6. (aşk dayağı :"(

44 15 7
                                    

Selam arkadaslar. İnternet çeken biryer buldum ve hemen yb yazayım dedim . Yeni kitabım intikamla bakarsanız sevnrm. ❤❤❤❤❤iyi okumalar canlar.

Benim anlatımımla 👇sjsjsj

  Kumsal çalan kapının sesiyle gözlerini yavaşca açmaya başladı. Başı ciddi anlamda çok ağrıyordu. Yerden kalkıp kapıya korkuyla gitmeye basladı. Aklında hep aynı sonru... (furkan bana neden bunu yapdın? NEREDESİN?)....

Kapıyı açıldığında karşısında gülümseyen furkanile karşılaştı. Hızlıca kapıyı örtmeye çalışırken furkan kapıyı kapatmasına izinvermedi. Ve kapıyı güçlülükle açmaya çalıştı.

Furkan bağırarak"ne oldu kumsal?" Dedi.
Kumsalın nefes alışverişverişleri hızlanmaya baslamıştı." GİT BURADAN! BENİ BİRDAHA DÖVMEYEMİ GELDİN? CANIMI ACITIYORSUN KERİMİ ÇAĞIR ! DEFOL BURADAN.!"

  Furkan kumsalın söyledikleri karşısında şoka uğramıştı. Ona darılmıştı... özellikle...'KERİMİ ÇAĞIR ' diyişine.
Fısıltı ve hayalkırıklığıyla. "Kumsal ne diyorsun? "dedi
"Bagırma "
"Ne?" Dedi furkan. Bilmiyorki kumsalın hastalığını....
  Furkan kumsalı duvara doğru itti ve kollarıyla  kaçmasını engelledi.
"NE YAPIYORSUN FURKAN?"
"SEN NE YAPIYORSUN ASIL? NE DİYORSUN? BEN SENİ SEVİYORUM SANA NASIL KIYARIM?" Dedi furkan kumsalın gözlerinin en derinine bakarak.
Kumsal Furkana tokat atarak onu itti. Kumsal furkanın omuzuna  çarparak kapıyı açtı dahada fazla açtı ve "DEFOL!" diyerek bağırdı. Furkan duvara sert bir yumruk attı ve kumsalın yanına doğru hızlı adımlarla yürüdü. Kumsal ellerini sıkıca kulaklarına kapadı. Furkanın her bir adımından korkar olmuştu.
Furkan elleri ile kumsalın omuzlarını sıkıca tuttu ve derin bir nefes vererek ona "neden böyle yapıyorsun kumsal?" Dedi.
Kumsal olduğu yerde dahada hareketlenmeye baslamıştı. Furkan onune gözlerini incelerken o Furkanın gözlerine dahi bakmıyordu.
  Kumsalın cevap vermemesi Furkanı sinirkendirmişti. Ama sabırlı olup kumsalına ne olduğunu öğrenmesi gerekiyordu.
  Furkan kumsalın sıkıca tuttuğu omuzlarını bırakdı. Kumsalın başını hafifce tutup göğsünün tam ortasına getirdi. Ve ona sıkıca sarılmaya başladı. Kumsal furkanın ona sarılması ile birazda olsa rahatlamış gibiydi. Ellerini kulaklarından çekip Furkana karşılık vererek sarıldı. Furkan olup bitenlere hala anlam veremesede Kumsalı çok seviyordu.....

(arkadaşlar tükendim ne yazabilirim sksjsjsks )

  
  Kerim evin içinde dört  dönüyordu. Şu an kumsal ne yapıyor çok merak ediyordu  ve sanırım sevdiğinin yanına gitmeden duramayacakdı.

Kerim evden aklında,kalbinde kumsal olarak hızlıca çıktı. Arabasına binip songaz kumsalın evine doğru sürmeye başladı.

Kumsalın evinin önüne geldiğinde kapının  açık olmasıyla içini kötü bir his kapladı. Kapıya doğru koşmaya başladı.
İçeriden kumsalın haykırarak bağıtışlarını duydu"bırak beni. Bırak furkan. Bırak!"
Kumsal furkanı itmeye çalışıyordu fakat furkan onu bırakmıyordu.
  Kerim sinirle furkana yumruk attı. Karnının tam  ortasınada tekme savurması ile furkan yere yapıştı.

Kumsal korkuyla ellerini tekrardan kulaklarına kapatıp yere çömeldi. Ve sallanmaya başlıyordu. Sanki onun sallanışı bütün dünyanın yıkılsıydı.

Kerim kumsalı fark etmemişti bile. Siniri sevgisini aşmayı başarmıştı. Tam furkan ayağı kalkıp ona karsılık vererek vuracakken kerim ona ardıardına vurmaya devam etti.

Kumsal boğazını yırtarcasına "NE YAPIYORSUNUZ? FURKAN GİT BURADAN! SENİ GÖRMEK İSTENİYORUM!" Dedi.

Kerim furkanı bırakarak koşarak kumsalın yanına gitti. Tam onu sakinleştirmek için sarılacakken kumsal "SARILMA BANA!" Dedi.

Furkan ayağı kalkdı ve saçma bir kahkaha ile "KIZI DUYDUN....DEFOL!" Dedi.
Kerim kumsalı orada bırakarak ayağı kalkdı ve furkanın kolundan çekiştirerek dısarıya çıkarttı.
Furkanı duvara iterek boğazına  ellerini sıkıca yapıştırarak "BANAMI DEDİ ŞEREFSİZ!  SANA DEDİ KOPEK! DEFOL BURADAN. SENİ BİRDAHA BURADA KUMSALIMIIN YANINDA GÖRÜRSEM KÖTÜ OLUR! SİMDİ GİT LAN" Diyerek furkanı  yapıştırdığı duvardan çekti ve yere doğru attı.

Oracıkda furkanı, eski dostunu bırakarak sevdiği kızın yanına gitti.

  Furkanın boynunda kerimin tırnak izleri çıkmıştı . Nekadar canı Acısada ayağı kalkmayı başarabilmişti. Arabasına sarhoş gibi bir sağa bir sola yürüyerek gitti.

  Kerim eve girdiginde yerde baygın  yatan  kumsalı gördü. Korku içinde onun yanına gitti ve onu kucağına alıp evden çıktı.

Arkadaslar  bölüm  kısaydı ama fazla zamanım olamıyor köyde :")
İntikam kitabına bölüm yazıcağım okursanız sevinirim canlar.
(Sanki onun sallanışı bütün dünyanın yıkılışı) kumsalımmmm...

⏳arkadaşlar sizce furkan nasıl birisi? Yani onu seviyormusunuz?

Şizofren (Ara Verildi...)Where stories live. Discover now