.4.

12.5K 38 4
                                    

Arzu bok yemeye doyamıyordu. Adete bu dünyaya sıçıp her şeyi eline yüzüne bulaştırmak için doğmuş gibiydi.

Arzu elindeki poşede kusa kusa eve gelmişti. Yaptığı şey aklına geldikçe öğürüyor ve kusmamak için direniyordu.

Arzu direk mutfağa gidip elindeki poşedi çöpe attı. Üstündekileri çıkarıp güzel bir duş aldı ve kendine sert bir kahve yaptı. Salonda televizyon izleyerek kahvesini içerken evdeki sessizlik onu rahatsız etmişti. Okşan evde değil miydi?

Arzu " Okşan?" diye bağırdı ama hiç ses gelmedi. Kahvesini önündeki sehpaya koyup vestiyere gitti. Okşan'ın anahtarı, çantası, tüm eşyaları buradaydı. Okşan bunları almadan dışarı gitmezdi. O zaman evdeydi.

Arzu belki de uyuyordur diye düşündü. Okşan'ın odasına doğru gitti. Kapıyı açtı ve işte, Okşan sığır gibi yatıyordu. O gittiğinden beri yatırır muydu?

Arzu bugün tanımadığı bir adama götünü verdiğini Okşan'a anlatmak için sırıta sırıta yanına geldi.

"Okşan kalk bir şey anlatıcam." Okşan'ın kolunu tutup onu sallamaya başladı. Ama Okşan bana mısın demiyordu. Kıpırdamıyordu bile.

"Amın evladı uyan bir şey anlatacağım." yatağın üstüne çıkıp deli gibi zıpladı Arzu. Bir an kendini o kadar kaptırmıştı ki tavana kafa atmıştı. Başını ovalayarak Okşan'a bir tekme geçirdi.

"AMK OROSPUSU UYANSANA LAAAN!!" Arzu bir türlü uyandıramamıştı Okşan'ı. Son çare olarak tam gidip bir bardak su alacaktı ki Okşan'ın kafasının altındaki kırmızılıkları gördü. Yastığı resmen kan içindeydi.

Arzu ilk önce "Oha amk bu orospu kime verdi de bu kadar kan çıktı?" Diye düşündü fakat Okşan o kadar çok insanla sikişmişti ki kan falan çıkmıyordu.

Arzu Okşan'ın kafasını kaldırıp baktı. Kafasında hayvan gibi bir yarık vardı. Kan durmuş, yarık pıhtılaşmıştı. Arzu korkuyla Okşan'ı bırakıp geri geri gitmeye başladı. Midesi bulanırken kusmamak için dudağını ısırdı. O gittiğinden beri arkadaşı burada baygın ve yaralı bir şekilde yatıyordu ve o birilerine götünü vermekle meşguldü.

Arzu yavaşça yatağa tekrar yaklaşıp Okşan'ın nefes alıp almadığına baktı. Okşan nefes alıyordu!

Arzu hemen cebinden telefonunu çıkarıp ambulansı aradı. Ambulans kısa bir süre de gelip Okşan'ı aldı ve Arzuya bir sürü soru sordular. Arzu kendi sebep olduğu için üzülse de bir yandan da Okşan ölürse aynı anda 30 adama vermeyeceği için seviniyordu.

Hastaneye geldiklerinde Okşan'ı bir odaya götürüp başının arkasını diktiler. Arzu da oradaydı ve doktor dikmeye başlayınca kustu ve bayıldı. Uyandığında ise Okşan yanındaki yatakta yatıyordu. Hâlâ uyanmamıştı.

Arzu yataktan kaldı ve kolundaki serumla bağlı olan iğneyi çekip çıkardı. Tam kapıya doğru gidiyordu ki arkasındaki sesle durmak zorunda kaldı.

"30 adamla değil 50 adama vereceksin orospu, beni getirdiğin hale bak. Bir iyileşeyim senin götünü sikeceğim."

(bisexbibi)

2 yollu 1 yola doğru Where stories live. Discover now