9. Στενή επαφή!

1.2K 93 16
                                    

Αυγή!

Κοιτούσα μέσα στα μάτια του ενώ κάποιες φορές έσφιγγα τα χείλη μου από επιθυμία. "Πρέπει να ξαπλώσεις Άρη..." είπα εγώ αδύναμα και τον βοήθησα για να μην τραυματιστεί και άλλο.

Η καρδιά μου είχε σταματήσει να χτυπάει. Νόμιζα πως αν άγγιζε τα χείλη μου με τα δικά του θα έπαιρνα φωτιά. Το σώμα μου είχε μουδιάσει με την αναπνοή του και το άρωμά του να χαϊδεύει το δέρμα μου. Έπαιζε με όλες μου τις αισθήσεις με μόνο το βλέμμα του. Το άγγιγμά του τόσο ζεστό που με έκανε να το θέλω για μία ακόμα φορά. Χάνομαι σαν κοιτάζω μέσα στα μάτια του.

Όμως τα λόγια του συνεχώς με μπερδεύουν. Την μία μου ζητάει να μείνω μακριά του και την άλλη έρχεται τόσο κοντά μου. Δεν ξέρω πως είναι να νιώθεις πάθος και ηδονή. Ξέρω πως συνέχεια ψάχνω ευκαιρίες για να τον δω. Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο μυαλό μου με μπερδεύει.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι για να φύγω. Εκείνος μου έπιασε το χέρι την τελευταία στιγμή. "Αυγή μην φύγεις απόψε..." συνέχισε να μου λέει και να χαϊδεύει το χέρι μου. "Σε χρειάζομαι..." είπε μέχρι που έκλεισε τα μάτια του.

"Έφερα αυτά... ελπίζω να βοηθήσουν. " είπε η Αιμιλία και εγώ πέρασα μία τούφα από τα μαλλιά μου πίσω από το αφτί μου.

"Θα μείνω εγώ δίπλα του απόψε. " της είπα μόλις πήρα τα παυσίπονα στα χέρια μου.

"Αυγή; Μην πληγώσεις ποτέ τον αδερφό μου. Ότι λάθος και αν κάνει αυτός. Δεν θα το αντέξει. " Μου είπε εκείνη και εγώ κάθισα στην πολυθρόνα δίπλα του με λυγισμένα τα πόδια μου.

{...}

Το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου βρέθηκα στο κρεβάτι του με τα μαλλιά μου απλωμένα στο μαξιλάρι. Εκείνος μπήκε μέσα με ένα δίσκο γεμάτο πρωινό.

"Καλημέρα!" Είπε εκείνος μόλις άνοιξα τα μάτια μου και αμέσως πετάχτηκα όρθια και πήγα κοντά του.

"Εγώ έπρεπε να σε φροντίζω. Γιατί σηκώθηκες;" είπα σαν να το μαλώνω. "Η Αιμιλία;"

"Της είπα να πάει στην σχολή..." είπε και έβαλα τον δίσκο σε μία άκρη. "Είσαι πανέμορφη μόλις ξυπνάς και κουνάς το σώμα σου με αυτό τον τρόπο στο κρεβάτι..." είπε εκείνος καθώς τον έβαζα να ξαπλώσει.

"Άρη πρέπει να σου έπεσε ο πυρετός ..." απέφυγα να τον κοιτάξω." Θες να σου φτιάξω το μαξιλάρι;" είπα εγώ και το σήκωσα για να ακουμπήσει την πλάτη του.

"Δεν έχω μάθει να με φροντίζουν. Πάντα φρόντιζα εμένα και την αδερφή μου μόνος μου. " μου είπε ενώ με κοίταζε στα μάτια. "Ούτε να αντικρίζω μια άλλη γυναίκα δίπλα μου μόλις ξυπνάω." Είπε και πριν του δώσω τον καφέ του, έβαλε το χέρι του στο πρόσωπό μου και με έκανε τρυφερά να τον κοιτάζω. "Πλησίασε! Ζήσε! Αφήσου... μπορείς να νιώσεις το πάθος ;" έλεγε προσπαθώντας να με μεθύσει.

BILLIONAIRE! Feel the passion...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora