3 ~ "wat is dat geluid?"

41 1 0
                                    

p.o.v. Luan
Nadat we onze kamers hadden uitgezocht zijn we allemaal maar gaan slapen. Ik keek nog even rond in de kamer, er staat nog niets anders dan het bed. Als het goed is komt morgen de verhuiswagen met de rest van de spullen. Ik hoor de regen tegen het dak aan tikken. Het stormt best wel hard. Na nog wat denken val ik langzaam in een rustige slaap.

Ik schrik wakker van een luid geluid. Ik ga rechtop in bed zitten en pak mijn telefoon. Het is 03:33. Ik hoor gedonder buiten. Fijn het bliksemt denk ik bij mezelf. Waar zou dat geluid vandaan komen, iedereen slaapt als het goed is nog. Ik doe de zaklamp van mijn telefoon aan en loop naar de deur. Als ik bij de gang ben zie ik dat ik niet de enige ben die wakker is geworden van het geluid, mijn zusjes zijn er ook. "hoorden jullie dat ook?" Vraag ik.

Ze knikken. Vervolgens horen we nog een harde bonk. Het komt van de zolder. "Kom, we gaan erheen" fluister ik. "ben je helemaal gek geworden?!" zegt Lucilla, "straks is er een spook ofzo!". "Een spook?!" Vraagt Luxy angstig. "Spoken bestaan niet" zeg ik. We lopen langzaam naar de smalle oude trap. Ik loop voorop met mijn zaklamp, de andere twee lopen angstig achter mij aan.

Als we eenmaal boven zijn staan we voor een deur

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Als we eenmaal boven zijn staan we voor een deur. "zou hij open zijn?" vraagt Lucilla. Dat gaan we nu zien, ik doe langzaam de deur klink naar beneden. Dan opeens horen we de trap kraken. Ik laat de deurklink los en draai me zo snel mogelijk om. "Aaaaaaaaaaa" gillen we met zijn drieën in koor...

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: May 23, 2020 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

De sleutel naar wijsheid 🗝Onde histórias criam vida. Descubra agora