Λεπτομέρειες Για Ιδέες

96 11 0
                                    

Τι θα περιλαμβάνει το κάθε κεφάλαιο με τις ιδέες ιστοριών;

Σε κάθε κεφάλαιο θα παραθέτω είτε μια σειρά από εικόνες που έχουν θεματική συνοχή ή μια playlist με τραγούδια ή quotes ή ίσως και με κάποιον άλλον τρόπο που βρω στο μέλλον.

Μερικές φορές, ανάλογα την ιδέα, θα ενσωματώνω κι ένα σύντομο κείμενο, έναν υποψήφιο τίτλο για την ιστορία και διάφορους υποψήφιους χαρακτήρες και ονόματα για αυτούς, casting που θα συνοδεύουν την ιδέα.

Επίσης, θα υπάρχει φυσικά και η φόρμα συμπλήρωσης για την κατοχύρωσης της ιδέας.

Με κάθε ιστορία θα έχετε την δυνατότητα να μου ζητάτε και την δημιουργία του εξωφύλλου! Δηλαδή; Εάν δεν μπορείτε να φτιάξετε το εξώφυλλο για την νέα σας ιστορία, απλά πείτε το και θα αναλάβω να το προετοιμάσω εγώ για εσάς! Θα υπάρχει σημείο όπου θα ρωτάω. Προσοχή: όταν έχω δώσει θετική απάντηση πως θα πάρετε την ιδέα τότε θα συμπληρωθεί η αίτηση για το εξώφυλλο. Από πριν, απλά θα ενημερώνετε πως θέλετε ένα.


Τι ιδέες θα υπάρχουν για να επιλέξω;

Οι ιδέες θα προσπαθήσω να ποικίλουν και να περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά είδη ιστοριών: ρομαντική, αστυνομική, δράσης, μεταφυσική, περιπέτεια, φαντασίας, ιστορική, χιούμορ, μυστήριο κι άλλα...


Τι μπορώ να γράψω με την ιδέα;

Ότι θέλετε! Μια μεγάλη ιστορία, μια σύντομη, ένα διήγημα...


Πως μπορώ να κάνω δική μου μια από τις ακόλουθες ιδέες ιστοριών;

Για να κατοχυρώσετε μια ιδέα θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα που θα υπάρχει στο κεφάλαιο με την ιδέα που θέλετε. Μην παραλείψετε κάποιο πεδίο, απαντήστε με προσοχή και δώστε όλες τις πληροφορίες που ζητούνται ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιλογής! Απαντήστε εάν θέλετε εξώφυλλο, αλλά μην δώσετε πληροφορίες για το πως θέλετε να είναι. Μόλις πάρετε την ιδέα τότε θα συμπληρώνετε κι εκείνη την αίτηση.


Με πιο κριτήριο θα επιλέγεται το άτομο που θα λαμβάνει την ιδέα;

Η ιδέα δεν θα δίνεται στον πρώτο ή στην πρώτη που θα σχολιάζει αν υπάρχει παραπάνω από ένα άτομο που θα διεκδικεί την ιδέα, αλλά για να είμαι δίκαιη, θα δίνεται πάντα στο άτομο που η απάντησή του/της θα είναι πιο οργανωμένη και ορθή. Δηλαδή, όποιος έχει συμπληρώσει την φόρμα έτσι ώστε να δείχνει πως έχω οργανώσει την ιδέα αρκετά καλά ώστε να θεωρηθεί ως ένα καλό προσχέδιο της ιστορίας που θα γράψετε και αποδεικνύεται ότι είναι έτοιμος/η να την συγγράψει θα είναι αυτός ή αυτή που θα είναι αυτός που θα την γράψει!


Εάν γίνει δική μου μια ιδέα μπορώ να ξεκινήσω αμέσως την συγγραφή και να προχωρήσω στην δημοσίευσή της;

Μόλις σας απαντήσω θετικά και σας επιβεβαιώσω πως είστε το άτομο που παίρνει την ιδέα είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε! Μην ξεχάσετε να με κάνετε tag ή να μου στείλετε μήνυμα ώστε να την διαβάσω! Ακολουθήστε το payment. Θα βρείτε πληροφορίες στο επόμενο κεφάλαιο σχετικά. Είναι σημαντικό κοιτάξτε το.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις εικόνες ή την playlist μέσα στα κεφάλαια της ιστορίας;

Φυσικά! Απλά θα πρέπει να αναφέρεται κάθε φορά που θα προσθέτετε εικόνες ή την playlist ότι την έχετε βρει εδώ, γράφοντας "οι εικόνες είναι από @WritersGR, βιβλίο ιδεών" ή "η playlist είναι από @WritersGR, βιβλίο ιδεών" 


Σημείωση! 

Πάντα θα αναφέρω τα credits για οτιδήποτε υλικό αναρτώ στο παρόν "βιβλίο", το που το βρήκα και ποιος το δημιούργησε αν πρόκειται για προϊόν ενός δημιουργού. 


Εάν υπάρχουν ερωτήσεις παρακαλώ ρωτήστε εδώ!

The Inspiration Book (Έμπνευση για Συγγραφείς: Plot Shop)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα