ilyen érzés uwuzni

73 4 52
                                    

Igen Joon, épp késésben vagy, nem Joon, nem akarsz úgy futni mint Sailor Moon, és hátha neki ütközöl Yoosungnak, nem egy tetves animében vagy, meg hát hogy nézne az ki ha a pirítós vaja rá menne a ruhájára, az elég gáz lenne nem? de full gáz lenne, szóval nem kéne azt csinálnod. mondjuk mi van ha utána elkezdene vetkőzni az elég szexi lenne, na de megint miről beszélsz csak horny vagy-

- Joon? - csapta ki a gondolataiból az igen homoszexuális fiút egy random lány. nem igazán ismerte őt, igazából max néha-néha elkapta a szemét meccs közben, hogy ott van a nézőtéren, de nagyon nem vágta ki ő.

- Igen? - mosolygott ettől függetlenül, hiszen attól hogy egyáltalán nem izgatják a mellek meg a csöcsök és seggek igen igen attól függetlenül bunkónak nem bunkó.

- Uhm.. csak azt akartam kérdezni.. - vörösödött el a lány, ami egy kicsit zavarba hozta Joont is mivel ha vall az embernek valaki, azért az egy kicsit szívet melengető. - hogy te és Yoojin jártok?

a fiú csak pislogott. a léptei lassan lelassultak míg teljesen le nem álltak, és csak bámult maga elé, összezavarodva. hirtelen vállon ragadta a lányt, ami miatt egy kicsit megugrott, és persze az arca még mindig vörös volt.

- ezt te honnan szülted? - bámult rá, már-már mérgesen, mivel most nagyon nem hiányzik neki egy pletyka.

- hát csak... mindig együtt vagytok... és tudod... sokan azt mondják hogy esetleg ti... tudod.. - jött zavarba a lány és a kezeivel játszott, míg nem nézett Joon szemébe.

- jaj... jaj jaj dehogy. - nevetett kínosan Joon. isten ments. az kéne még. - én és Yoojin csak jóba vagyunk. - vakarta a nyakát kínosan. - amúgy is, hogyhogy te itt vagy, úgy értem nem késésben vagyunk most már akkor mindketten? akarsz együtt menni suliba? - mutatott az iskola irányába egy mosollyal. igen, inkább tereli a témát, hisz inkább higgyék azt, hogy együtt van a legjobb barátjával, minthogy kiderüljön, hogy meleg. akkor a focicsapatból lehet ki is utálják.

a lány persze belement, mert fullra szerelmes Joonba, amit a fiú nem rosszindulatból ígérem, de kihasznált.

beszélgettek még egy kicsit az osztályaikról, mármint Joon beszélt, a lány meg csak makogott néha. lassan beértek a suliba, és elköszöntek egymástól, és a fiú elindult a termébe. mivel eleve késésben volt, már mindenki bent volt, de látta hogy valaki ül a helyén.

- csá - integetett Yoojin egy laza mosollyal, míg a fiú padján feküdt, hulla fáradtan.

Joon csak nézte egy ideig és letette a táskáját a padja mellé, ahogy szokta, és meglepődést tettetett. - basszus. - kezdett bele. - a takarítónő elfelejtette feltakarítani a padomról a mocskot.

- na szép Yim. így kell bánni a csajoddal. - ült fel rendesen végre a lány, a mosoly nem hagyta el az arcát.

- egy ilyen kukabúvár nem a barátnőm. - vigyorgott Joon, míg kezdte lelökni a helyéről Yoojint, aki csak erősen kapaszkodott a padba, de így is sikerült neki.

- hát igen, mivel a herceged épp ott ül ugyanúgy kifeküdve mint én. tulajdonképpen pont őt utánoztam, igen szívesen, most már belém estél? - emelgette a szemöldökét.

- már itt van Yoosung?? - ült le a helyére hirtelen Joon, suttogott magának. - igaz hogy késtem, de ő is sokat szokott késni, tehát érted. - nézett a mellette ülő barátjára.

Yoojin volt az, akinek mindent el tudott mondani, legnagyobb titkait, mármint csak egy igazi titka van, a többi olyan kis semmilyen, mint például amikor azt hazudja hogy olyan sokáig fent volt, közben már tizenegykor kidőlt meg ilyenek. a lényeg a lényeg, Yoojin mellett olyan lehetett, amilyen akart, és a lány akkor se fogja hülyének nézni, mivel valószínűleg már az első találkozásnál hülyének nézte, onnan nincs visszaút.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 13, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Was that a rejection? (Yoosung x OC)Where stories live. Discover now