6.

257 11 0
                                    

Awoii :3 Rozhodla jsem se že trošku hejbnu s časem tak se nedivte :)

DNESKA SE BUDOU 2 POSTAVY OZNAČOVAT JINAK NEŽ NORMÁLNĚ PROTOŽE SE BUDOU ZDE a příští kapitole VYSKYTOVAT ČASTĚJI :

TODOROKI - SHOTO, SHO = šikmě
MYDORIA - IZU/KU, DEKU = šikmě podtrženě
VELITELÉ - takto
OSTATNÍ = podtrženě
Rodiče = všechno

Já autorka = (TAKTO)

-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
O měsíc později

Dneska jsme jako obvyklé ráno vstali. Až na to že dnešek až do středy budou neobvyklé. Máme soustředěni s airsoftem kam s Kirim chodíme. Mimo nás tam chodí i logicky zbytek týmu takže tím myslím.... Samozřejmě.... Naše..... ,,úžasný".... TODODEKU. Jeden celý kroužek je rozdělený na týmy už od malinka. A tak vznikl TodoKiribakudeku tým. Dříve to byl čistě náhodný tým a teď ? Jsme no asi nejlepší kamarádi. Dokonce překvapivě i s Dekuem. Začal jsem si balit s Kirim věci. Přišel jsem k němu a on se na mě podíval stylem co se děje. Natáhl jsem ruce nahoru. On se usmál, přitáhl si mě blíže a políbil mě, ještě mě obejmul a já se ještě blíže přitulil. Kiri se uchechtl a svou ruku přesunul na můj zadek a zmáčkl ho. Zčervenal jsem.

,,Kiriiii nech tohoto" řeknu naštvaně a otočím se aby mě neviděl rudého. Kiri mě šťouchnul do ramene. Otočil jsem se na něj a podíval se nahoru na něj - je vyšší než já asi o 2 hlavy. On se usmál a přitáhl si mě do polibku.

,, Jsi krásný" zašeptal mi do ucha. Já jsem se usmál a pak jsme začali dobalovat.

Předklonil se aby sebral tričko že země a tím mi dal příležitost. Plácnul jsem ho přes zadek. Otočil se na mě s naštvaným pohled a rudými tvářemi. Okamžitě mě začal honit po celým baráku a já před ním utíkal. Po chvíli jsem ho ztratil a tak jsem se zastavil a odpočíval. Avšak né dlouho jelikož po mě skočil Baku a kouknul se mi do očí. Okamžitě jsem ho uvěznil v objetí a povalil ho pod sebe. Políbil jsem ho a udělal mu cucák na krku. Zasmál se a nechal se. Poté jsme pomalinku  vyrazili aby jsme tam byli včas. Cestou jsme potkali Tododeku. Pozdravili jsme je a začali si spolu povídat.

Vyrazili jsme s Izukem a cestou si povídali, občas jsem se k němu naklonil a políbil jsem ho. Hodně míst na krku a i jeho zakrytým hrudníku obklopovali cucfleky ode mě. Když jsme potkali Kiribaku tak jsme si začali povídat i s nima. A pak jsme dorazili.... Všichni jsme se převlékli do uniforem a šli okamžitě na trénink. Tréninky jsou velice náročné, ale i přesto všechno nás moc baví.

Měli jsme se jít převlékat do společných šaten. Svlékl jsem si uniformu i s tričkem. ,,Vy draci" zasmál se Kiri a kachcan to praštil po hlavě a následně dostal od Kiriho polibek.  Todoroki si mě ochranitelsky přitáhl blíže a bylo mu jedno že jsem bez trička a jsem celý rudý. Poté jsme každý sám šli do sprch a celý den jsme zakončili spaním ve stanech. Já měl stan s Bakugem a Todoroki s Kirishimou. Večer jsme se oba s našimi polovičkami rozloučili a šli spát.
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------

Vítám vás nakonci kapitoly. Dnes jsem slíbila kapitolku a díky vám jsem dostala chuť a nápady co psát. Kdyby jste chtěli z něco do téhle ff tak napište a já to tam zapíšu uwu noc se těším na vývoj našich postav co vy ? Jste úžasný a omlouvám se za veeeelkooou nepřítomnost uwu. Toť vše :)))))

- vaše kiyomikokera ^^ uwu

Změnil Si Mě - KIRIBAKU [YAOI]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang