co ztratit, tak kývl na souhlas a jen sledoval jak se Tae postupně vysléká. Bavilo ho to, překvapivě ho fascinoval pohled na chlapcovo modré tělo. Tedy ne tak tělo, jako spíše ochlupení všude po těle, kterého si za normálních situací nevšiml.

Tae, po zbavení se všeho oblečení, odhrnul závěs a vlezl si do vlažné vody, která se ho tentokrát dotýkala a neobtíkala, jako předtím.
„Proč máš tak málo vody? Zeptal se Tae, který si sedl tak, aby se díval Yoongimu do očí.
„Na víc nemám peníze." Odpověděl Yoongi. A sledoval modrovlasého chlapce.
„Teď jsem tu já, takže máš vody kolik chceš." Řekl mladší a vanu napustil skoro až po okraj teplou vodou, pouhým lusknutím prstů.

„Yoongi, ehmm, můžu ti umýt vlasy?" Zeptal se Tae a Yoongi přikývl. Otočil se tak aby k němu byl zády a nechal Taeho dělat si cokoliv s jeho vlasy.
„Máš je strašně hebké." Zasmál se a Gi se trochu začervenal.
„Děkuju, to mi nidky nikdo neřekl." Poděkoval mu šedovlasý a užíval si pěči od druhého.
Když byl Tae hotový, v nestřeženém okamžiku si Yoongiho přitáhl na svou hruď a nechal ho si na něj lehnout. Ruce mu obmotal kolem trupu a hlavu si položil na tu jeho.
„Cítím se s tebou hezky, Yoongi." Zamumlal mu do vlasů, které voněli, tím úžasným šampónem.
„Já s tebou taky." Řekl stydlivě starší a pohladil mladšího po stehnu, které měl vedle toho svého.
„Ale bojím se." Doplnil, čímž si získal Yoongiho všechnu pozornost.
„Čeho? Čeho se bojíš?" Gi se odtáhl a obrátil se tak, aby se mu opět díval do očí.
„Bojím se toho, co se stane až mě budeš chtít vysvobodit. To jako až mě políbíš, tak zmizím? Nebo něco takového? To já nechci. Chci být s tebou v tomhle bytě, chci s tebou utíkat odevzdat texty, chci si stězovat na to, jak mě bolí nohy a hlavně chci tebe. Ze všech lidí mi zrovna přiřadil osud tebe. Pěknýho, chytrího, hodnýho kluka, kterýho se budu muset vzdát." Vysvětlil svoje obavy modrovlasy a po tváři mu začali téct proudy modrých slz, které obarvovali vodu, ve které se oba umývali.
„Neplakej Tae, pokud to, že tě políbím bude znamenat ztrátu tebe, tak se radši toho všeho vzdám, než abych přišel o tak hodnýho spolubydlícího."
Yoongi natáhl ruku k Taemu a pohladil ho po tváři, po které stále tekly proudy modré tekutiny.
Potom ho pomalu pohladil rukou po krku až po trup a přitáhl si ho tak, aby si mladší sedl na jeho klína a on ho mohl obejmout. Neřešil, jestli je teď blíže k jeho kámošovi, než by měl být. Pouze ho objímal a přemýšlel nad tím, že zakázat si jednou ho políbit, bude těžší než jaderná fyzika.

Water prince CZ   // TAEGI // ✔️Where stories live. Discover now