girls' generation diet 🥗🍌🍚

194 11 2
                                    

Az első "diétánál" azt gondoltam hogy egy kevésbé megerőltető, de inkább egészségesebbet választok. Amikor keresgéltem a diet planeket, a girls' generation bandáé már első ránézésre szimpatikus volt nekem. Nem kell éheztetni magam, de mégcsak túl sem kell zabálnom magam zöldségekkel.

Amit találtam, beszúrom képnek. Ha valamilyen ételhez nem találok megfelelő alapanyagot, azt valamilyen másféle alternatívával fogom helyettesíteni, de ezt majd úgy is leírom, ha fontos.

ILLETVE, én már egy jó néhány hónapja nem fogyasztok semmilyen tejterméket, lehet már hallottátok, de ha nem, elmondom hogy a bőrre (pattanások, karikás szem, acne) nagyon rossz hatással vannak az ezekben megtalálható hormonok. Ebbe nem megyek bele jobban, ha valakit érdekel, nézzen utána.

Előtte:
súly: 47,5 kg
magasság: 164 cm (ez a diéta végéig nem is változik, csak szemléltetésképpen írom le)

Day 1

Egy egyszerű napi étrendnek tűnik, nem túl komplikált, viszont első ránézésre egész jónak tűnik. Lássuk csak, hogy valóban milyen is.

Reggeli:

• gabonapehely tejjel (én rizstejet használtam)
• áfonya
• egy pohár víz

🗒 | A reggeli nagyon egyszerűen ment, amúgy is valami ilyesminek szokott kinézni a reggelim, már ha eszek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🗒 | A reggeli nagyon egyszerűen ment, amúgy is valami ilyesminek szokott kinézni a reggelim, már ha eszek. Amikor később kelek nem szoktam reggelizni, viszont ma egyrészt muszáj volt, másrészt pedig korábban is keltem. Összességében laktató volt és finom is.

Ebéd:

• csirkemell
• saláta

🗒 | Igaz, az eredeti étrendbe csirkesaláta van írva, de nem tudtam összerakni a fejemben hogy az pontosan hogy is kell hogy kinézzen, ezért úgy döntöttem, hogy én csirkét ÉS salátát fogok enni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🗒 | Igaz, az eredeti étrendbe csirkesaláta van írva, de nem tudtam összerakni a fejemben hogy az pontosan hogy is kell hogy kinézzen, ezért úgy döntöttem, hogy én csirkét ÉS salátát fogok enni. A csirkemellet egy - amúgy alacsony kalóriás - gyrosos gyorspácba belemártogattam és úgy sütöttem ki. A brokkolit párolva ettem, az uborka meg a saláta pedig egyértelműen nyersen lett tálalva. Eleinte azt gondoltam, hogy nem lesz elég és hogy éhes maradok utána, de meglepően laktató és finom volt.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 31, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝓚𝓹𝓸𝓹 𝓘𝓭𝓸𝓵 𝓓𝓲𝓮𝓽Where stories live. Discover now