•5•

111 5 0
                                    

Zaujímavé, toľko nereálnych a paranormalnych výmyslov Tansy spomenula, ako tomu vôbec niekdo môže veriť ?

Ráno.. Zas a opäť sa vyberám do stáji, dneska musí byť každá slúžka v hale o jednej. Princ nám niečo chce povedať, myslím že ide o ten menší rozhovor, ktorý som omylom počúvala..
Vyčistila som boxy, dala tam seno a vodu. Vyhrebelcovala som kone, vyčistila kopytá a trochu pomazlila a vrátila ich naspäť do boxov. Nádherné stvorenia.
Myslím že už bude ten správny čas sa vydať do haly. Bolo nás tam tak veľa, nevedela som že ich tu je toľko, už ale z istotou môžem povedať že tu žiadna staršia slúžka naozaj nie je.
Prišla kráľovská rodina, tak som zvedavá!

„Milé služobné, môj syn princ Alexander nechce žiadnu z princezien a však chce urobiť jednu z vás princeznou, nemôže sa však venovať toľkým dievčatám naraz tak si vybral len päť dievčat ktoré ho najviac zaujali. ich mena sú Electa Brinch, Keziah Forest, Lydia Brown Sage Williams a Tansy Wally, každej z vás držím pal-,"
„Počkaj mami, vybral som si ich šesť, šiestou je Phoenix Destavola,"
Ja? naozaj ? Nechápala som prečo ja, usmiala som sa, je tam šanca lepšieho života ? Avšak kto chce naozaj patriť medzi kráľovskú rodinu a učiť sa ich etike? Tie ich dvornosti, stojí to zato? Nemala by byť medzi princom a princeznou obrovská láska, ktorá je nekonečna a nerozdelí ju ani smrť? Načo to myslím! Žiadna princezna byť nechcem! Chcelo by to plán ako to pokaziť, každá znich bude chcieť byť niečo viac..
„Všetkých šesť od zajtrajšieho obeda chcem vidieť v jedálni medzi kráľovskou rodinou, priebežne si Vás budem brávať na výlety, a rôzne sa vam venovať aby som si bol isty ktorá je tá práva," Všetky sme sa rozpustili a vrátili sa k svojej práce, a však ja už som žiadnu dnes nemala tak som sa pobrala do svojej komnaty.

Vzala som si svoj zápisník, ktorý som dostala od Katharine, starala sa o mna ako o svoju vlastnú dcéru. Zpíšem si plán..
*Plán ako odlákať princa*
- Chovať sa hlúpo
- Byť drzá a odmeraná
- Neprejavovať záujem
- Vravieť ako su ostatné dievčatá úžasne a ako by sa tam hodili
Som si vôbec vedomá že prvé dva fakty, nedokážem splniť ? Som naozaj moc slušná! Mala by som na sebe a svojom chovaní naozaj zapracovať.
Do komnaty vtrhla Tansy, vyzerala zmäteno..
„Si v pohode?",
„Čo? eh.. Ano,"
„Stalo sa niečo?",
„Nie, princ mi povedal že mám ist do komnaty, tak som proste šla."
Moj pohľad na ňu bol celkov vtipný jedno obočie som mala hore oči som mala viac otvorené a snažila sa pochopiť prečo by ju len tak posielal do komnaty.
„Tansy kde si ho stretla?",
„Vieš ja vlastne ani neviem, to je jedno.."
Vzala si pohár z vodou a niečo do neho nasipala,
„Tak vypi to,"
„Čo si tam dala?",
„Nič zvláštne, len jednu bilinku, ktorú som dostala od jednej kuchárky. Vraj si ju mame dávať každý deň do vody,"
Vzala som si teda pohár a vodu vypila, nemalo to žiadnu zvláštnu chuť.
„Ake to bude jedávať s kráľovskou rodinou?" Tansy to vravela tak zasneno, akoby o tom snívala od vtedy čo tu slúži..
„Netuším, myslím si že sa ti to bude páčiť! Si naozaj krásna máš naozaj veľkú šancu Tansy,"
„Ah ďakujem, ale pozri na seba ty si tak krásna.."
„Ale ja to nechcem tak ako ty,"
Tansy sa zachichotala a hodila sa do postele. Myslím že viem komu pomôžem na to miesto. Tansy si ho naozaj zaslúži! Vyzerá ako princezna už teraz.

𝕯𝖎𝖆𝖗𝖎𝖊𝖘Where stories live. Discover now