thirty seven

56.1K 5.4K 7.8K
                                    

selin finale DOGRU KOSUYOR SELİN GELİYOR SELİN GOL MÜ ATACAAAAK SELİNNN SELİNNNN SEEELİNNNN
saka lan
daha 3 bolum daha var

hadi okuyak knklar




****




Jeon Jungkook



Taehyung ile birlikte onun odasına girip kapıyı kapattığımızda yakalanma heyecanından dolayı nefes nefese bir şekilde kapıyı dinliyorduk. Eğer merdivenlerden çıkma sesi gelirse hemen odadan ayrılacak ve kaybolacaktım.

Taehyung biraz daha dışarıyı dinledikten sonra annesinin veya babamın merdivenlerden çıkmadığına emin oldu. Bakışlarını kapıdan alıp bana çevirdiğinde dudaklarımı yalamıştım. Nedende şu an aşırı heyecanlanmıştım. Kalbim deli gibi atıyordu.

Tek kaşını kaldırıp dudaklarını ısırdı ve baştan aşağı beni süzdü. Vücudum şimdiden yanmaya başlamıştı. Taehyung'un her hareketinde yanıyordu zaten. Bu hareket minicik bir şey bile olsa bedenim sırf onun için yanıyordu.

"Savaşalım o zaman?"

Bunu demesiyle birden başını ellerim arasına alıp hızlıca öpmeye başlamıştım. Bugün oldukça sinirimi bozmuştu bu yüzden sinirimi dudaklarından çıkarıyordum. Arsız bir şekilde ısırıp çekiştirdiğimde inlemişti. Beni bu kadar hızlı ve sabırsız beklemiyordu. Benim öpüşüm üzerine o da beni sertçe kapıya çarpmış ve kendisiyle kapının arasına almıştı. Sırtım kapıya vurmasına rağmen hiç hissetmemiştim çünkü şu an kesinlikle ilgi odağım o değildi.

Taehyung öpüşü derinleştirip ağzını aralayınca beklemeden dilimi onun diliyle buluşturdum. Şimdi dillerimiz beraber dans ediyordu. Ellerimi hızlıca saçlarının arasında gezdirip karıştırırken sanki bir yere yetişecek gibi hızlı ve aceleci davranıyorduk. Ayakta duracak halim yoktu, dizlerim titriyordu ve yanıyordum.

Taehyung halimi anlamış ve dudaklarını dudaklarımdan ayırmayarak bacaklarımı tutup beline dolamıştı. Daha fazla olabilirmiş gibi kendisini bastırdığında ağzının içine inlemiştim. Dudaklarımızı sesli bir şekilde ayırmış ve beklemeden boynuma yönelmişti. Orayı gerçekten çok seviyor.

Dudaklarımın öpüşmekten dolayı şiştiğini hissediyordum. Neredeyse odaya girdiğimizden beri öpüşüyor ve nefes almak için ayrıldığımda beklemeden tekrar yapışıyordu. Taehyung zarif elleriyle kalçamı sıkıca tutup boynumu dişlerken ben ise gözlerimi kapatmış anın tadını çıkarıyordum. Lütfen bu an bozulmasın diyordum en içten dileklerimle, lütfen.
(amina kodum gerizekali amcik sence boyle bir sey mumkun olabilir mi)

Sonunda sırtım kapıdan ayrılmış ve Taehyung beni kucağında taşıyıp yatağa oturmuştu. Otururken kucağında olan bana bakıp dudaklarını yaladığında kalbim duracak sandım. Artık bunlara alışmam gerekiyordu ama her seferinde ilk kez onunla bu kadar yakınlaşmışım gibi heyecanlanıyordum.

On sekiz yaşında aşıksanız hayat cidden çok zordu.
Hele bir de bu kişi üvey kardeşinizse.

Taehyung'un gözleri yüzümü delip geçerken beklemeden dudaklarına yapışmış ve kollarımı boynuna dolamıştım. Bu sefer az önceki gibi hızlı değildik, yavaş ve tutkulu bir şekilde öpüyordum onu. Bu sırada Taehyung da ince belime elini dolamış ve beni iyice kendisine çekmişti.

love&war | taekookWhere stories live. Discover now