"Finalul"

363 17 3
                                    

Din capitolul anterior:

" O lovitură masivă la cap m-a făcut să mă opresc. Tot ce am mai putut să fac a fost să îl privesc pe Theo cum avea pieptul despicat, apoi cu privirea încețoșată l-am privit pe Void cum era la pământ. Privirea încețoșându-se și mai mult, văzând apoi negru în fața ochilor."

Perspectiva naratorului:


Odată ce Layla își pierde cunoștiința, dintre copaci apare haita lui Derek, însă fără alfa-ul lor. A fost dusă o luptă aprigă, mult sânge se vărsă în fața impunătorului nemeton.

Târâș pe coate, Void încearcă să ajungă la Layla însă era greu în agitația din jur. Theo reușea foarte bine să facă față tuturor vârcolacilor.

          Litri de sânge căzură pe jos, Theo reușind să omoare 3 vârcolaci doar prin câteva zgârieturi. Lupta devenea din ce în ce mai aprogă, iar din ce în ce mai mulți vârcolaci săreau pe Theo.

           Un țipăt infernal de banshee se auzi în întreaga pădure, iar dintre copaci apare Sarah înarmată cu omag galben.

            Luptă cot la cot vitejește alături de fratele ei, suferind și ea câteva răni severe. Forțele lor deja erau pe epuizate, iar vârcolacii tot roiau de nicăieri atacându-i agresiv.

Chiar înainte ca lupta să se termine Derek apare alături de unchiul său, Peter. Cei doi se reped imediat asupra Layley însă Theo îi zărește. Înzestrat cu o furie năucitoare, scapă de cei doi vârcolaci de pe el și îl atacă imediat pe Derek.

Era momentul adevărului, era lupta ce avea să le decidă soarta. Doar unul dintre ei va scăpa cu viață.

Derek sare în aer, răsucindu-se eliberând o ghiară în aer. O înfige adânc în pieptul lui Theo și trage lăsând în urmă o despicătură de toată frumusețea. Privește mulțumit de rana le care i-o făcuse, apoi urlă la cer, urletul său acolerind toate celelalte zgomote.

Neatenți la Layla, la câțiva metri de ea un copac imens dă să cadă chiar peste tânără. Cu ultimele puteri Void se târăște și reușește să o împingă. Cei doi se rostogolesc îmbrățișați, copacul căzând la un centimetru de spatele lui Void.

Toată această scena fu privită de ochii lui Derek. Tocmai îi salvase fiica. Însă reușește să rămână concentrat asupra luptei cu Theo. Acesta fuge spre el scoțându-și ghiarele încovoiate și încercând să îl nimerească pe mărețul alfa.

Sarah cade răpunsă la pământ de Peter. Fata avea trupul plin de răni deschise din care curgeau sânge neîncetat. Respira greu, se zbătea între viață și moarte. Privea cu singurul ei ochi bun lupta dintre fratele său și Derek.

Distras de loviturile lui Derek, Theo nu apucă să își privească sora, fiind concentrat asupra alfa-ului care îl bătea măr.

Theo reuși să îi producă doar câteva zgârieturi minore adversarului său, iar frustrarea îi curgea prin vene.

Derek îl apucă de gulerul tricoului și îl aruncă direct în trubchiul nemetonului. Căzând cumva cu capul în direcția surorii lui care zăcea într-o baltă de sânge. I se putea citi durea în acei ochi întunecați.

Prizoniera monstrului    ~Nașterea unui nou alpha~Onde as histórias ganham vida. Descobre agora