1. Bölüm: Hapishaneye geliş

361 27 15
                                    

Üçüncü kişi ağızından

{İsim} elindeki bıçağı ile yolda yürüyordu. Haftalardır hiç yaşayan bir insan ile karşılaşmamıştı.

-Flashback-

Salgın başladığında annesi ve babasıyla evlerinin yakınındaki ormanda kamp yapıyorlardı. Kampta radyodan müzik dinlerlerken birden önemli bir haber ile yayına ara verdiler. Haberde ölülerin tekrar dirilip dünyayı ele geçirdiğini söylüyorlardı. Herkesin acilen söyledikleri güvenli bölgeye gelmelerini söylediler. {İsim} ve ailesi çok korkmuştu. Hemen eşyalarını toplamaya başladılar ve arabaya doğru yürüdüler. O sırada {İsim} arkasından bir inilti duydu. Arkasını döndüğünde üzerine doğru yürüyen bir insan gördü. {İsim} onun insan olmadığını hemen anladı. Çünkü kimsenin öğlenin ortasında sarhoş olup zombi gibi makyaj yapacağını düşünmüyordu. Çok korktu ama yerde duran kalın bir dalı alıp sarhoş gibi yürüyen insan(?)a doğru ilerledi. Sonra dalı hızlıca kalbinin olduğu yere sapladı. Ama adam durmadı ve üzerine gelmeye devam etti. {İsim} çok korkmaya başladı ve dalı hızlıca adamın göğüsüne saplamaya devam etti.
Adam onu ısırmaya çalışınca da korkudan dalı gözüne soktu. Bu sefer adam yere yığılmıştı. Birden arkadından tekrar bir ses duydu ve hızlıca arkadında döndü. Arkadında gördüğü kişi annesiydi. {İsim} çok rahatladı ve hızla annesine sarıldı. Sonra arabaya bindiler ve evlerine doğru gittiler. Mahallelerine vardıklarında bomboş olduğunu gördüler. Evlerine geldiklerinde arabadan indiler ve kapıya doğru gittiler. Kapılarında bir not vardı.

Not:
Sevgili {İsim},
Sizi beklemek istedim ama annem gitmemiz gerektiğini söyledi. Ben bu notu yazarken bize
güvenli bölgenin güvenli olmadığı haberi geldi. Skın güvenli bölgeye gitmeyin!
Sevgilerle, Carl Grimes.

Notu okuduktan sonra hepsi dehşete kapılmıştı. O sırada onlara doğru bir ölü gelmeye başladı. {İsim} ailesine bakıp

"Anne, baba sanırım ölüleri öldürmek için beyinlerine hedef almalısınız. Az önce kampta bir ölü adam bana saldırmaya çalıştı ve ben de bir dalı kalbine sokup sokup çıkardım ama içe yaramadı. En sonunda beni ısırmak üzereyken gözüne soktum ve öldü. Büyük ihtimalle beynine geldiği için öldü." dedi. Babası onaylayan bir şekilde kafasını salladı ve bir taşla ölüyü halletti.

-Flashback end-

{İsim} biraz daha yürüdükten sonra karşısına bir zombi çıktı. Kız soğukkanlılıkla zombiye doğru ilerledi ve bıçağı kafatasına sokup çıkardı. Zombi yere yığıldı ve kız da yürümeye devam etti. Bir süre sonra biraz uzağında yaylı bir adam gördü. {İsim} korktu ve kendini belli etmeden uzaklaşmaya çalıştı. Ama yaylı adam onu görmüştü ve ona doğru geliyordu. Kız korkudan yerinden kıpırdayamıyordu. Adam ona yaklaştıkça elindeki bıçağı sıktı. Adam yanında geldi ve düz bir sesle "Hey çocuk, kampın var mı?" diye sordu. {İsim} kafasını olumsuz anlamda salladı. Sonra cesaretini toplayıp "S-sizin kampınız var mı e-efendim?" diye sordu. Adam evet dedi. Kız bu sefer "B-beni de alır mısınız?" diye sordu. Adam bir süre kızı süzdükten sonra iç çekti ve "Kaç aylak öldürdün?" dedi. Kız "B-bilmiyorum, ço-çok fazla." dedi. Adam bu sefer "Kaç insan öldürdün?" dedi. {İsim} "İki i-insan öldürdüm" dedi. Adam "Neden?" diye sordu. {İsim} sakin kalmaya çalışarak "Çü-çünkü ısırılmışlardı ve onların kendileri olarak ölmelerini istedim... Aylak olarak değil. E-eminim ki anne ve babam da insan olarak ölmek isterlerdi..." dedi. Son kısımlarda sesi kısılmış ve titremişti. Adam "Anlıyorum... Ben ve grubum bir hapishanede kalıyoruz... Gel gidelim." dedi. {İsim} kafasını salladı ve "Benim adım {Tam ad}. Sizinki ne?" diye sordu. Yaylı adam "Daryl, Daryl Dixon." dedi. Sonra birlikte Daryl'ın motoruna bindiler ve hapishaneye doğru gittiler.

Hapishaneye geldiklerinde kapıyı bir çocuk açtı. Daryl ve {İsim} motordan indiler. O sırada yanlarına başka bir adam geldi ve "Hoş geldin Daryl." dedi. Daryl "Dışarıda bir kız buldum. Tek başımdaydı. Çok fazla aylak öldürmüş. Annesi ve babası da ısırıldığı için onları öldürmüş." didi. Adam kafasını salladı ve kıza doğru gitti. Kızın yanına gelince eğildi ve "Merhaba ben Rick Grimes. Annen ve baban için üzüldüm. Senin adın ne?" dedi. {İsim} hızla kafasını kaldırdı ve "R-Rick Grimes? RİCK AMCA!" dedi. Sonra hızla Rick'in boynuna sarıldı. Rick şaşırmıştı. O sırada yanlarına bir çocuk geldi ve "Tanışıyor musunuz?" dedi. {İsim} yavaşça çocuğa döndü ve "C-Carl?" diye sordu. Carl'ın gözleri fal taşı gibi açıldı ve hamen koşarak {İsim}'e sarıldı. Carl "B-Ben öl-öldüğünü sanmıştım *hık* ç-çok üzgünüm!" dedi. {İsim} de "Hey hey hey sakin ol Carl. Senin bir suçun yok ki! Bu arada Lori teyze nerede?" dedi. Kısa bir sessizlik olduktan sonra Carl "O-onu öldürmek zorunda kaldım." dedi. {İsim} özür diledi ve ayrıldılar. Sonra onlara şaşkınca bakan yaşlı bir adam, yaklaşık 16 yaşlarında bir kız, kahverengi kısa saçlı bir kadın, koreli biri ve Daryl'ı gördüler. Carle "Ne?" diye sordu. Sarı saçlı kız "Siz tanışıyor musunuz?" diye sordu. {İsim} "Evet Carl ve ben salgından önce aynı mahallede yaşıyorduk ve çok yakın dosttuk. Bu arada ben {İsim} {Soy isim}." dedi. Ondan sonra da herkes kendini tanıttı. En sonunda da Beth'in kucağındaki bebeği tanıttılar. {İsim} Judith'i sevmişti.

Hershel {İsim}'in yarası falan var mı diye baktıktan sonra sağlıklı olduğunu öğrendiler. Grup {İsim}'in nasıl haftalarca tek başına hayatta kaldığını anlayamadı. Bu kız gerçekten güçlü olmalıydı...

Uhm merhaba.
Bu benim ilk kitabım bu yüzden büyük ihtimalle güzel olmayacak, bunun için üzgünüm.
ŞU ANDA BİR TANE OKUYUCUM VAR ÇOK MUTLUYUM!
Hikayemi Okuduğun, oyladığın ve yorum yaptığın için teşekkürler @Shiko_Ame .
Bu arada yorumlarına cevap vermeye çalıştım ana olmuyor kusura bakma.
Hayır smut yazmayı düşünmüyorum.
İlham gelirse yeni bölüm atarım, o zamana kadar bay bay.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 30, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Daryl Dixon x Çocuk okuyucuWhere stories live. Discover now