Hoofdstuk 3

28 1 0
                                    

Hey voor ik hoofdstuk 3 ga schrijven. Zouden jullie eerst nog is hoofdstuk 1 en 2 moeten lezen ik heb er nog al veel aanpassingen aan gemaakt.
Veel plezier x!!!
OK sorry dat ik zo lang niet heb geschreven maar met heel dat coronagedoe was ik het even zat. Dus ik ga nu viortbdoen en ik hoop dat ik 1 keer per welk een hoofdstuk kan plaatsen. Beloofd!

Pov. Tara

Ik heb het echt koud. Toen iedereen weg was ging ik terug op mijn matras liggen. Ik erger mij echt aan die handboeien.
Ik probeerden te slapen. Even later toen ik bijna in slaap was gevallen deed iemand mijn cel open. Hij scanden mijn lichaam even. En gaf mij dan een bordje met eten. Hij begon tegen mij te praten. "Hey, ik ben jack ik kom je eten brengen en je handboeien los maken" wijzend naar men handen. Ik keek bang naar hem hij kwam korter bij maar ik ging achteruit tit ik de muur voelden. Ik zuchten diep en liet het dan maar gebeuren.
"je moet niet bang zijn hoor babe ik doe je niks" zei hij. Stond het toe ik zag dat hij de deur liet open staan dus ik kon men handen wel goed gebruiken. Hij hielp me met recht staan en deed mijn handboeien uit. Ik keek even en begon toen men plan niet dat het ooit zou werken maar wat had ik te verliezen. Ik gaf hem snel een knietje in zen edele delen en maakte me uit de voeten ik hoorde hem nog zeggen "stomme slet" ik bleef rennen ik renden te trap op en liep recht door achter mij hoorden ik voetstappen ik renden snel naar boven en glipte een kamer in. Ik deed de deur op slot en Ik keek rond op het bed zag ik een jongen en hij keek me aan. Ik merkte op dat hij geen shirt aan had en dus alleen mt
ET zijn broek aan op bed lag. Toen scanden hij mijn lichaam en hij besefte toen pas dat ik ontsnapt was hij sprong van het bed terweil ik de deur probeerden te openen ik kreeg hem eindelijk open en op dat moment pakten hij mijn arm vast. "ik ben lake wat doe jij hier jij hoort hier niet te zijn" zei hij serieus "ik euh ik moest naar het toilet loog ik hij Grinikten even naar zijn blik ging alweer snel terug naar serieus. Op dat moment kwam Mike binnen hij was zo boos. Ik wurgde me uit lake zen greep en ging tegen de muur staan Mike zen ogen spuwden vuur echt zo boos was hij. "jij vieze vuile slet" riep hij lake begon te praten "wat heeft ze gedaan" euh me eerst een knietje gegeven en daarna weggelopen" zei hij mij nog steeds aankijkend. Hij kwam in grote passen naar mij toe en gaf me een klap op mijn wang het branden ontzettend ik wouw hem zo hard terug slaan maar ik bedacht me dat ik mezelf  nog meer in de problemen zou werken. Dus deed niks. Jack trok me ruw aan men arm de kamer uit en ik kreeg nog een bezorgde blik van lake toegewenst. Dan gingen we terug naar de kelder.

Dit was weer het einde van dit hoofdstuk ik weet het het was kort maar ik beloof dat ik nog een langer hoofdstuk ga maken.
560 woorden.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jul 04, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Kidnapped Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu