.3.

13.3K 40 10
                                    

İlk iş banyoya gitti Arzu. Boklu donunu çıkardı, kendini duşa attı. Yaptığı boka hala inanamıyordu. 30 adama birden nasıl verecekti? Götü yırtılır bir daha istese de seks yapamazdı.

Çıktı duştan kırmızı bornozunu giyip. Aynaya bakarken bir iki damla yaş aktı gözünden. Korkuyordu fazlasıyla. Amının yırtılmasının, bir daha kimseye veremeyecek olmanın korkusunu yaşıyordu şimdi.

Sildi gözyaşlarını pembe ojeli parmaklarıyla. "Yarınki seks ilkim olamamalı. Akşam gidip kendime bir av bulmalıyım" dedi yansımasına bakarken. Halbuki kendi kendine konuşurken içeri giren Okşan'dan habersizdi. Arkasını dönmesi ile büyük bir çığlık attı ve elindeki tarağı kafasına indirdi.

İşin ilginç yanı bayılmıştı. Eğildi Arzu baktı yaşıyor mu diye. Leş gibi içki kokusuyla gözlerini devirdi. Okşan'ı odasına götürüp yatağa fırlatmıştı. Kafası yatak başlığına çarpmış, hafiften kanamaya başlamıştı. Umursamadı. Odasına gitti, dolabın kapağını açtı. Bugün içinden giyinmek gelmiyordu. Hızlıca tekme attı dolabın kapağına, çekmecelere yöneldi. Gözüne ilişen siyah jartiyer ile gülümsedi. Giyindikten sonra kalktı ve makyaj masasına oturdu. Pek sevmezdi makyaj yapmayı. Ama bugün özeldi az da olsa yapmalıydı. Bakireliğini alacak adama güzel gözükmeliydi.

Evdeki tüm makyaj malzemelerini yüzüne boşalttıktan sonra siyah topuklularını giydi ve arabanın anahtarlarını alarak evden çıktı. Arabaya bindi radyoyu açınca en sevdiği şarkıya eşlik etti.

"Düşmeye doyamadığım siksiz kuyumdun
Yırtılan amlarımın başrolü oldun
Seni becerecek yollar bulmaktan yoruldum
Seni ben gibi kim siker sanıyorsuuun?"

Fanıydı Aleyna Tilki'nin. 'Bir gün onunla da sikişmeliyim' diye düşündü. Barın önünde durdurdu arabasını. İnip anahtarları kapıdaki görevliye atarken duydukları ile gülümsedi. "Orospuya bak giyinip süslenip bara gelmiş"

Barın önündeki güvenilikler Arzu'ya dik dik bakıyordu şimdi. Kalkmıştı ikisininki de. 'Buna da kalkmazsın be' dedi elleriyle önünü kapatarak. Arzu yanlarından geçerken boşalmıştı bile.

Arzu yüksek sesli mekana giriş yaparken savurdu saçlarını. Bekleyemezdi daha fazla. Hemen kendine bir av bulmalıydı. Ortadaki platformda direk dans yapan kızlara ilerledi. Hepsini platformdan iterken müzik sesi kısılmış tüm kafalar ona dönmüştü. Tabi bazı sikler de öyle. Herkesin ona baktığını gördüğünde gülümseyip konuşmaya başladı.

"Eveeet aptallar kafilesi. Görüyorum ki çoğunuzun siki şimdiden dans ediyor. Sizi bu duruma soktuğuma göre rahatlamalıyım değil mi?" Arkadan gelen derin inleme sesiyle tüm kafalar da oraya dönmüştü şimdi. Adam sadece Arzu'ya bakarak gelmişti. Hemde iki kez üstüste. "Tabi bunun gibi salaklar aramıyorum bana güçlü sabaha kadar yapabileceğim birileri lazım. Hiç kimse kendine güvenmiyor mu?"

Mekana giren bir başkasıyla oraya döndü Arzu. Takım elbiseli hoş bir adam ona yiyecekmiş gibi bakıyordu. Eh öyle de yapacaktı. "Ben varım. Değil sabaha kadar, seni sonsuza kadar becerebilirim." Etkilenmişti Arzu. Çenesini tutamadı. "Ama ben daha önce hiç seks yapmadım hala bakireyim ve herhangi pornografik bir şey görürsem kusmaya başlıyorum. Yine de yapar mısın?"

Tüm bar şaşkınlık nidalarıyla inlerken adam gülümsemiş korumalarına işaret edip kızı odasına sokmuştu. Kendisi de arkasından gelmiş kapıyı kitlemişti. Anında Arzu'yu masaya yatırmış, jartiyerini yırtıp beklemeden içine girmişti. Arzu yerdeki çöp kovasının içine kusarken zevk noktasına vurulması ile durdu ve büyük bir inleme bıraktı. Yeni bir orospu doğuyor diye geçirdi içinden.

(Smutwriter)

2 yollu 1 yola doğru Where stories live. Discover now