2 ~ "dit word mijn kamer!"

72 0 0
                                    

p.o.v. Lucilla

Als ik wakker word door de stem van papa, kijk ik door het raam naar het huis. Het is zeker geen lelijk huis, maar om de een of andere reden geeft het mij een naar gevoel. Ik stap uit de auto, pak mijn koffers en loop achter Luan aan die inmiddels al bij de voordeur staat. Het duurt niet lang voordat ook de rest van de familie bij de deur staat. Mama steekt de sleutel in de deur en houd hem open "welkom in jullie nieuwe huis!" zegt ze enthousiast. Ik loop naar binnen en zucht precies zoals ik dacht gewoon een oud muffig huis.

p.o.v. Luxy

Als we eindelijk binnen zijn hoor ik Lucilla en Luan zuchten, ze zijn niet zo blij dat we gingen verhuizen. Nu we hier toch nog allemaal staan grijp ik mijn kans en ren zo snel mogelijk de trap op "ik ga voor de grote kamer!" Roep ik, maar het duurt niet lang voordat mijn broer en zus doorkrijgen dat als zij een mooie kamer willen ze ook maar beginnen te rennen. We rennen met zijn drieën zo snel mogelijk door de hal op de eerste verdieping, ik open zo snel mogelijk elke deur om te kijken welke kamer ik wil. Als ik bij de laatste kamer aankom valt mijn mond open. "Wauw" mompel ik. Het is een mooie grote kamer in het torentje van het huis. Het dak is erg hoog en er hangt een kroonluchter, er is een ingebouwde boekenkast en ik heb uitzicht op de tuin.

"DIT WORD MIJN KAMER" schreeuw ik naar de andere twee

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"DIT WORD MIJN KAMER" schreeuw ik naar de andere twee. Als ze eenmaal binnen komen valt hun mond open. "Nou zusje, je hebt officieel de mooiste kamer van het huis" zegt cilla. Ze lijkt even na te denken en rent dan vervolgens snel de kamer uit om haar eigen slaapkamer te claimen. "Hey, dat is niet eerlijk!!" Roept Luan die er snel achteraan rent. Ik lach en laat mij neerploffen op het bed wat er staat, wonen in dit huis word nog leuker dan ik had verwacht...

De sleutel naar wijsheid 🗝Where stories live. Discover now