Düzenlenmiş Kısımlardan Küçük Bir Alıntı

577 25 0
                                    

Uygar’ın yoğun bakışlarının esareti altındaki Sedef, bu yakıcı yoğunluktan kurtulmak, feraha çıkmak için tekrar savunma sistemine dönmeyi denedi. Fakat başaramadı. Dudaklarını bir şeyler söylemek için araladı ama konuşamadı. Saklambaç oynayan kelimeler, bir türlü gizlendikleri yerden çıkmadı. Çanak çömlek patlamadı!

Anlaşılan iş başa düşmüştü. Genç kızın konuşamayacağını anlayan Uygar, güven verici bir şekilde gülümsedi ve “Özür dileme…” dedi. “Tamam, senin için zor olduğunun farkındayım ama birazcık bana güven! Ne zannediyorsun ki? Seni bize götürüp ailemin önüne yem niyetine atacağımı falan mı?” diyerek sürdürdü konuşmasını. İçli bir nefes aldı. “Öyle bir dünya yok Sedef. Şu saatten sonra seni kimsenin ezmesine izin vermem! Oyun veya gerçek… Sen benim nişanlımsın!”

Söylediği sözleri onaylar gibi avuçlarını Sedef’in narin avuçlarıyla buluşturarak güvence verir gibi sıktı. BMW’yi çalıştırıp yola devam etmeden hemen önce ise genç kıza şirince göz kırpıp konuşmasına son noktayı koyan cümleleri, ahenkli bir melodi gibi fısıldadı. “Yani teorik olarak nişanlım sayılırsın. Henüz seni ailenden istemedik. Umarım baban seni bana verir.”

♕ ÇAKMA PRENSES ♕ (KİTAP)Where stories live. Discover now