✧*。

24 8 1
                                    

  + Sevmiyor bayım beni hiç sevmiyor. Yemin ederim hiç sevmiyor. Çırpınıyorum gözlerinin önünde. Soluyorum görmüyor bayım. Sevgisi hep çenesinde. Benim onun için yaptıklarımı benim ne halde olduğumu ama canımın ne kadar acısa da onun yanında olduğumu görmüyor. Sevse...  Bakın benim kadar sevsin demiyorum benim onu sevdiğim kadar sevmeye yüreği yetmez onun. Biraz sadece biraz sevsin. Benim ona olan sevgimi görecek kadar sevsin istiyorum. Olmuyor. Olamayacak. O da başka kalplerde çürüyor. Ona bile dayanamıyorum.  Ben onun üzülmesini geçin efendim suratının asılmasına bile dayanamazken o bana geçmeyecek yaralar açıyor. Ve en acısı da o da bunun farkında.

     Bırak artık. Gerçekten olmuyorsa olmuyordur güzel kızım. Bırak. Görse ne değişecek? Görmezden gelecek. Yaraların derinleşecek sadece. Biliyorum. Çok canın yanıyor. Hemde o kadar çok yanıyor ki tüm evreni ateşe verecek cinsten. Ama sen gecenin bir yarısı ellerini sıkarak  tırnaklarını avucuna geçirerek ağlıyorsun. Böyle artık diyorsun ki ona olan sevgimi duvara anlatsam çiçek açardı. Eğer gerçekten sevseydi hissederdi. Sana yemin olsun güzel kızım hissederdi.

   Hala her şarkıda geliyor değil mi aklına, Böyle o boğazındaki düğüm genişliyor. Ama yapma bunu kendine. O seni sevmiyor anla artık. Evet biliyorum sen çok seviyorsun ama ne fark eder ki. Onu al hemen sil aklından demiyorum. Biraz da artık kendin için bir şeyler yap. Gözlerimin önünde soluyorsun güzel kızım. Körler sokağında ayna satıyorsun, Sağırlar Mahallesi'nde şarkılar  söylüyorsun güzel kızım. Yapma...

"kalbi kırıklar mabedi"Where stories live. Discover now