Chapter one

71 9 4
                                    

Десен крак, ляв крак, десен крак, ляв крак ...

Да, аз съм този тип човек, който брои колко стъпки предприема, която не стъпва на пукнатина, която изчислява разстоянията чрез музика. 

Луда съм и вече приех диагнозата си. 

В момента не знам кой всъщност е облегнат на кого, ако баща ми се поти като луд, който ме държи за ръката или ако аз съм се облегнала на него от страх да не падна. 

Неизвестни очи и повече очи ме гледаха, очи, които варираха от отвращението на някои жени, които със сигурност биха искали да бъдат на мое място, към други, които странно изглеждаха щастливи.  Странни хора. 

И в крайна сметка той беше причината за безсънните ми нощи и бих искала да имам основателна причина.  

Анализира ме старателно.  Добре, той е котка, всъщност котка е като човек толкова красив, колкото е, но който вижда малко, мисля, че човек никога не вижда сърцето и да, мисля за популярни поговорки, докато вървя към бъдещия си съпруг. 

Помощ.

Но чифт кафяви очи в тълпата ми донесе чувство на облекчение, Аманда беше там. 

Най-добрата ми приятелка, откакто се помня. Тя беше с мен във всичките ми ужасни ухажвания, при завършването на училище, когато бях уволнена от първата си работа, познайте кой ми взе на питие? 

Стомахът ми се изкриви вътре, бях на няколко минути да се омъжа за някого, когото не обичам, който ме държеше в последната форма без робство и на всичкото отгоре на всички гости изглеждаше така, сякаш съм безнадеждно влюбена. 

Това трябва да е актьор.  

Мъченичеството приключи, или току-що започна, не знам, не знаех какво да мисля вече.  Баща ми го предаде, който го върнах, като го прегърнах, обещавайки да се грижи добре за мен. 

Най-накрая тогава той се обърна към мен, като взе дясната ми ръка там, където положи малка целувка, чух само хилядите „аууу“ около мен.  

Нахален. 

Церемонията премина като размазване за мен, аз повторих обетите автоматично, когато забелязах съдията да казва думите, които ме накараха да се задушавам автоматично.

- Можете да целунете булката.

Наркотиците, забравихте тази част. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mr. JOHN Where stories live. Discover now