.2.

14.1K 37 1
                                    

Arzu hayatında hiç bu kadar büyük sıçtığını hatırlamıyordu. Değil 30 adama aynı anda vermeyi, herhangi biriyle öpüşemiyordu bile. Kafasını duvarlara vura vura kendini öldürseydi yeriydi. Ne kafasını duvara vura vura öldürmek, kendi bokunda boğulsa bile mübahtı ona artık.

Odasında otururken mutfakta yemek yiyen sex makinesi arkadaşı Okşan'a ne bahane üreteceğini düşünüyordu.

"Birden bire söyleyiverdim." bunu deseydi Okşan bulduğu ilk bıçağı amına sokup ağzından çıkarırdı. Kesinlikle bunu söyleyemezdi.

"Ben erkeğim amım yok." bunu senelerdir arkadaş olduğu ve aynı evde kaldığı kişiye mi söyleyecekti. HA HA HA GÜLEYİM BARİ AQ ARZUSU DAHA MANTIKLI DÜŞÜN.

"Sadece şakaydı ciddiye almadın değil mi Okşan?" kendi cenazene hoş geldin Arzu. Sen tam bir malsın.

Tırnaklarını kemire kemire odasından çıkıp mutfağa gitti. Okşan kendi pornosunu bilgisayardan açmış yemek yiyerek izliyordu. Arzu gitti ve bilgisayarı şak diye kapattı. Bilgisayardan gelen inleme seslerine bile tahammülü yoktu. İçinden bir öğürme gelirken eliyle ağzını kapatıp mutfak lavabosunda eğildi.

"Ahahaha sen nasıl orospusun lan daha sevişme sesine bile katlanamıyorsun, nasıl 30 adama aynı anda vereceksin. İşin zor. Benim bile rekorum 14." Arzunun gözleri kocaman oldu. Neyseki arkası Okşan'a dönüktü ve suratının bu göte benzeyen halini görmüyordu.

"Okşan yedim bir bok dedim öyle bir şey. Ama dediklerim tamamen sinirle ağzımdan çıktı. Benim öyle bir şeyi götümün yemeyeceğini sende biliyorsun."arkasını döndü ve gülümseyerek arkadaşına baktı. Her an bir taraflarına bir bıçak saplanabilirdi.

Ama Okşan hiçbir şey yapmadı. Oturduğu yerden kalkıp Arzu'nun karşısına dikildi ve dimdik suratına baktı. Bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu bu zamana kadar en az 1000 adamla yatmış manyağın teki birinin size sanki sikecekmiş gibi bakmadığı sürece anlayamazdınız. Ama Arzu'nun karşısında tam olarak öyle biri vardı ve her an bu kişi Arzu'yu ters çevirip domalır pozisyona getirip arkasından çıkardığı bir dildoyu götüne sokabilirdi. Sonuçta Okşan 472 dildodan oluşan o koleksiyonu boşu boşuna dursun diye yapmamıştı.

Okşan birden gülümseyip Arzu'nun yanağından makas aldı. Arzu içinden tam derin bir oh çekecekken Okşan konuştu.

"Götünü sen değil o adamlar yiyecek zaten aşkım. Merak etme ben adamları ayarladım bile yarına mekanı da ayarlayacağım. 2 gün sonra tamamen sözünü tutmuş olursun. Kamerayı da sen halledersin artık." Arzu bön bön Okşan'ın suratına bakarken Okşan bir kez daha gülümseyip masanın üzerindeki penis şeklindeki şekeriyle bilgisayarını alıp odasına gitti.

Arzu mu? O ise donuna sıçmıştı. Çünkü olay düşündüğünden daha ciddiydi ve 30 adama vermektense bokunu yemeyi tercih ederdi.

(Bisexbibi)

2 yollu 1 yola doğru Where stories live. Discover now