6

260 13 11
                                    

Draco: Ben sanırım biliyorum.

Hermione: Ne?

Dumbledore sabırla Draco'yu bekleyerek onun ne söyleyeceğini bilen bir yüz ifadesi vermiş. Harry bunu görünce bu herneyse Draco'nun babası işin içinde olduğunu direk anlamış. Hermione ve Ginny meraklı gözlerle Draco'ya bakarken ikiside hadi söyle diye bağırmış.

Draco: Savaşta Voldermort öleceğini farketti ve Harry'e acı vermeden ölmek istemiyordu. Babama son bir emir verdi, ölmeden önce. O da Harry ve sevdiği kişiye lanet yapmasıydı. Babam Snape ile çok önceden konuşurken Snape ona Harry'nin Hermione' yi sevdiğini ve Harry annesi gibi birini bulmuş demiş. Snape zaten asla bir salak değildi. Aranızda olan şeyi sizden önce anladı aptallar! Babam bunu unutmayarak sen Voldermort'la savaşırken kenarda sana sessizce bir lanet uyguladı. Bu laneti babam yapamaz çünkü zordur bu zamana kadar kimse yapamadı ama babam karanlık lorddan bir hediye geldi diye seviniyordu bir aralar. Onunla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Bu arada Harry'e büyü yaptıktan sonra gizli bir yerden Hermione'ye de büyü yaptı. Tabi o sıra da Harry karanlık lordu öldürdü.
Büyünün ismi sanırım dark illusion. Bu seni değer verdiğin kişilerinin sana kötü davrandığını gösteren bir lanet. Hermione' ye büyü yapılmasının sebebi bu laneti hemen anlamaman ve kırılman içindi. Bu yüzden aşık olduğun kişiyi lanetlemeyi unutmadı.

Harry: Draco, bunları bu kadar net nasıl biliyorsun?

Draco: Bir kaç gündür bu konu hakkında her şeyi öğrenmeye çalışıyordum. Babam yanlışlıkla ağzından kaçırmıştı. Ben de eve gidince onun bu lanetlerle ilgili olan kitabını çaldım ve günlüğünü de hepsini böyle öğrendim. Babam dün burdaydı çünkü bunun hesabını sordu.

Hermione: Bu yüzden babanla buluştun... Neden bana söylemedin?

Draco: Hiç bir şey tam net değildi. Sen ben dün ordaydım diyince aklıma geldi. Bundan dolayı beni beklemeni söyledim.

Harry: Hermione'ye de bu lanet uygulandıysa neden Draco ile anlaşıyor.

Draco: Ben ona zaten kötü davranıyorum. Bu yüzden bana alınmıyor.

Hermione: Bundan nasıl kurtulacağız.

Ginny: Profösör?

Dumbledore: Çocuklar sakinleşin. Draco her şeyi anlattı ve bunun için teşekkür ediyorum ama onunda bilmediği bir şey daha var. Bu lanet sizi en yakın arkadaşlarınızdan bile ayırıyor ve duygusal olarak acı çekiyorsunuz ama bu lanetin bir de sonu var. Bu laneti uyguladıktan 3 sene sonra ölüyorsunuz.

Hermione: Ne? Profösör bir çözüm yok mu?

Dumbledore: Laneti uygulamak ne kadar zorsa buna karşı çıkmak da çok zor.

Harry: Profösör ne yapmalıyız?

Dumbledore: İlk olarak yakınlarınızla görüşemiyeceğiniz bir yere gideceksiniz. Bir ev, Bayan Granger'la sen Harry. Ben eve gittiğinizde size bu laneti nasıl geçirileceğini anlatan talimatlar ve iksir yapımını göndereceğim. Eğer ben yardım edersem lanetten dolayı bana inanmayıp içmeyeceksiniz. Bu yüzden sizin yapmanız gerekiyor. Bayan Granger sen zeki ve çalışkansın. Harry James Potter sende cesur ve yeteneklisin. Biriniz bir şeyi yapamıyorsa diğeriniz yapar. Bundan dolayı bunu atlatacağınızı düşünüyorum.

Harry ve Hermione: Ron...

Ginny: Ron'a herşeyi anlatacağım sadece siz elinizden gelen en iyisini yapın ve sakın ölmeyin.

Hermione: Sağol, Ginny.

Ginny: Aptalın tekisin.

Harry ve Hermione lanetin geri geldiğini düşünerek bunu Dumbledore'a söylerler ve Dumbledore onları evin olduğu yere götürdü. Büyü kullanarak eşyaları ve evi yeniledi. Herşeyi bolcana vererek dört dörtlük bir ev yaptı. Sonra hemen gitti. Harry ve Hermione evi dolaşarak kendilerini pozitif tutmaya çalıştılar. Kısa süre sonra bir mektup geldi. Bu Hogwarts' a alım mektubuna benziyordu. Açınca birden konuşmaya başlayarak talimatları ve iksirin malzemelerini söylemeye başladı. Hermione başlayınca dediklerini aklında tutup bir defter alarak yazmaya başladı. Bitince inceledi ve "Bu hiç kolay olmayacak." dedi.

Harry: Bunu başaracağız.

Onu sakinleştirmek için yavaşça yaklaşarak dudağını öpmeye başladı. Hermione ellerini Harry'nin boynuna dolayarak karşılık verip her şeyi unutmaya çalıştı. Sevdiği kişiyle yan yana olmanın tadını çıkardı. Aklına bir şeyin gelmesiyle ondan ayrılarak ona gülümseyerek baktı.

Hermione: Yalnız Snape bile bizim aramızda bir şey olduğunu anlamış. Bir tek biz anlamamışız.

İkiside gülmeye başlayıp Harry, Hermione'nin boyununa öpücük kondurur.

Harry: Ben sana hep aşıktım. Sadece kendimi kandırıyordum. Bundan dolayı her gece kendime lanetler yağdırıyorum.

Harry Potter: Bilinmeyen Lanet Where stories live. Discover now