Bölüm 3: Honesty

73 6 0
                                    

           Ertesi sabah kadın erkenden uyandı. Belki de dün gece röportaj yaptığı şarkıcıyla aynı şekilde bitirmiş olmasındandı. Ayrıldıktan sonra uykusuzluk çekiyordu ama dün gece iyi uyumuştu.

          "İyi fikirdi. 'End Of A Day' töreni yüzünden miydi?"

           Ferahlatıcı bir sabahtı ve bugün uzun bir tatildi. Kadın biraz gevşemek istedi ve on dakika boyunca yatakta durdu.

          "Açım. Biraz kahvaltı yapalım mı?"

           Kadın gerildi, kalktı ve mutfağa gitti. Buzdolabını açtı ama evde yemek yemediği için buzdolabı midesi ile aynı durumdaydı; boş.

          "Sadece biraz tahıl alacağım, bu yeterli olmalı."

           Kadın, gevrekleri kaseye döktü ve tatili nasıl geçireceğini düşündü. Dinlenmek için yılda sadece birkaç günü vardı bu yüzden zamanını akıllıca geçirmek zorundaydı.

           "Çok uzun olduğu için temizlik yapmalı mıyım?"

            Kadın hem zihinsel hem de fiziksel olarak tükenmişti. Tek ihtiyacı olan iyi bir temizlikti ve temizlik düşüncelerinden kurtulmanın yanı sıra çamaşırları da halletmekti.

            Çamaşır makinesine yığılan çamaşırları yıkadı ve banyoyu temizledi. Öğleden sonra, hala temizliyordu.

            Bir süre geçtikten sonra mutlu bir şekilde temizlenmiş masaya baktı. Daha sonra masanın çekmecelerini düzenlemeye başladı. Son çekmeceye uzandı.

           Neden olması gerekiyordu? Kadın mükemmel bir tatil yaratmıştı ama temizliğe o kadar daldı ki yasak çekmeceyi açtı. Onu atlamak istedi ama çok geçti ve vücudu zihninden hızlıydı.

           Adamın işaretleri çok yakındı ve adam onu unutma çabalarına gülüyordu. Sanki mükemmel bir günün kıskançlığı, kadını bir lokmada yutmaya hazırlanıyormuş gibi.

           "... buraya koydum."

            Çekmecede birlikte gülen fotoğrafları, adamın ona hediye olarak verdiği müzik kutusu ve adamın Güney Amerika'da aldığı değersiz bir süs gibi ateşli aşklarının kanıtları vardı.

            Onun varlığı her yerdeydi.

            Kadın şimdi anlamını yitirmiş şeylere baktı. Sanki kendine ait zihni varmış gibi elleri hareket etmeye başladı. Artık biraz pişmanlık kalmadığından emin olmak için, tüm rastgele izleri aldı ve çöp kutusuna koydu. Gözleri sarı bir mektup zarfını buldu. Adamın kadına yazdığı bir aşk mektubuydu. Sıradan günleri bile romantik yapan mektuplarıydı. Bir an tereddüt etti, bırakmaya istekliydi ama eli mektubu açtı.

            'Canım sevgilim

             Sana bir mektup gönderdiğimden beri uzun zaman oldu, ama SNS sayesinde bugünlerde duygularımızı uzun mesajlar sayesinde yazmadan bile ifade edebiliriz. Dünya oldukça uygun hale geldi, değil mi?

             Bence biraz daha eksik olduk ama kimin umrunda. Bazen birbirimizin kalplerini uzun mektuplarla çarptırabiliriz ve hepsi bu.

              Nasılsın? Her gün birbirimizi görüyoruz ama yine de size bunu en az bir kez sormak istedim. Sadece iyi olduğunu varsaymak istemiyorum. Merakımın ateşi sürekli yayılıyor ve ateş acı çekmeme neden oluyor.

              Lütfen cevap ver. Gününüzün her anının her damlasını toplayın ve beni onlarla ıslatın. Lütfen bu ateşimi uyut.(Söndür)

Skeleton Flower: Things That Have Been Released And Set FreeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin