24

794 26 0
                                    

Trvalo přesně tři měsíce než jsme se postavily na vlastní nohy, Adrianem si našel práci jako automechanik, protože tomu dobře rozumí a bere to jen do doby než na tom budeme dobře, a já pracuji v kavárně mimo město, kavárna je dost slušná, a drahá, takže plat mám více než skvělý. Školu jsme oba ukončily a i bez toho nás do práce přijali. Teď máme našetřeno na dům v jiném městě, Je to jen dvě hodiny odtud takže za Cass to budeme mít blízko. Předpokládáme, že rodiče někdy uvidíme, ale i kdyby, je nám to jedno, my žijeme svůj život a oni zase ten svůj. Jsme každý někde jinde. 

Dnes je den kdy se stěhujeme do našeho krásného, útulného domečku v San Diegu. Máme ho koupený, s menší pomocí naší milované kamarádky, jsme ji vděčný, bez ni bychom to nezvládli a teď by jsme nebyli tam kde jsme. Právě nakládáme poslední krabici do Adrianovo auta. Oba jsme v práci dali výpověď, ovšem s tím, že já si dodělám školu rychlým kurzem a půjdu dělat modeling, za který budou dost slušné peníze.

,,Ježíš, tak strašně mi budeš chybět" řekla celá ubrečená Cassandra když jsme se loučili, za tu dobu co jsme tu s Adrianem byli jsme si docela přirostly k srdci. ,,Ty mě taky" řekla jsem tiše a snažila se, se nerozbrečet, což se mi stejně nepovedlo a brečela jsem stejně tak jako Cassandra. Poté se Cass rozloučila i s Adrianem. Nasedly jsme do auta a jeli domů. Do našeho nového a krásného domova. 

Po cestě, která krásně utekla, protože jsme si s Adrianem povídali o společným domovu, jsme konečně dorazily na místo. Před sebou jsme měli krásný domeček tyrkysové barvy, byl malinký ale krásně nám stačil. 

Hned jsme se zabydleli a cítili se konečně tak jak máme, byli jsme šťastní a hlavně jsme byli spolu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hned jsme se zabydleli a cítili se konečně tak jak máme, byli jsme šťastní a hlavně jsme byli spolu. Už si bez něho nedokážu život ani představit. 

---

Rodiče nám po pár měsících daly pokoj, už se nám nesnažily volat ani se nám omlouvat, už nás nechali být, já osobně jsem moc ráda, protože bych se nemohla stýkat s s člověkem, který byl schopný mě uhodit. Měl by být rád, teď je jeho dcera šťastná s mužem, který se o ni krásně postará a ochrání ji před každým zlem. 

Přišla jsem za Adrianem a lehla si k němu do postele. Lehly jsme si naproti sobě a dívaly si navzájem do očí. ,,Miluji tě" řekla jsem a Adrian se upřímně usmál. ,,A já miluji tebe, princezno" 


Everything is possibleWhere stories live. Discover now