-KİTAPTAN ALINTI-

781 30 14
                                    

Bir süre Sedef’in gözlerindeki kavgaya eşlik eden bakışları, yavaşça karanlıklaşırken artık gözlerindeki ifadeyi sözlere dökmenin daha mantıklı olacağına karar vermişti. Tekrar derin bir nefes alma ihtiyacı hissederek ciğerlerini temiz havayla doldurdu.

Konuşmaya başlamadan hemen önce avucundaki yüzüğü ait olduğu yere takmak için genç kızın elini sertçe kavrayıp iri avuçlarına hapsetti. Sedef, anlık bir şok geçiriyordu. Hareketleri donup kalmış, düşünme yetisini kaybetmiş gibiydi. Bir süre sisli gözlerle olup biteni seyretti. Kendine geldiğinde yaptığı ilk şeyse Uygar’ın avucuna hapsolan elini kurtarmaya çalışmak olmuştu ama Uygar buna izin vermedi. Aksine tutuşunu sıklaştırdı.

Oyalanmadan, Sedef’in daha fazla kendisiyle inatlaşmasına fırsat tanımadan beyaz altından oluşan ve üzerindeki minik taşlarıyla mükemmel bir tasarım ürünü olan halkayı Sedef’in parmağına, elini kavrayışının aksine nazikçe geçirdi. Ardından söyleyeceklerinin etkisini arttırmak için dudakları, genç kızın dudaklarının bir santim önüne gelecek kadar başını eğip otoriter ses tonuyla yumuşak görünümlü tehditkâr kelimeleri, son noktayı koyduğunu belli edercesine altını kalın hatlarla çizerek genç kızın dudaklarına doğru fısıldadı. 

“Eğer bir kez daha her kafana estiğinde bu yüzüğü parmağından çıkarırsan... Sana yemin ediyorum, onu parmağına Japon Yapıştırıcısı ile sabitlerim sevgilim!”

♕ ÇAKMA PRENSES ♕ (KİTAP)Where stories live. Discover now