" Void "

712 37 30
                                    

   Stau întinsă într-un pat imens, din lemn masiv. Era confortabil, însă nu mă puteam bucura de luxul ăsta știind că sunt prizoniera unei bestii.

   Mă gândeam numai la tatăl meu, sper să fie bine..sper ca și ceilalți membri ai haitei să fie bine. Simt cum înnebunesc între acesți 4 pereți înalți tapițați cu tapet negru. De când am ajuns aici am stat numai în camera asta. Măcar am baia mea personală și nu trebuie să mă spăl pe dinți lângă acel monstru.

   În fiecare zi, ba Void ba Sarah vin să îmi aducă haine noi și mâncare. Void din când în când îmi mai strecoară și câte o carte. Păreau prietenoși la prima vedere, nu înțeleg cum pot face asemenea crime. Era paradoxal, erau cei mai mari ceiminali însă erau grijuli cu mine.
Ba chiar Void a stat într-o zi 5 ore cu mine să se asigure că mănânc, nu voiam să recunosc dar era drăguț.

   Am înțeles că Stiles cândva a fost bun, era un băiat drăguț și curajos până când un spirit malefic a pus stăpânire pe el. Mă întreb oare, când e prietenos cu mine, oare e acel spirit sau chiar Stiles.

   O bătaie în ușă mă face să mă ridic în șezut. Vorbim de lup. Pe ușa cea neagră din lemn intră chiar lupul cu o tavă cu pizza și clătite. Un zâmbet se afișează pe fața lui palidă. Avea părul vâlvoi și privirea întunecată. Închide ușa cu talpa și vine spre mine așezându-se aproape de mine.

   Dacă tot sunt aici, măcar să creez câteva probleme. Purtam un maieu lila și o pereche de pantaloni scurți de stat în casă, genul ăla super super comozi.

  — Sper că azi o să mănânci Layla! (spune el cu vocea groasă)

  — Dacă mănânci și tu cu mine! (răspund jucăușă)

  — Layla, mă hrănesc cu haos nu cu calorii!

   Îmi dau ochii peste cap și iau o felie de pizza și mușc puțin din ea, pe urmă o îndrept spre gura lui. Ezită puțin însă știe că nu are cum să scape de mine și mușcă și el din acea felie.

    După ce terminăm două felii iau tava și o pun pe noptiera de lângă pat. Acum era momentul, trebuie să le arăt eu cine e șefa.

Doar sunt fata lui Derek Hale și Kate Argent, care din păcate a murit când mi-a dat naștere. Am înțeles că era o femeie șarmantă, atrăgătoare și totodată manipulatoare. I-a sucid mințile tatei după bunul plac, l-a făcut după cum voia ea însă l-a iubit cu adevărat. Sigur trebuia să moștenesc manipularea de la ea.

    Îmi trag puțin maieul, lăsând o mică bucățică din sutienul meu roșu la vedere. Void încă nu observase, era cu telefonul în mână butonând. Îmi desfac părul și îmi bag mâinile în el, coufulindu-l puțin. Părea important, butona foarte rapid, așa că decid să fac asta acum. Pun mâna peste mâna în care ținea telefonul și îl fac să mă privească. Ochii i s-au făcut cât cepele, nu îmi dădeam seama dacă mă privește pe mine sau decolteul meu.

   Reușesc să îi iau telefonul din mână și mă așez în poala lui.

— Layla...(spune el pe un ton ciudat)

   Îmi bag mâinile în părul lui și încep să îi sărut gâtul.

— Layla..(continuă el enervant)

— De ce nu mă atingi?

     Se pare că mi-a răspuns dorinței, simțindu-i cele două mâini puternice cum îmi apucă talia. Însă mă bucurasem degeaba, acesta ridicându-mă din poala lui și așezându-mă înapoi la locul meu. Înainte să încep să comentez, mă prinde de maieu și îl ridică cum era înainte, iar pe urmă îmi dă o șuviță de păr după urechi. Surprinzător, dar acea privire întunecată nu mai părea atât de întunecată.

    Am rămas surprinsă total. Tocmai mă refuzase, eram în poala lui și îi săritam gâtul iar el m-a refuzat. Și din nou, rămân surprinsă de mine fiindcă mi-a plăcut. Ce dracu faci Layla? Te îndrăgostești de un criminal? Mă întreb în gând.

  Void se ridică din pat privindu-mă din nou în ochi apoi pleacă din cameră.

Salut...știu că poate vi se pare puțin grăbita treaba însă protagonista se află ce ceva timp prizonieră și am zis că nu are rost să scriu chestii plictisitoare. De exemplu cum stătea închisă între 4 pereți privind tavanul. În orice caz, sper că va plăcut și aștept cu brațele deschise sfaturi.

Prizoniera monstrului    ~Nașterea unui nou alpha~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum